(067) 369 62 18

(050) 556 04 75

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Возз'єднання сім'ї в Греції: правила оформлення візи

Возз'єднання сім'ї в Греції — це можливість об'єднати сім'ю, поліпшити умови життя і отримати в майбутньому громадянство Греції. Ця процедура складна, вимагає уважності під час збору документів і підготовки до співбесіди. Підвищити шанси отримання грецької візи ви можете, звернувшись в один із спеціалізованих візових центрів.

Умови возз'єднання сім'ї в Греції

Право на возз'єднання з громадянином Греції мають його близькі родичі — чоловік / дружина, діти, батьки. Важливо, щоб громадянин, який проживає в Греції, перебував в цій країні легально не менше двох років. Крім того, для возз'єднання повинні виконуватися наступні умови:

 

  • Родичі заявника повинні в майбутньому проживати разом з ним.
  • Заявник повинен підтвердити, що має достатньо коштів, щоб проживати в Греції і забезпечувати своїх родичів.
  • Громадянин Греції повинен мати нерухомість, дохід достатнього обсягу і страхові медичні поліси на всіх членів сім'ї.
  • Громадяни України, які планують возз'єднатися з грецьким родичем, повинні мати довідку про несудимість і не становити загрози для правопорядку в Греції.

 

Категорії, які мають право на возз'єднання з родичем в Греції:

 

  • Діти до 18 років, які не перебувають у шлюбі.
  • Чоловік або дружина громадянина Грецької республіки.
  • Діти або батьки громадян Греції, які не можуть забезпечувати себе самостійно.

 

віза в Грецію

Возз'єднання сім'ї в Греції: вартість

  • 60 євро — консульський збір за оформлення візи. Оплачується при подачі документів. При оформленні візи через візове агентство додатково оплачується сервісний збір.

Документи для возз'єднання сім'ї в Греції

Громадянин Греції повинен надати за місцем проживання такі документи:

 

  • Заява про бажання возз'єднатися з близьким.
  • Заява про місце проживання родичів.
  • Підтвердження того, що родичі будуть проживати разом з ним.
  • Ксерокопію паспорта, завірену нотаріально.
  • Завірену ксерокопію податкового рахунку з інформацією за останній рік. Також підійде довідка з податкової інспекції про звільнення від сплати податків.
  • Довідку про стан сім'ї з країни походження. Термін її давності — не більше півроку. Вона повинна доводити спорідненість. Довідка засвідчується юридично і перекладається на грецьку мову.

 

По приїзду громадяни України повинні не пізніше, ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії візи отримати посвідку на проживання. Для цього в місцевий орган імміграції подають такі документи:

 

  • Ксерокопію закордонного паспорта з візою.
  • Дві кольорові фотокартки паспортного зразка.
  • Заява на отримання ВНЖ.
  • Довідку про стан здоров'я, видану грецьким медичною установою.
  • Свіжу довідку про сімейний стан.
  • Чек про сплату державного внеску, сплаченого в податковій інспекції.

 

На дітей, які не досягли 14 років, поширюється вид на проживання одного з батьків. Вид на проживання для членів сім'ї іммігранта оформляються на той самий строк, що і ВНЖ іноземця, що проживає в Греції. Після закінчення дії дозволу на проживання його можна продовжити. При цьому подається такий же пакет документів, як і при першому оформленні.

 

возз'єднання сім'ї в Греції

 

Члени сім'ї, які переїхали до Греції, можуть працевлаштуватися, але тільки після отримання дозволу на трудову діяльність. Останнє видається на загальних підставах, які діють для всіх іммігрантів. Дозвіл на трудову діяльність видається один раз і є безстроковим, що дуже зручно.

 

Щоб стати повноправним громадянином Греції, необхідно мати ВНЖ довгострокового резидента, ВНЖ родича грецького громадянина, ВНЖ однієї з країн Європейського Союзу, посвідчення політичного біженця, посвідчення співвітчизника з іншої держави.

 

Більш детально дізнатися про умови отримання грецької посвідки на проживання ви можете на сайті Міграційної служби цієї країни.

 

Центр візової підтримки Helpvisa надає послуги в підготовці документів на возз'єднання сім'ї в Грецію. Ми знаходимося в Києві, але працюємо по всій Україні. Наші фахівці мають солідний досвід роботи, тому вирішать навіть складні ситуації. За адекватну оплату ви отримаєте всебічну підтримку, заощадите час і збільшите шанси позитивного результату.

 

автор Helpvisa

(067) 369 62 18
(050) 556 04 75
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Возз'єднання сім'ї в Греції: правила оформлення візи

Возз'єднання сім'ї в Греції — це можливість об'єднати сім'ю, поліпшити умови життя і отримати в майбутньому громадянство Греції. Ця процедура складна, вимагає уважності під час збору документів і підготовки до співбесіди. Підвищити шанси отримання грецької візи ви можете, звернувшись в один із спеціалізованих візових центрів.

Умови возз'єднання сім'ї в Греції

Право на возз'єднання з громадянином Греції мають його близькі родичі — чоловік / дружина, діти, батьки. Важливо, щоб громадянин, який проживає в Греції, перебував в цій країні легально не менше двох років. Крім того, для возз'єднання повинні виконуватися наступні умови:

 

 

Категорії, які мають право на возз'єднання з родичем в Греції:

 

 

віза в Грецію

Возз'єднання сім'ї в Греції: вартість

Документи для возз'єднання сім'ї в Греції

Громадянин Греції повинен надати за місцем проживання такі документи:

 

 

По приїзду громадяни України повинні не пізніше, ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії візи отримати посвідку на проживання. Для цього в місцевий орган імміграції подають такі документи:

 

 

На дітей, які не досягли 14 років, поширюється вид на проживання одного з батьків. Вид на проживання для членів сім'ї іммігранта оформляються на той самий строк, що і ВНЖ іноземця, що проживає в Греції. Після закінчення дії дозволу на проживання його можна продовжити. При цьому подається такий же пакет документів, як і при першому оформленні.

 

возз'єднання сім'ї в Греції

 

Члени сім'ї, які переїхали до Греції, можуть працевлаштуватися, але тільки після отримання дозволу на трудову діяльність. Останнє видається на загальних підставах, які діють для всіх іммігрантів. Дозвіл на трудову діяльність видається один раз і є безстроковим, що дуже зручно.

 

Щоб стати повноправним громадянином Греції, необхідно мати ВНЖ довгострокового резидента, ВНЖ родича грецького громадянина, ВНЖ однієї з країн Європейського Союзу, посвідчення політичного біженця, посвідчення співвітчизника з іншої держави.

 

Більш детально дізнатися про умови отримання грецької посвідки на проживання ви можете на сайті Міграційної служби цієї країни.

 

Центр візової підтримки Helpvisa надає послуги в підготовці документів на возз'єднання сім'ї в Грецію. Ми знаходимося в Києві, але працюємо по всій Україні. Наші фахівці мають солідний досвід роботи, тому вирішать навіть складні ситуації. За адекватну оплату ви отримаєте всебічну підтримку, заощадите час і збільшите шанси позитивного результату.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму