(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Планується транзит через Сінгапур, чи потрібна віза?

 

Безліч польотів з України в напрямку країн Океанії та Азії здійснюється з пересадкою в Сінгапурі. Аеропорт Сінгапуру – один із найцікавіших і найгарніших, по ньому годинами можна гуляти, розглядаючи тамтешні визначні місця (як би смішно це не звучало), бутіки, кафе і просто затишні місця для відпочинку.

 

Але багато авіакомпаній пішли ще далі та пропонують своїм пасажирам дуже цікаву послугу під назвою стоповер (stopover).

 

Стоповер – це можливість зупинитися в Сінгапурі не просто на декілька годин для зміни рейсу, а провести у цій унікальній країні 3-4 дні, тобто зробити Вашу мандрівку ще більш пізнавальною та цікавою.

 

транзит через Сингапур

 

 

У будь-якому випадку, якщо Ви, їдучи куди-небудь вирішили заглянути в Сінгапур, у Вас виникне одне з основних запитань будь-якого мандрівника – Транзит через Сингапур, чи потрібна віза?

 

І тут я поспішаю Вас потішити – транзитна віза до Сінгапуру (Сінгапур віза транзит) громадянам України на термін до 96 годин (4 дні) не потрібна!

 

Але варто зазначити дуже важливий момент: не потрібна саме транзитна віза до 4 днів, якщо ж Ви летите в Сінгапур цілеспрямовано, це є метою Вашої подорожі, а потім Ви повернетеся до країни, звідки прилетіли – Ви обов’язково повинні оформити візу, для цього існує електронна віза до Сінгапуру.

 

Розглянемо відмінність між транзитною та звичайною візою до 4 днів (у якій ситуації не потрібно оформляти, а в якій – обов’язково)

 

Ситуація номер 1.

 

Ви придбали квиток Київ – Окленд із пересадкою в Сінгапурі та вирішили зробити стопове і затриматися у Сінгапурі на 2 дні. Коли Ви прилітаєте в Сінгапур, прикордонник бачить, що Ви прилетіли з Києва + Ви показуєте квиток на наступний день до Окленда.

Таким чином, Ви можете безперешкодно виходити на територію Сінгапуру, гуляти та відпочвати, транзитна віза в Сінгапур Вам не потрібна!

 

Ситуація номер 2.

 

Ви відпочиваєте в Таїланді, і оскільки Сінгапур зовсім поряд, вирішили на 2 дні полетіти чи з’їздити  на екскурсію.

 

При в’їзді офіцер бачить, що Ви приїхали з Таїланду і в Таїланд потім будете повертатися. Це не транзит, це – в’їзна віза, і навіть якщо термін перебування буде тільки 1-2 дні – Вам все одно потрібно отримати візу в Сінгапур!

 

Це зовсім не тяжко і краще зробити це заздалегідь, можна навіть дистанційно онлайн, оскільки віза в Сінгапур – електронна!

 

Транзитна віза в Сингапур, термін дії.

 

Для оформлення електронної візи Вам знадобиться:

 

  • Відсканована 1 сторінка Вашого закордонного паспорта

  • Відсканована фотографія (Фото віза Сінгапур вимоги – 1 кольорова фотографія 3,5*4,5, без кутиків, 80% обличчя)

Багато шукає анкета на візу в Сінгапур приклад заповнення або Сінгапур віза анкета, але тут важливий момент – заява на отримання візи в Сінгапур надсилається онлайн і анкети як такої не існує, Ви просто заповнюєте табличку з даними і відразу надсилаєте її, сама анкета не генерується. Питань там зовсім не багато.

 

У підсумку Ви отримуєте ось таку візу:

Термін дії електронної візи до Сінгапуру складає зазвичай 60 днів.

Детальнішу інформацію про ціни та документи на візу в Сінгапур Ви знайдете в розділі http://helpvisa.com.ua/singapore.

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Планується транзит через Сінгапур, чи потрібна віза?

 

Безліч польотів з України в напрямку країн Океанії та Азії здійснюється з пересадкою в Сінгапурі. Аеропорт Сінгапуру – один із найцікавіших і найгарніших, по ньому годинами можна гуляти, розглядаючи тамтешні визначні місця (як би смішно це не звучало), бутіки, кафе і просто затишні місця для відпочинку.

 

Але багато авіакомпаній пішли ще далі та пропонують своїм пасажирам дуже цікаву послугу під назвою стоповер (stopover).

 

Стоповер – це можливість зупинитися в Сінгапурі не просто на декілька годин для зміни рейсу, а провести у цій унікальній країні 3-4 дні, тобто зробити Вашу мандрівку ще більш пізнавальною та цікавою.

 

транзит через Сингапур

 

 

У будь-якому випадку, якщо Ви, їдучи куди-небудь вирішили заглянути в Сінгапур, у Вас виникне одне з основних запитань будь-якого мандрівника – Транзит через Сингапур, чи потрібна віза?

 

І тут я поспішаю Вас потішити – транзитна віза до Сінгапуру (Сінгапур віза транзит) громадянам України на термін до 96 годин (4 дні) не потрібна!

 

Але варто зазначити дуже важливий момент: не потрібна саме транзитна віза до 4 днів, якщо ж Ви летите в Сінгапур цілеспрямовано, це є метою Вашої подорожі, а потім Ви повернетеся до країни, звідки прилетіли – Ви обов’язково повинні оформити візу, для цього існує електронна віза до Сінгапуру.

 

Розглянемо відмінність між транзитною та звичайною візою до 4 днів (у якій ситуації не потрібно оформляти, а в якій – обов’язково)

 

Ситуація номер 1.

 

Ви придбали квиток Київ – Окленд із пересадкою в Сінгапурі та вирішили зробити стопове і затриматися у Сінгапурі на 2 дні. Коли Ви прилітаєте в Сінгапур, прикордонник бачить, що Ви прилетіли з Києва + Ви показуєте квиток на наступний день до Окленда.

Таким чином, Ви можете безперешкодно виходити на територію Сінгапуру, гуляти та відпочвати, транзитна віза в Сінгапур Вам не потрібна!

 

Ситуація номер 2.

 

Ви відпочиваєте в Таїланді, і оскільки Сінгапур зовсім поряд, вирішили на 2 дні полетіти чи з’їздити  на екскурсію.

 

При в’їзді офіцер бачить, що Ви приїхали з Таїланду і в Таїланд потім будете повертатися. Це не транзит, це – в’їзна віза, і навіть якщо термін перебування буде тільки 1-2 дні – Вам все одно потрібно отримати візу в Сінгапур!

 

Це зовсім не тяжко і краще зробити це заздалегідь, можна навіть дистанційно онлайн, оскільки віза в Сінгапур – електронна!

 

Транзитна віза в Сингапур, термін дії.

 

Для оформлення електронної візи Вам знадобиться:

 

Багато шукає анкета на візу в Сінгапур приклад заповнення або Сінгапур віза анкета, але тут важливий момент – заява на отримання візи в Сінгапур надсилається онлайн і анкети як такої не існує, Ви просто заповнюєте табличку з даними і відразу надсилаєте її, сама анкета не генерується. Питань там зовсім не багато.

 

У підсумку Ви отримуєте ось таку візу:

Термін дії електронної візи до Сінгапуру складає зазвичай 60 днів.

Детальнішу інформацію про ціни та документи на візу в Сінгапур Ви знайдете в розділі http://helpvisa.com.ua/singapore.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму