Полезная информация про визы и новости

Консульський збір на візи для українців

Консульський збір на візи для українців | Хелпвиза

Зробити візу в Києві в нашому агентстві – легко і швидко. Ми надаємо послуги з оформлення всіх документів, які вимагаються для подання в посольство. У цій статті хотілося б детальніше розповісти про те, що таке консульський збір і яку суму він становить.

Консульський збір за візу

Консульський збір за шенгенську візу

Консульський збір за візу – це сума, яку сплачує ініціатор запиту за те, що посольство розгляне його прохання на відкриття візи. Ця сума не залежить від терміну, на який людина хоче виїхати за кордон, це оплата тільки за розгляд, яка не повертається після отримання відповіді на запит.

Цікаво, що Україна входить до дев’ятки держав, з якими ЄС уклав угоду і для яких консульський збір є нижчим, ніж для інших держав. Серед них:

  • Росія;

  • Україна;

  • Молдова;

  • Грузія;

  • Албанія;

  • Чорногорія;

  • Сербія;

  • Македонія;

  • Боснія і Герцеговина.

У перелічених країнах вартість консульського збору на візи Шенгену становить 35 євро, в інших – 60.

Сплатити збір можна як готівкою, так і безготівковим способом через банк. Оплата здійснюється у національній валюті в перерахунку з євро за курсом на момент оформлення візи. Ціни на візи до США, країн Азії, Африки та інші відрізняються і залежать від типу необхідної візи. Скільки коштує зробити візу для цих регіонів, ви можете уточнити у наших спеціалістів.

Додаткові витрати

Оформлення медичного страхування у Києві обійдеться до 500 грн, зробити фотографії – до 100 грн. Вартість нового закордонного паспорта може бути до 1500 грн. Візовий центр за свої послуги бере оплату 20 євро (можливо, ціна буде відрізнятися залежно від міста, в якому він розташований).

890801 450x297

Категорії людей, які не сплачують консульський збір в Україні

  1. Близькі родичі людини, яка проживає на території ЄС і надсилає офіційне запрошення громадянину України.

  2. Студенти, аспіранти і викладачі, що їх супроводжують, які їдуть за шенгенською візою з метою навчання.

  3. Інвалід та особа, що його супроводжує.

  4. Члени офіційних делегацій, які мають намір відвідати конференцію чи переговори і мають офіційне запрошення від організації, що проводить ці заходи.

  5. Люди, які їдуть з метою надання гуманітарної допомоги; які потребують термінової медичної допомоги від зарубіжних спеціалістів; особи, які відвідують серйозно хвору рідну людину або ті, хто їдуть на похорон.

  6. Пенсіонери.

  7. Журналісти та їх професійна команда.

  8. Інші групи людей, які мають особливі потреби і відвідують країни Шенгену не з комерційною чи туристичною метою.

Де зробити візу швидко і з урахуванням всіх індивідуальних потреб?

Звертайтеся в наше агентство! Ви можете замовити зворотній дзвінок чи відвідати нас у Києві. Наш менеджер розкаже вам усі подробиці оформлення візи через нашу компанію. Ви дізнаєтеся про всі деталі й зрозумієте, що сумніватися – це зайве. Довірте отриманнязаповітного документа нам, і ви оперативно отримаєте дозвіл на в’їзд до будь-якої країни!

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика