(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Віза в США М-1: умови отримання

 

Віза в США М-1 — це хороша можливість пройти додаткове неакадемічне навчання або навчання під час канікул. Звичайно, за таким типом віз неможливо емігрувати або займатися трудовою діяльністю в Америці, зате можна відмінно підтягти свій рівень знань в конкретній галузі і познайомиться з країною. Що потрібно, щоб отримати візу цього типу?

 

навчальна віза в США

 

Особливості візи в США М-1 для студентів

 

Якщо академічна віза F-1 дозволяє отримувати повноцінну освіту в Америці, то навчання по візі М1 ідеальне для іноземців, охочих раціонально використовувати свій вільний час. Така віза дозволяє проходити будь-яке неакадемічна навчання, за винятком мовних курсів. Це можна зробити в коледжі, університеті або американській консерваторії.

 

За цією ж візою можна перебувати в Америці протягом року або протягом часу, поки студент навчається на денному відділенні. До цього терміну згідно із законом додається 30 днів на те, щоб учень встиг покинути країну після закінчення курсу. Категорію візи М1 можна змінити на іншу тимчасову візу. Виняток становлять візи Н1-В, якщо роботодавець, який відправляє запит, вимагає фахівця в сфері, навички в якій отримані в результаті навчання за візою М-1.

 

Переваги навчальної візи в США

 

  • Переміщення по всій території Сполучених Штатів. Допускаються нетривалі поїздки за межі Америки.
  • Вільний перехід з одного навчального закладу до іншого. У цьому випадку про факт переходу повідомляють імміграційну службу. Після півроку після початку навчання студент не може змінити програму, але є винятки.
  • Можливість неповної робочої зайнятості при навчальному закладі.
  • Можливість працювати на робочому місці, не пов'язаному з навчальним закладом, але пов'язаним зі сферою, в якій студент отримує освіту.
  • Супроводжуючі студента можуть отримати візу М-2. До них відносяться чоловік / дружина заявника, а також його діти, якщо їм ще не виповниться 21 рік. Ці особи можуть перебувати в Сполучених Штатах весь термін, поки проходить навчання студента.

 

Документи для візи студенту

 

  • Закордонний паспорт. Якщо є - старі закордонні паспорти з візами США.
  • Заява на неімміграційну візу.
  • Фотознімки зразка 5 * 5.
  • Довідка про відсутність судимості.
  • Форма I-20 M-N, видана американським навчальним закладом.
  • Дозвіл від навчального закладу, в якому буде навчатися студент.
  • Підтвердження достатньої кількості коштів на час навчання.
  • Як продовжити термін перебування.

 

візи в США для студентів

 

По завершенні навчання заявник може подати прохання на продовження терміну перебування в Сполучених Штатах. Таке можливо в разі, якщо студент планує стажуватися за обраною спеціальністю. За замовчуванням кожні чотири місяці навчання продовжуються на один місяць. Разом з тим загальний термін стажування не може бути більше півроку.

 

Для продовження терміну перебування в Америці, потрібно в імміграційну службу відправити анкету I-539. Це роблять не пізніше, ніж за 15 днів, але не раніше 60 днів до моменту завершення терміну перебування на території країни. Крім того, в імміграційну службу потрібно відправити і анкету I-201D.

 

Візу в США М-1 можна оформити самому, але простіше звернутися до фахівців з компанії Helpvisa. Тут оцінять шанси на отримання студентської візи і посилять слабкі сторони. Також тут можна оформити страховку і отримати всю необхідну довідкову інформацію. Це допоможе вам заощадити час, кошти і зосередитися на досягненні поставлених цілей.

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Віза в США М-1: умови отримання

 

Віза в США М-1 — це хороша можливість пройти додаткове неакадемічне навчання або навчання під час канікул. Звичайно, за таким типом віз неможливо емігрувати або займатися трудовою діяльністю в Америці, зате можна відмінно підтягти свій рівень знань в конкретній галузі і познайомиться з країною. Що потрібно, щоб отримати візу цього типу?

 

навчальна віза в США

 

Особливості візи в США М-1 для студентів

 

Якщо академічна віза F-1 дозволяє отримувати повноцінну освіту в Америці, то навчання по візі М1 ідеальне для іноземців, охочих раціонально використовувати свій вільний час. Така віза дозволяє проходити будь-яке неакадемічна навчання, за винятком мовних курсів. Це можна зробити в коледжі, університеті або американській консерваторії.

 

За цією ж візою можна перебувати в Америці протягом року або протягом часу, поки студент навчається на денному відділенні. До цього терміну згідно із законом додається 30 днів на те, щоб учень встиг покинути країну після закінчення курсу. Категорію візи М1 можна змінити на іншу тимчасову візу. Виняток становлять візи Н1-В, якщо роботодавець, який відправляє запит, вимагає фахівця в сфері, навички в якій отримані в результаті навчання за візою М-1.

 

Переваги навчальної візи в США

 

 

Документи для візи студенту

 

 

візи в США для студентів

 

По завершенні навчання заявник може подати прохання на продовження терміну перебування в Сполучених Штатах. Таке можливо в разі, якщо студент планує стажуватися за обраною спеціальністю. За замовчуванням кожні чотири місяці навчання продовжуються на один місяць. Разом з тим загальний термін стажування не може бути більше півроку.

 

Для продовження терміну перебування в Америці, потрібно в імміграційну службу відправити анкету I-539. Це роблять не пізніше, ніж за 15 днів, але не раніше 60 днів до моменту завершення терміну перебування на території країни. Крім того, в імміграційну службу потрібно відправити і анкету I-201D.

 

Візу в США М-1 можна оформити самому, але простіше звернутися до фахівців з компанії Helpvisa. Тут оцінять шанси на отримання студентської візи і посилять слабкі сторони. Також тут можна оформити страховку і отримати всю необхідну довідкову інформацію. Це допоможе вам заощадити час, кошти і зосередитися на досягненні поставлених цілей.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму