Полезная информация про визы и новости

Куди поїхати взимку відпочивати? Країни Азії кращий варіант!

Куди поїхати взимку відпочивати? Країни Азії кращий варіант! | Хелпвиза

У холодну пору року іноді так хочеться ненадовго повернутися в спекотне літо, позасмагати під ласкавими сонячними променями, зануритися в тепле море. Замість того, щоб чекати закінчення довгої зими, досить вибрати одну з екзотичних азіатських країн і відправитись назустріч захоплюючим пригодам.

Серед країн Азії найпопулярнішими зимовими напрямками вважаються Таїланд, Індія і В’єтнам. Кожна з країн має свої особливості і переваги, які слід детально вивчити перш, ніж поїхати у відпустку. Обов’язково необхідно довідатися, чи потрібна туристична віза, щоб вирішивши всі формальності, добре провести час.

Країни Азії віза

Зимовий відпочинок в Таїланді

Незаймана природа, мальовничі пейзажі, безкраї пляжі і кристально чисте море, а також цікаві пам’ятки і привітне місцеве населення щорічно приваблюють тисячі туристів в Таїланд. Тільки тут стародавні величні храми Будди і розкішні палаци можна побачити по сусідству з сучасними хмарочосами.

Висококласні п’ятизіркові готелі з якісним сервісом, фешенебельні ресторани, розважальні центри, знамениті вуличні ринки і легендарні вражаючі пам’ятки чекають в Таїланді своїх гостей. Заслуженою популярністю користуються такі курорти, як Пхукет, Самуї, Паттайя, Крабі.

віза в Тайланді для українців 2017

Особливості курортів Таїланду

Паттайя – центр нічного життя, справжня східна Ібіца. Ніде більше не знайдеться стільки барів і нічних клубів. Паттайя підійде також для бажаючих ознайомитися з історією та культурою країни, адже курорт можна вважати відправною точкою для відвідування найбільш віддалених місць Таїланду.

Бангкок – столиця Таїланду, пронизана величною історією древньої цивілізації. Тут можна подивитися дивовижні розкішні палаци, храми з величезними статуями Будди, пишні парки і пахучі сади.

Пхукет часто вибирають ті, хто бажає зайнятися дайвінгом і любителі морських прогулянок на яхтах уздовж живописного узбережжя. Пхукет виділяється своєю розвиненою інфраструктурою, а також великим вибором готелів і бунгало на будь-який смак, представлених в різних цінових сегментах.

Крабі – ідеальне місце для спокійного розміреного пляжного відпочинку. Тут практично не буває опадів і вітрів, а відвідування місцевих храмів, ферм метеликів і крокодилів і прогулянки по навколишніх островах урізноманітнюють відпустку.

Самуї порадує прекрасними пляжами, тропічними фруктами і смачними морепродуктами, але тепла суха погода тут починається тільки в лютому, а в грудні-січні тут часто трапляються шторми і урагани.

Також, ті хто залишається в Таїланді на зиму часто смакують тайську атмосферу на острові Панган, Ко Ланта або на півночі Таїланду в Чанг Май.

оформити візу в Тайланд

Погода в Таїланді

Таїланд – відмінне місце для зимової відпустки, адже з грудня по лютий тут підтримується температура близько 25-28 градусів. Невеликі опади можуть потурбувати тільки в південних районах країни. На інших курортах протягом усієї відпустки можна буде насолоджуватися сухою теплою погодою, з ранку до вечора отримуючи рівний красивий загар на одному з безкрайніх пляжів. Таїланд користується великою популярністю в зимовий час, тому забронювати готель, оформити візу в Таїланд і подбати про інші формальності бажано заздалегідь.

 

Оформлення візи в Таїланд

Віза в Таїланд для українців 2017 повинна бути оформлена попередньо в консульстві, якщо мандрівники планують залишатися на території королівства більше 15 днів. В інших випадках, якщо перебування в Таїланді складе менше двох тижнів, для отримання візи достатньо пред’явити зворотні квитки і оформити все по прильоту.

Віза в Таїланді, отримана в консульстві в Києві, дозволить продовжити відпустку на два місяці або ж навіть на 6-7 (як оформити довгострокову візу в Таїланд ми Вам підкажемо і все зробимо). Оформити візу в Таїланд нескладно, знаючи всі необхідні формальності і зібравши відповідний пакет документів.

Туристична віза в Таїланд видається протягом декількох днів. З приводу підготовки пакету документів бажано проконсультуватися з фахівцем, заздалегідь враховуючи, що для отримання візи в консульство потрібно буде пред’явити документ, що підтверджує, що на банківському рахунку є мінімум 650 доларів.

При необхідності візу можна буде продовжити ще на місяць. Перебуваючи вже на території Таїланду, досить звернутися до найближчого імміграційного бюро.

віза в Індію для українців 2017

Незабутня відпустка в Індії

Індія – дивовижна і неповторна екзотична країна, що стала колискою найдавніших у світі цивілізацій, пам’ять про які пройшла крізь століття і досягла наших днів. Індія – це батьківщина найкрасивіших нарядів і запальних танців, місце, де помпезна розкіш палаців неймовірно поєднується з життям звичайних людей.

Бажаючі особисто доторкнутися до легендарних реліквій обов’язково відвідають мавзолей Тадж-Махал в Агрі, величний Червоний форт в Делі, розкішний Палац вітрів з рожевого мармуру в Джайпурі. Мандрівників чекає в Індії феєрверк фарб і ароматів, калейдоскоп шокуючих і вражаючих традицій, що збереглися з давніх часів. Хтось назавжди закохається в Індію, кого-то ця країна вразить і шокує своєю одночасної розкішшю і злиднями, але подорож до Індії запам’ятається на все життя.

отримання візи в Індію

Кращі курорти Індії

Любителям пляжного відпочинку варто вибирати південну частину Гоа. Північна частина Гоа з великою кількістю клубів і дискотек підійде для молодих людей, які хочуть повеселитися, люблять неординарну атмосферу, або мають у своєму розпорядженні скромний бюджет.

Насичена екскурсійна програма очікує в «золотому трикутнику», в який входять Делі, Агра і Джайпур. У міста Гокарна і Рішікеш організовуються спеціальні йога-тури.

Курорт Керала пропонує широкі можливості для тих, хто бажає відпочити душею і тілом і залишитися наодинці з собою і природою. Пляжі з білосніжним піском в оточенні кокосових пальм, цікаві екскурсії та Аювердіческій процедури нікого не залишать байдужим.

Шанувальників усамітненого відпочинку можуть зацікавити Андаманські і Нікобарські острови, але для організації дозвілля на заповідних територіях буде потрібно оформити спеціальний дозвіл.

віза у Індію для українців

Погода в Індії взимку

Індія об’єднує в собі кілька кліматичних поясів, тому на півдні клімат близький до екваторіального, а в північній частині держави переважає субтропічний гірський клімат. Туристичний сезон в Індії зазвичай триває з жовтня по березень, коли температура повітря знаходиться в межах 25-30 градусів, трохи опускаючись в нічний час. Взимку дощі не потурбують бажаючих провести відпустку, загоряючи на пляжі.

Оформлення візи до Індії

Віза в Індію для українців 2017 потрібна, тому тим, хто прийняв рішення відправитися на канікули в Індію, слід заздалегідь подбати про необхідні документи. Щоб не витрачати час на формальності, значно полегшивши отримання візи до Індії, і не допустити помилок при підготовці документів, краще звернутися в спеціалізовану компанію, досвідчені менеджери якої швидко вирішать візові питання.

Віза в Індію оформляється в електронному вигляді. Отримання візи до Індії на термін 30 днів зазвичай займає не більше 2 робочих дня. У список документів для оформлення візи входять закордонний паспорт, копія українського паспорта, 1 фото 3,5Х4,5. Для отримання візи на більш тривалий термін також знадобитися виписка про рух коштів на рахунку за останні три місяці.

Відпочинок у В’єтнамі

Невелика азіатська країна В’єтнам напрочуд вдало поєднує в собі мальовничі гірські пейзажі і пляжі з білосніжним піском, зарості тропічних лісів і рисові поля, пронизані давньою історією пам’ятки, невеликі рибальські поселення і сучасні готельні комплекси. В’єтнам – досить недорога країна, в якій можна не тільки спробувати дуже смачні страви місцевої кухні за невеликі гроші, але і за мінімальними цінами придбати товари відомих світових брендів, які відкрили свої заводи у В’єтнамі.

віза у В'єтнам для українців

Кращі курорти В’етнама

Найпопулярнішим курортом В’єтнаму вважається Нячанг, який знаходиться в південній частині країни. Тут є все необхідне для повноцінного відпочинку: білі піщані пляжі, сучасні готелі різних цінових категорій, бари, ресторани і нічні клуби. На курорті часто проводяться фестивалі і карнавали. Любителі активного відпочинку зможуть зайнятися дайвінгом, політати на повітряній кулі, відвідати острів Мавп і багато інших визначних пам’яток.

Курорти Фаньет і Муйне, розташовані неподалік, підходять для тихого сімейного відпочинку з дітьми. Уздовж усього узбережжя тягнуться піщані пляжі, зарості кокосових пальм і численні бунгало, в яких можна провести відмінну відокремлену відпустку. Шанувальникам нічного життя і нових яскравих вражень варто вибирати Хошимін, куди з’їжджаються мандрівники з усього світу.

Розташований в центрі В’єтнаму Дананг – один з найсучасніших курортів, який володіє розвиненою сервісною інфраструктурою. Тут можна як спокійно розслабитися, так і весело розважитися в одному з численних нічних клубів і барів. Перловий острів Фукуок, оточений безліччю невеликих островів, часто вибирають не тільки сім’ї з дітьми, а й дайвери. Також родзинкою В’єтнаму можна вважати маленький місто Хойан, розташований в центральній частині.

чи потрібна віза до В'єтнам

Погода у В’єтнамі

Мусонний клімат В’єтнаму розділяє рік на два головних сезону, один з яких відрізняється великою кількістю дощів. У зимову пору року у В’єтнамі не відчувається прохолода, а й спека не доставить незручностей. Середня температура знаходиться в межах 25-30 градусів залежно від регіону. Незважаючи на те, що від примх природи ніхто не застрахований і погода значно відрізняється в різних регіонах країни, багато хто воліє провести зимові канікули саме у В’єтнамі.

Чи потрібна віза до В’єтнаму

Віза до В’єтнаму для українців в 2017 році потрібна. Оформити її можна після прибуття в аеропорту, заздалегідь отримавши дозвіл на в’їзд, так званий letter on arrival до В’єтнаму. Віза до В’єтнаму, оформленням якої займуться фахівці, не викличе зайвих питань. Досить підготувати закордонний паспорт і 2 фото розміром 4Х6.

Віза до В’єтнаму має на увазі наявність спеціального дозволу та заповненої міграційної карти. Всі документи, підготовлені фахівцями, необхідно пред’явити в аеропорту і сплатити держмито за вклеювання візи в розмірі 25 доларів для одноразових віз і 50 доларів для мультивиз. Туристична віза до В’єтнаму оформляється в найкоротші терміни – від 1 до 3 днів.

Серед безлічі варіантів незабутньо провести зимову відпустку ніхто не пошкодує, вибравши одну з екзотичних країн Азії – Індію, Таїланд, В’єтнам. За допомогою досвідчених фахівців оформлення візи не викличе складнощів, тому залишиться лише зібрати валізи і відправитися назустріч пригодам…

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика