(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Як отримати візу в Алжир в Україні

Віза в Алжир — обов'язкова вимога для українців, охочих відвідати цю країну. Специфіка країни — жорсткість і бюрократизм в'їзних правил для громадян більшості держав світу. Виняток становить Франція і кілька мусульманських держав. Незважаючи на ці труднощі, отримати алжирську візу реально, дотримуючись певних правил.

 

До українців в посольстві Алжиру ставляться прихильно при серйозності мотивів поїздки. Візу навряд чи видадуть, якщо мета поїздки — туризм. Шанси різко збільшаться при наявності запрошення від громадянина Алжиру або місцевої компанії. Також важливо мати підтвердження броні номера в готелі.

 

Документи на візу можна подати тільки особисто. Також потрібен попередній запис на отримання візи. Стандартна туристична віза діє 30 днів з моменту видачі і дозволяє перебувати на території країни від 14 до 30 днів. Транзитна віза діє 7 днів, дозволяє перебувати в державі 72 години. Віза оформляється в середньому 5 робочих днів.

 

віза в Алжир

 

Віза в Алжир для українців 2017: ціна

Консульський збір:

 

  • 40 євро — одноразова віза.
  • 60 євро — дворазова віза.
  • 100 євро — мультивіза.

 

Збір сплачується в гривнях за курсом консульства в день подачі пакета документів. При оформленні візи через центр візової підтримки додатково сплачується сервісний збір. Про його розмірі уточнюйте у менеджерів фірми.

 

Якщо мета поїздки в Алжир туризм — на співбесіді все одно бажано не згадувати, що ви плануєте вирушити з метою подорожі по країні. Майте на увазі, що отримаєте відмову, якщо з метою поїздки вкажете відвідування південних пустельних регіонів країни.

 

На співбесіді чітко відповідайте на запитання. Список документів не відрізняється особливими вимогами, тому труднощі виникають, в основному, на співбесіді.

Документи на візу в Алжир:

  • Ксерокопії авіаквитків в обидва кінці.
  • Оригінал і копія страхового медичного полісу.
  • Закордонний паспорт, що діє мінімум ще 6 місяців з моменту подачі документів. У паспорті повинна бути мінімум одна чиста сторінка.
  • Візові анкети — 2 штуки. Заповнюються і підписуються особисто заявником. Мова заповнення - англійська або французька.
  • Дві свіжі фотокартки 30х40 мм. Вони можуть бути як кольоровими, так і чорно-білими.
  • На неповнолітніх надається копія свідоцтва про народження. При приватному візиті надається іменне запрошення, завірене за місцем проживання приймаючою особою. У запрошенні вказується мета, дата візиту і адреса тимчасового проживання запрошуваного іноземця.
  • Якщо поїздка туристична, видається запрошення від алжирського туроператора. У ньому вказуються терміни перебування, адреса і реквізити готелю, маршрут, а також гарантії, які надаються туристам.
  • Якщо дитина їде з одним з батьків або третьою особою, надається нотаріально завірений дозвіл від батька, який залишається на батьківщині, а також копія внутрішнього паспорта довірителя (сторінка з особистими даними).

 

Через територію Алжиру неможливий безвізовий транзит. Для цієї мети оформляють спеціальну транзитну візу. Вимоги до її оформлення такі ж, як і для одноразової короткострокової, за винятком того, що додатково доведеться надати візу в країну кінцевого проходження, а також підтвердження наявності достатньої суми на банківському рахунку.

 

На практиці отримати транзитну алжирський візу дуже проблематично. Набагато простіше її оформити в консульствах Алжиру, розташованим в Марокко і Тунісі.

 

алжирська віза

 

Українці, які прибули в Алжир на 3 місяці і більше, повинні зареєструватися в місцевих органах поліції, отримати картку тимчасового дозволу на проживання та сплатити податок в 400 динарів. Якщо термін перебування менше 3 місяців, досить просто зареєструватися.

 

При необхідності візу можна продовжити за місцем проживання, однак важливо розуміти, що ця процедура дорога, довга і складна. З цією метою звертаються в поліцію за тиждень до закінчення терміну дії поточної візи. При цьому надають бронь готелю і чек про оплату збору, також підійде запрошення приймаючої сторони. Візу також можна продовжити в консульствах Алжиру в сусідніх країнах.

 

Отже, чи потрібна віза до Алжиру? Так, і її оформлення вимагає від заявника уважності. Але як отримати візу в Алжир, якщо у вас немає часу вникати в усі тонкощі процедури? В такому випадку ви можете звернутися в Центр візової підтримки Helpvisa, де вам нададуть комплексну підтримку і допоможуть підготуватися до поїздки.

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Европа
Азия
Южная и Северная Америка
Африка
Океания

Як отримати візу в Алжир в Україні

Віза в Алжир — обов'язкова вимога для українців, охочих відвідати цю країну. Специфіка країни — жорсткість і бюрократизм в'їзних правил для громадян більшості держав світу. Виняток становить Франція і кілька мусульманських держав. Незважаючи на ці труднощі, отримати алжирську візу реально, дотримуючись певних правил.

 

До українців в посольстві Алжиру ставляться прихильно при серйозності мотивів поїздки. Візу навряд чи видадуть, якщо мета поїздки — туризм. Шанси різко збільшаться при наявності запрошення від громадянина Алжиру або місцевої компанії. Також важливо мати підтвердження броні номера в готелі.

 

Документи на візу можна подати тільки особисто. Також потрібен попередній запис на отримання візи. Стандартна туристична віза діє 30 днів з моменту видачі і дозволяє перебувати на території країни від 14 до 30 днів. Транзитна віза діє 7 днів, дозволяє перебувати в державі 72 години. Віза оформляється в середньому 5 робочих днів.

 

віза в Алжир

 

Віза в Алжир для українців 2017: ціна

Консульський збір:

 

 

Збір сплачується в гривнях за курсом консульства в день подачі пакета документів. При оформленні візи через центр візової підтримки додатково сплачується сервісний збір. Про його розмірі уточнюйте у менеджерів фірми.

 

Якщо мета поїздки в Алжир туризм — на співбесіді все одно бажано не згадувати, що ви плануєте вирушити з метою подорожі по країні. Майте на увазі, що отримаєте відмову, якщо з метою поїздки вкажете відвідування південних пустельних регіонів країни.

 

На співбесіді чітко відповідайте на запитання. Список документів не відрізняється особливими вимогами, тому труднощі виникають, в основному, на співбесіді.

Документи на візу в Алжир:

 

Через територію Алжиру неможливий безвізовий транзит. Для цієї мети оформляють спеціальну транзитну візу. Вимоги до її оформлення такі ж, як і для одноразової короткострокової, за винятком того, що додатково доведеться надати візу в країну кінцевого проходження, а також підтвердження наявності достатньої суми на банківському рахунку.

 

На практиці отримати транзитну алжирський візу дуже проблематично. Набагато простіше її оформити в консульствах Алжиру, розташованим в Марокко і Тунісі.

 

алжирська віза

 

Українці, які прибули в Алжир на 3 місяці і більше, повинні зареєструватися в місцевих органах поліції, отримати картку тимчасового дозволу на проживання та сплатити податок в 400 динарів. Якщо термін перебування менше 3 місяців, досить просто зареєструватися.

 

При необхідності візу можна продовжити за місцем проживання, однак важливо розуміти, що ця процедура дорога, довга і складна. З цією метою звертаються в поліцію за тиждень до закінчення терміну дії поточної візи. При цьому надають бронь готелю і чек про оплату збору, також підійде запрошення приймаючої сторони. Візу також можна продовжити в консульствах Алжиру в сусідніх країнах.

 

Отже, чи потрібна віза до Алжиру? Так, і її оформлення вимагає від заявника уважності. Але як отримати візу в Алжир, якщо у вас немає часу вникати в усі тонкощі процедури? В такому випадку ви можете звернутися в Центр візової підтримки Helpvisa, де вам нададуть комплексну підтримку і допоможуть підготуватися до поїздки.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму