(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Студентська віза до Великобританії

Студентська віза до Великобританії - оптимальний варіант для абітурієнтів, які хочуть пройти навчання в навчальному закладі цієї країни, що працює за програмою Home Office. Мінімальний термін такої візи - півроку. Термін візи до Великобританії залежить від конкретного вузу і програми навчання.

 

студентська віза до великобританії

 

Типи віз для студентів

  1. Child (учнівська) - для дітей до 16 років.

  2. General (студентська) - для абітурієнтів старше 16 років.

 

Тип візи вибирається відповідно до рівня курсу і узгоджується з керівництвом навчального закладу. Студенти, які досягли повноліття не можуть перебувати в країні довше двох років, якщо рівень навчання не нижче бакалавра.

 

Дозвіл General Student видається, якщо набрано 40 балів за місцевою системою оцінювання. З них 30 балів дається за підтвердження зарахування на курс, і ще 10 за наявності достатньої суми грошей на рахунку.

 

Якщо студентська віза до Великобританії оформляється вперше, потрібно пройти інтерв'ю. Так, якщо студент погано володіє англійською, йому можуть дати відмову навіть при наявності достатньої кількості балів.

 

Перед оформленням візи знаходять спонсора (навчальний заклад). Їм виступає британський навчальний заклад, який видає абітурієнту підтвердження про прийом на курс CAS.

 

Вуз приймає на себе зобов'язання відповідати за майбутнього студента на весь період його навчання. Наявність спонсора(гаранта) - один з основних аргументів на отриманні британської візи.

 

Не маючи CAS, у в'їзному дозволі буде відмовлено. Абітурієнт повинен мати достатню суму для свого утримання протягом 9 місяців. Її розмір залежить від міста, в якому знаходиться вуз: для Лондона це 1 265 фунтів, для інших міст - 1 015 фунтів в місяць.

 

віза великобританії термін

 

 

Документи на студентську візу до Великобританії

  • Анкета.

  • Підтвердження про прийом на курс.

  • Закордонний паспорт з двома чистими сторінками, його ксерокопія.

  • Дві кольорові фотокартки 3,5х4,5 мм.

  • Довідка з банку про наявність достатньої суми на рахунку.

  • Виписка з банку про рух коштів - не обов'язкова, але бажана.

  • Ксерокопія свідоцтва про народження дитини - якщо довідка оформляється на ім'я батьків.

  • Оригінальний сертифікат IELTS.

  • Нотаріально завірений оригінал про спонсорство від батьків.

  • Оригінали документів, які є підставою прийому на навчання до вищого навчального закладу.

 

Якщо заявник отримав відмову у видачі візи і вважає його помилковим, він зазвичай може подати запит на перегляд цього рішення після 28 днів з моменту подачі першої заявки.

 

Поки студент перебуває у Великобританії, його зобов'язується контролювати вуз. Інформація про відвідування занять, зарахування заявника та інші відомості вуз передає до Міністерства імміграції. Якщо студент порушує порядок знаходження та навчання на території країни, віза може бути анульована.

 

Право в отриманні дозволу на в'їзд мають ті особи, хто надасть підтвердження достатнього рівня освіти та знання англійської мови. Студенти, які навчаються за учнівською візою, не можуть запрошувати в країну залежних осіб.

 

Таке право мають студенти, що проходять курси Postgraduate, які тривають мінімум рік, а також будь-які студенти, яких фінансує держава і які навчаються не менше півроку. Отримати робочу візу може студент, який провчився 1 рік і отримав ступінь UK.

 

Особи віком 16-17 років можуть у вільний від навчання час працювати, але не більше 10 годин на тиждень. Студенти, які отримують вищі ступені, можуть працювати 20 годин на тиждень в період навчання і необмежений час під час канікул.

 

Учні коледжів і шкіл не мають права працювати. Студенти в праві проходити додаткові курси, наприклад ввечері. Для цього не потрібні ніякі дозволи, проте таке навчання не повинно заважати основному.

 

Компанія Helpvisa допомагає в оформленні студентських віз. Працівники фірми підготують документи що необхідні для оформлення візи студентам та їхнім родичам. Відвідувачі можуть замовити послуги зі страхування, заповнення анкет, перекладу документів на англійську мову. Звернувшись в нашу компанію, Ви якісно і в повному обсязі підготуєте документи на візу.

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Студентська віза до Великобританії

Студентська віза до Великобританії - оптимальний варіант для абітурієнтів, які хочуть пройти навчання в навчальному закладі цієї країни, що працює за програмою Home Office. Мінімальний термін такої візи - півроку. Термін візи до Великобританії залежить від конкретного вузу і програми навчання.

 

студентська віза до великобританії

 

Типи віз для студентів

  1. Child (учнівська) - для дітей до 16 років.

  2. General (студентська) - для абітурієнтів старше 16 років.

 

Тип візи вибирається відповідно до рівня курсу і узгоджується з керівництвом навчального закладу. Студенти, які досягли повноліття не можуть перебувати в країні довше двох років, якщо рівень навчання не нижче бакалавра.

 

Дозвіл General Student видається, якщо набрано 40 балів за місцевою системою оцінювання. З них 30 балів дається за підтвердження зарахування на курс, і ще 10 за наявності достатньої суми грошей на рахунку.

 

Якщо студентська віза до Великобританії оформляється вперше, потрібно пройти інтерв'ю. Так, якщо студент погано володіє англійською, йому можуть дати відмову навіть при наявності достатньої кількості балів.

 

Перед оформленням візи знаходять спонсора (навчальний заклад). Їм виступає британський навчальний заклад, який видає абітурієнту підтвердження про прийом на курс CAS.

 

Вуз приймає на себе зобов'язання відповідати за майбутнього студента на весь період його навчання. Наявність спонсора(гаранта) - один з основних аргументів на отриманні британської візи.

 

Не маючи CAS, у в'їзному дозволі буде відмовлено. Абітурієнт повинен мати достатню суму для свого утримання протягом 9 місяців. Її розмір залежить від міста, в якому знаходиться вуз: для Лондона це 1 265 фунтів, для інших міст - 1 015 фунтів в місяць.

 

віза великобританії термін

 

 

Документи на студентську візу до Великобританії

 

Якщо заявник отримав відмову у видачі візи і вважає його помилковим, він зазвичай може подати запит на перегляд цього рішення після 28 днів з моменту подачі першої заявки.

 

Поки студент перебуває у Великобританії, його зобов'язується контролювати вуз. Інформація про відвідування занять, зарахування заявника та інші відомості вуз передає до Міністерства імміграції. Якщо студент порушує порядок знаходження та навчання на території країни, віза може бути анульована.

 

Право в отриманні дозволу на в'їзд мають ті особи, хто надасть підтвердження достатнього рівня освіти та знання англійської мови. Студенти, які навчаються за учнівською візою, не можуть запрошувати в країну залежних осіб.

 

Таке право мають студенти, що проходять курси Postgraduate, які тривають мінімум рік, а також будь-які студенти, яких фінансує держава і які навчаються не менше півроку. Отримати робочу візу може студент, який провчився 1 рік і отримав ступінь UK.

 

Особи віком 16-17 років можуть у вільний від навчання час працювати, але не більше 10 годин на тиждень. Студенти, які отримують вищі ступені, можуть працювати 20 годин на тиждень в період навчання і необмежений час під час канікул.

 

Учні коледжів і шкіл не мають права працювати. Студенти в праві проходити додаткові курси, наприклад ввечері. Для цього не потрібні ніякі дозволи, проте таке навчання не повинно заважати основному.

 

Компанія Helpvisa допомагає в оформленні студентських віз. Працівники фірми підготують документи що необхідні для оформлення візи студентам та їхнім родичам. Відвідувачі можуть замовити послуги зі страхування, заповнення анкет, перекладу документів на англійську мову. Звернувшись в нашу компанію, Ви якісно і в повному обсязі підготуєте документи на візу.

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму