(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Віза до Болівії: що потрібно знати про документи і правила в'їзду

Болівія — одна з найбідніших і в той же час незвичайних країн світу. Тут слабо розвинена інфраструктура, в тому числі і туристична. Але якраз це і приваблює сюди сміливців і досвідчених мандрівників з усього світу.

 

Країна славиться природними пам'ятками — озером Тітікака, горами Андами, солончаком Уюні і численними національними парками. Крім того, в Болівії знаходяться багаті родовища природних копалин, тому вона привертає інвесторів з усього світу.

 

Громадянам України для відвідування Болівії потрібна віза. Оформити болівійську візу неважко, особливо якщо звернутися до нас. Її можна оформити по приїзду в місцевому аеропорту — це дозволить перебувати в країні 30 днів, але у в'їзді може бути і відмовлено, тому, якщо Ви не хочете несподіванок і все плануєте заздалегідь, зверніться за візою до найближчого представництва Болівії,що розташоване в Києві. А якщо ви не хочете займатися паперовими справами, зверніться в одне зі спеціалізованих візових агентств.

 

віза до Болівії

 

Термін дії стандартної туристичної візи в Болівію становить 3 місяці з моменту її видачі та перебування 1 місяць з моменту в'їзду. При подачі документів в консульство не обов'язково бути присутнім особисто. Це можна зробити через довірену особу або службу кур'єрської доставки.

 

Вартість візи в Болівію

 

  • 30 доларів — консульський збір для стандартної одноразової туристичної візи.

 

Більш детальну інформацію про розцінки ви можете дізнатися на нашому сайті. При оформленні візи через приватне агентство додатково оплачується сервісний збір. Його розмір залежить від пакета обраних послуг та курсу долара.

Документи на візу в Болівію

  • Закордонний паспорт з терміном дії ще як мінімум 6 місяців після закінчення поїздки. До нього додається ксерокопія першої сторінки з особистими даними заявника.
  • Ксерокопії квитків в обидва кінці. Також підійдуть авіаквитки в одну з сусідніх країн, якщо ви будете заїжджати в Болівію з них
  • Доказ броні номера в готелі (оригінал або факс), також підійде іменне запрошення від приватної особи з видом на проживання і ксерокопією його паспорта.
  • Одна кольорова фотокартка 30х30 мм. Не допускаються куточки і овали.
  • Фірмова довідка з місця працевлаштування із зазначенням займаної посади та розміру зарплати. На ній має бути печатка підприємства і підпис керівника.
  • Сертифікат міжнародного зразка про щеплення від жовтої лихоманки або довідка про алергію на цю вакцину.
  • Страховий медичний поліс.

 

туристична віза в Болівію

 

Список документів на болівійську візу стандартний і не відрізняється специфічними вимогами. Короткострокову туристичну візу легко продовжити в Міграційної служби за місцем проживання. Допускається продовжувати дозвіл до двох разів на такий же термін.

 

Для частих поїздок в Болівію доречно оформити мультивізу. Вона дозволяє перебувати в країні 180 днів в році на протязі 5 років. Якщо в Болівію з одним з батьків їде дитина, необхідно надати нотаріально завірений дозвіл на виїзд від батька, який залишається в Україні. Текст паперу повинен бути переведений на іспанську мову.

 

Чи потрібна віза в Болівію? На відміну від росіян, українцям потрібно оформляти візу. Однак для мандрівників це зовсім не проблема, адже для її відкриття потрібно мінімум документів і довідок.

 

Якщо у вас немає часу на підготовку документів, зверніться в Центр візової підтримки Helpvisa. Тут всі необхідні роботи зроблять якісно і швидко. Крім того, тут ви отримаєте допомогу в організації поїздки — карту маршруту, адреси готелів, відомості про культуру і побут місцевих народів.

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Віза до Болівії: що потрібно знати про документи і правила в'їзду

Болівія — одна з найбідніших і в той же час незвичайних країн світу. Тут слабо розвинена інфраструктура, в тому числі і туристична. Але якраз це і приваблює сюди сміливців і досвідчених мандрівників з усього світу.

 

Країна славиться природними пам'ятками — озером Тітікака, горами Андами, солончаком Уюні і численними національними парками. Крім того, в Болівії знаходяться багаті родовища природних копалин, тому вона привертає інвесторів з усього світу.

 

Громадянам України для відвідування Болівії потрібна віза. Оформити болівійську візу неважко, особливо якщо звернутися до нас. Її можна оформити по приїзду в місцевому аеропорту — це дозволить перебувати в країні 30 днів, але у в'їзді може бути і відмовлено, тому, якщо Ви не хочете несподіванок і все плануєте заздалегідь, зверніться за візою до найближчого представництва Болівії,що розташоване в Києві. А якщо ви не хочете займатися паперовими справами, зверніться в одне зі спеціалізованих візових агентств.

 

віза до Болівії

 

Термін дії стандартної туристичної візи в Болівію становить 3 місяці з моменту її видачі та перебування 1 місяць з моменту в'їзду. При подачі документів в консульство не обов'язково бути присутнім особисто. Це можна зробити через довірену особу або службу кур'єрської доставки.

 

Вартість візи в Болівію

 

 

Більш детальну інформацію про розцінки ви можете дізнатися на нашому сайті. При оформленні візи через приватне агентство додатково оплачується сервісний збір. Його розмір залежить від пакета обраних послуг та курсу долара.

Документи на візу в Болівію

 

туристична віза в Болівію

 

Список документів на болівійську візу стандартний і не відрізняється специфічними вимогами. Короткострокову туристичну візу легко продовжити в Міграційної служби за місцем проживання. Допускається продовжувати дозвіл до двох разів на такий же термін.

 

Для частих поїздок в Болівію доречно оформити мультивізу. Вона дозволяє перебувати в країні 180 днів в році на протязі 5 років. Якщо в Болівію з одним з батьків їде дитина, необхідно надати нотаріально завірений дозвіл на виїзд від батька, який залишається в Україні. Текст паперу повинен бути переведений на іспанську мову.

 

Чи потрібна віза в Болівію? На відміну від росіян, українцям потрібно оформляти візу. Однак для мандрівників це зовсім не проблема, адже для її відкриття потрібно мінімум документів і довідок.

 

Якщо у вас немає часу на підготовку документів, зверніться в Центр візової підтримки Helpvisa. Тут всі необхідні роботи зроблять якісно і швидко. Крім того, тут ви отримаєте допомогу в організації поїздки — карту маршруту, адреси готелів, відомості про культуру і побут місцевих народів.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму