Полезная информация про визы и новости

Робоча віза до Туреччини (зі своїм запрошенням)

Робоча віза до Туреччини (зі своїм запрошенням) | Хелпвиза

Для наших співвітчизників робоча віза до Туреччини відкриває великі перспективи працевлаштування та особистого зростання. У цій країні процвітає туризм, але крім нього розвинені ще багато галузей промисловості, які потребують персоналу різного рівня кваліфікації. Для отримання робочого дозволу на в’їзд необхідно віконати ряд правил і вимог.

Робоча віза до Туреччини

Робоча віза до Туреччини 2017: що вона собою являє

Робоча віза до Туреччини для українців – це дозвіл, який дозволяє знаходиться і безперешкодно переміщатися по країні протягом усього терміну дії контракту. Віза видається тільки тим особам, які в’їжджають в країну з метою заробітку. Вона не видається тим, хто їде з туристичною метою або відвідати родичів.

Зовні дозвіл виглядає як поштова марка. Вона вклеюється в вільну сторінку закордонного паспорта. Оформлюється трудовий дозвіл близько одного місяця. Хоча віза для тих, хто їде в країну з метою відпочинку, не потрібна, для трудової діяльності вона є обов’язковою умовою. З цієї причини необхідно приділити увагу правильному збору документів.

Документи на робочу візу в Туреччину

  • Закордонний паспорт, якщо є – паспорта, термін дії яких вже вийшов.

  • Ксерокопії всіх сторінок закордонного паспорта.

  • Заповнена та підписана особисто заявником візова анкета.

  • 2-4 кольорові фотокартки 35х45 мм.

  • Запрошення від роботодавця.

  • Оригінал і ксерокопія дозволу на роботу.

  • Інформація про вакансії, розмірі планованого прибутку, а також стан банківського рахунку заявника.

  • Довідка про відсутність судимості з перекладом на турецьку зі спеціальною печаткою.

Трудовий контракт заповнюється турецькою мовою, при цьому надається переклад на українську або російську. Роботодавець зі свого боку надає реєстраційний номер фірми, сертифікат про постановку в податкові органи, виписка про рух коштів підприємства за останній рік, заява, підписана особисто директором фірми, реквізити компанії, циркуляр підпису керівника організації.

Робоча віза до Туреччини 2017

Вартість робочої візи до Туреччини

100 доларів – податок консульства. Мито сплачується в консульстві Туреччини в Україні. Оплата здійснюється за фактом видачі візи в посольстві.

На скільки відкривають робочу візу до Туреччини

Максимальний термін, що дозволяє іноземцю працювати на турецькому підприємстві без перереєстрації, складає 12 місяців. Після закінчення цього терміну він може бути пролонгований ще на 2 роки. Продовження можливе тільки в тому випадку, якщо іноземець залишиться працювати на тій же посаді і в тій же компанії.

Працювати на постійній основі в Туреччині дозволяється тим іноземцям, які на законних підставах перебували в країні останні 8 років або працювали не менше 6 років. Дозвіл на безперервну роботу видає Міністерство безпеки Туреччини, розташоване в Анкарі.

Згідно із законодавством Туреччини, робоча віза за полегшеною процедурою видається деяким категоріям населення: іноземцям, шлюбний супутник яких – громадянин Туреччини, особам з постійним дозволом на проживання, а також їх дітям, громадянам, які втратили турецьке громадянство, громадянам Європейського союзу, учням турецьких вузів, вченим, співробітникам туристичних операторів.

Центр візової підтримки Helpvisa робить робочі візи до Туреччини з Вашим запрошенням. Ми проконсультуємо, заповнимо і підготуємо документи, оформимо страховку, переведемо тексти на турецьку мову, запишемо на подачу в консульство. За бажанням ми оформимо медичну страховку, забронюємо квитки на літак і номер в готелі.

Ми працюємо в Києві та регіонах України. Професіоналізм і досвід наших співробітників дозволяє надавати якісні послуги всім клієнтам, незалежно від їх обставин. Щоб замовити послугу, зателефонуйте за номером, вказаним на нашому сайті. Ми гарантуємо оперативність і максимальну компетентність у всіх питаннях.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика