(097) 630 54 72

(050) 556 04 75

(093) 554 28 20

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Віза в Туніс: особливості отримання

Чи потрібна віза до Тунісу для українців? Все залежить від мети поїздки. Якщо це поїздка з метою відпочинку, яка триває менше 30 днів і у Вас є ваучер на проживання в готелі, то в'їзний штамп ставиться після прильоту до аеропорту.

 

У всіх інших випадках потрібно оформляти візу. При дотриманні всіх правил підготовки документів оформити туніську візу не складе труднощів.

 

В'їзний штамп ставиться в аеропорту за місцем прибуття за умови, що ви подорожуєте в складі організованої туристичної групи. В цьому випадку заповнюється імміграційна карта, надається ваучер акредитованого в Тунісі турагентства, діючий закордонний паспорт і квитки на літак.

 

віза в Туніс

 

Ще одна важлива умова для безвіза — прибуття та відбуття туриста повинно здійснюватися через один з міжнародних аеропортів Тунісу прямим рейсом. При перевищенні терміну перебування в країні при виїзді оплачується збір в розмірі 10 туніських динарів за кожний тиждень прострочення. Більш детальну інформацію необхідно дізнаватися в консульстві цієї держави.

Вартість візи в Туніс

  • Консульський збір — 5400 російських рублів одноразова віза і 8500 російських рублів багаторазова віза. При оформленні візи за допомогою приватного візового центру додатково оплачується сервісний збір за надання послуги.

 

Для приватного візиту і ділової поїздки потрібно оформляти стандартну одноразову візу. Щоб її зробити, потрібно подати тільки головні документи. Процедура  займає до 15 днів. Для цього звертаються в консульство Тунісу в Росії, так як консульство в Україні не уповноважене вклеювати візи. Для багаторазового відвідування держави зручніше оформити багаторазову візу.

Віза до Тунісу для українців: документи

  • Закордонний паспорт з терміном дії мінімум до кінця поїздки, включаючи останній день, а також його ксерокопія.
  • Ваучер турагентства, акредитованого в Тунісі.
  • Ксерокопія паспорта громадянина України.
  • Авіаквитки в обидва боки, квитки в третю країну в разі транзиту.
  • Дві кольорові фотокартки 30х40 мм.
  • У разі приватного або бізнес-візиту надається іменне запрошення.
  • Підтвердження броні номера в готелі.
  • Заповнена англійською або французькою мовою візова анкета.
  • Якщо їдуть неповнолітні, необхідно надати письмовий дозвіл від батька, який залишається в Україні. Воно повинно бути завірено нотаріально.

 

До заповнення візової анкети пред'являються особливі вимоги. Інформація вписується латиницею синіми або чорними чорнилами. Кожне питання прописане арабською, англійською та французькою мовою. На кожного члена сім'ї необхідно заповнити окрему візову анкету.

 

особливості візи в Туніс

 

У Туніс дозволяється ввозити на одну людину 400 сигарет (еквівалент 100 сигар або 500 грамів тютюну), 2 літри алкогольних напоїв міцністю менше 25%, а також 1 літр спиртного міцністю вище 25%. Перетнути кордон Тунісу потрібно не пізніше одного місяця з моменту видачі візи.

 

Віза до Тунісу необхідна, якщо ви плануєте отримати освіту в цій країні. Мало хто знає, але в Тунісі кращі університети на всьому африканському континенті. Тут працює 26 вузів, дипломи багатьох з них котируються в світі. Таким чином, можна гармонійно поєднувати комфортне життя у моря і навчання. Але в цьому випадку необхідно оформити студентську візу.

 

Багато хто їде в Туніс працевлаштуватися. Економіка країни порівнянна із середнім показником по Європі. Трудовим мігрантам потрібно оформляти трудову візу. Щоб її отримати, крім стандартного пакета документів надається запрошення від туніського роботодавця. Якщо ви маєте хорошу кваліфікацію в певній сфері, то проблем з візою не буде — країні потрібні досвідчені фахівці.

 

Отже, якщо ви зібралися в Туніс на відпочинок, віза не потрібна. Якщо ви хочете оформити мультивізу або вам потрібно відвідати родичів, друзів, відправитися у справах бізнесу, ви можете оформити візу за допомогою Центру візової підтримки Helpvisa.

 

Тут вам нададуть вичерпну допомогу зі збору та заповнення документів. Ви отримаєте всі необхідні відомості, які максимально спростять процедуру. Завдяки цьому ви можете спокійно зосередитися на підготовці до поїздки.

 

автор Helpvisa

ОФОРМИТЬ ВИЗУ
(097) 630 54 72
(050) 556 04 75
(093) 554 28 20
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Віза в Туніс: особливості отримання

Чи потрібна віза до Тунісу для українців? Все залежить від мети поїздки. Якщо це поїздка з метою відпочинку, яка триває менше 30 днів і у Вас є ваучер на проживання в готелі, то в'їзний штамп ставиться після прильоту до аеропорту.

 

У всіх інших випадках потрібно оформляти візу. При дотриманні всіх правил підготовки документів оформити туніську візу не складе труднощів.

 

В'їзний штамп ставиться в аеропорту за місцем прибуття за умови, що ви подорожуєте в складі організованої туристичної групи. В цьому випадку заповнюється імміграційна карта, надається ваучер акредитованого в Тунісі турагентства, діючий закордонний паспорт і квитки на літак.

 

віза в Туніс

 

Ще одна важлива умова для безвіза — прибуття та відбуття туриста повинно здійснюватися через один з міжнародних аеропортів Тунісу прямим рейсом. При перевищенні терміну перебування в країні при виїзді оплачується збір в розмірі 10 туніських динарів за кожний тиждень прострочення. Більш детальну інформацію необхідно дізнаватися в консульстві цієї держави.

Вартість візи в Туніс

 

Для приватного візиту і ділової поїздки потрібно оформляти стандартну одноразову візу. Щоб її зробити, потрібно подати тільки головні документи. Процедура  займає до 15 днів. Для цього звертаються в консульство Тунісу в Росії, так як консульство в Україні не уповноважене вклеювати візи. Для багаторазового відвідування держави зручніше оформити багаторазову візу.

Віза до Тунісу для українців: документи

 

До заповнення візової анкети пред'являються особливі вимоги. Інформація вписується латиницею синіми або чорними чорнилами. Кожне питання прописане арабською, англійською та французькою мовою. На кожного члена сім'ї необхідно заповнити окрему візову анкету.

 

особливості візи в Туніс

 

У Туніс дозволяється ввозити на одну людину 400 сигарет (еквівалент 100 сигар або 500 грамів тютюну), 2 літри алкогольних напоїв міцністю менше 25%, а також 1 літр спиртного міцністю вище 25%. Перетнути кордон Тунісу потрібно не пізніше одного місяця з моменту видачі візи.

 

Віза до Тунісу необхідна, якщо ви плануєте отримати освіту в цій країні. Мало хто знає, але в Тунісі кращі університети на всьому африканському континенті. Тут працює 26 вузів, дипломи багатьох з них котируються в світі. Таким чином, можна гармонійно поєднувати комфортне життя у моря і навчання. Але в цьому випадку необхідно оформити студентську візу.

 

Багато хто їде в Туніс працевлаштуватися. Економіка країни порівнянна із середнім показником по Європі. Трудовим мігрантам потрібно оформляти трудову візу. Щоб її отримати, крім стандартного пакета документів надається запрошення від туніського роботодавця. Якщо ви маєте хорошу кваліфікацію в певній сфері, то проблем з візою не буде — країні потрібні досвідчені фахівці.

 

Отже, якщо ви зібралися в Туніс на відпочинок, віза не потрібна. Якщо ви хочете оформити мультивізу або вам потрібно відвідати родичів, друзів, відправитися у справах бізнесу, ви можете оформити візу за допомогою Центру візової підтримки Helpvisa.

 

Тут вам нададуть вичерпну допомогу зі збору та заповнення документів. Ви отримаєте всі необхідні відомості, які максимально спростять процедуру. Завдяки цьому ви можете спокійно зосередитися на підготовці до поїздки.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму