(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Віза до Анголи для українців: порядок оформлення та інші вимоги

Віза до Анголи обов'язкова для українців, охочих відвідати цю країну. На жаль, в Україні немає консульства Анголи, тому документи доведеться подавати до найближчого представництва, яке розташоване в Москві. Як і в іншу африканську країну, для Анголи бажано зробити щеплення від жовтої лихоманки.

 

В цілому процес оформлення візи нескладний — необхідний пакет документів скромний, та й бути присутніми в консульстві особисто зовсім необов'язково. Єдиний складний момент це термін розгляду - навіть при терміновому розгляді проходить не менше п'яти робочих днів, а якщо врахувати час поїздки кур'єра в Москву і назад — це не менше 7–8 днів.

 

отримати візу до Анголи

Як отримати візу в Анголу: вартість

Консульський збір:

 

  • 100 доларів — стандартна туристична віза, бізнес, гостьова і віза моряка.
  • 200 доларів — термінова туристична віза.
  • 300 доларів — робоча віза.
  • 30 доларів — транзитна віза.

 

Оплата може здійснюватися тільки в доларах. Оплата здійснюється при видачі паспорта з візою. Якщо ви вирішили зробити візу за допомогою приватної спеціалізованої компанії, додатково доведеться сплатити сервісний збір.

 

Щоб отримати дозвіл на в'їзд в країну, необхідно в посольстві заповнити анкету. Якщо Ви звертаєтеся до нас — ми зробимо це самостійно. Подача проходить в понеділок, середу і п'ятницю з 10.00 до 15.00. З 13.00 до 13.30 консульство закривається на обід.

 

Попереднього запису на подачу документів немає. Особисто бути присутнім в консульстві не обов'язково — для цього можна скористатися довіреною особою. Ще простіше отримати візу за допомогою центру візової підтримки Хелпвіза.

Документи для візи в Анголу

  • Закордонний паспорт з терміном дії як мінімум 3 місяці з дня закінчення поїздки.
  • Анкета - заповнюється англійською або португальською мовою. В крайньому випадку допускається російською мовою.
  • Оригінал або факс запрошення від приймаючої сторони, бронь готелю.
  • Медична довідка, що підтверджує вакцинацію від жовтої лихоманки - необов'язкове вимога на візу моряка.
  • Дві кольорові фотокартки. Вимоги до фото на візу в Анголу прості - головне, щоб фотографії були зроблені недавно. Розмір їх стандартний — 35x45 мм.

 

На робочу візу список документів набагато більше і зі своїми нюансами. Детально про різні типи віз на цій сторінці.

 

віза до Анголи

 

Ангольська віза оформлюється в середньому два тижні. Якщо немає часу чекати, замовте термінову візу — вона обійдеться дорожче, але буде готова вже через 5 днів. Якщо в Анголу їдуть діти до 14 років, вони можуть бути вписані в закордонний паспорт батьків. Термін дії одноразової туристичної візи — 30 днів. При бажанні цей термін можна продовжити за місцем проживання в Анголі.

 

Через Анголу заборонено здійснювати безвізовий транзит — доведеться оформляти транзитну візу. Набір документів для неї такий, як і для звичайної туристичної візи. Крім того, надаються авіаквитки як підтвердження транзиту, і віза в кінцеву країну (на вимогу). Як показує практика, отримати транзитну візу складно — це пов'язано з нестабільною політичною ситуацією в державі.

 

Отже, чи потрібна віза в Анголу? Однозначно потрібна, але отримати її не складно. У представництві цієї країни добре ставляться до українців, тому якщо ви надасте повний пакет правильно заповнених документів, проблем не буде. У цій африканській країні чекають туристів, тому проблеми з пропуском іноземців виникають вкрай рідко.

 

Якщо ви не бажаєте займатися малоприємним процесом оформлення документів, зверніться в компанію Helpvisa. Фахівці фірми зроблять все за вас — заповнять документи, переведуть тексти на іноземну мову, за бажанням оформлять медичну страховку.

 

Ангола — країна маловідома туристам, але не менш приваблива, ніж більш відомі туристичні країни. Ви обов'язково зробите для себе багато відкриттів і отримаєте масу вражень!

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Віза до Анголи для українців: порядок оформлення та інші вимоги

Віза до Анголи обов'язкова для українців, охочих відвідати цю країну. На жаль, в Україні немає консульства Анголи, тому документи доведеться подавати до найближчого представництва, яке розташоване в Москві. Як і в іншу африканську країну, для Анголи бажано зробити щеплення від жовтої лихоманки.

 

В цілому процес оформлення візи нескладний — необхідний пакет документів скромний, та й бути присутніми в консульстві особисто зовсім необов'язково. Єдиний складний момент це термін розгляду - навіть при терміновому розгляді проходить не менше п'яти робочих днів, а якщо врахувати час поїздки кур'єра в Москву і назад — це не менше 7–8 днів.

 

отримати візу до Анголи

Як отримати візу в Анголу: вартість

Консульський збір:

 

 

Оплата може здійснюватися тільки в доларах. Оплата здійснюється при видачі паспорта з візою. Якщо ви вирішили зробити візу за допомогою приватної спеціалізованої компанії, додатково доведеться сплатити сервісний збір.

 

Щоб отримати дозвіл на в'їзд в країну, необхідно в посольстві заповнити анкету. Якщо Ви звертаєтеся до нас — ми зробимо це самостійно. Подача проходить в понеділок, середу і п'ятницю з 10.00 до 15.00. З 13.00 до 13.30 консульство закривається на обід.

 

Попереднього запису на подачу документів немає. Особисто бути присутнім в консульстві не обов'язково — для цього можна скористатися довіреною особою. Ще простіше отримати візу за допомогою центру візової підтримки Хелпвіза.

Документи для візи в Анголу

 

На робочу візу список документів набагато більше і зі своїми нюансами. Детально про різні типи віз на цій сторінці.

 

віза до Анголи

 

Ангольська віза оформлюється в середньому два тижні. Якщо немає часу чекати, замовте термінову візу — вона обійдеться дорожче, але буде готова вже через 5 днів. Якщо в Анголу їдуть діти до 14 років, вони можуть бути вписані в закордонний паспорт батьків. Термін дії одноразової туристичної візи — 30 днів. При бажанні цей термін можна продовжити за місцем проживання в Анголі.

 

Через Анголу заборонено здійснювати безвізовий транзит — доведеться оформляти транзитну візу. Набір документів для неї такий, як і для звичайної туристичної візи. Крім того, надаються авіаквитки як підтвердження транзиту, і віза в кінцеву країну (на вимогу). Як показує практика, отримати транзитну візу складно — це пов'язано з нестабільною політичною ситуацією в державі.

 

Отже, чи потрібна віза в Анголу? Однозначно потрібна, але отримати її не складно. У представництві цієї країни добре ставляться до українців, тому якщо ви надасте повний пакет правильно заповнених документів, проблем не буде. У цій африканській країні чекають туристів, тому проблеми з пропуском іноземців виникають вкрай рідко.

 

Якщо ви не бажаєте займатися малоприємним процесом оформлення документів, зверніться в компанію Helpvisa. Фахівці фірми зроблять все за вас — заповнять документи, переведуть тексти на іноземну мову, за бажанням оформлять медичну страховку.

 

Ангола — країна маловідома туристам, але не менш приваблива, ніж більш відомі туристичні країни. Ви обов'язково зробите для себе багато відкриттів і отримаєте масу вражень!

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму