(097) 630 54 72

(050) 556 04 75

(093) 554 28 20

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Відмінність бізнес-візи від робочої візи

Категорії віз можна розподілити відповідно до мети поїздки. Навіть із назви можна зрозуміти, навіщо людина хоче перетнути кордон. Наприклад, туристична віза передбачає, що метою такого візиту є тільки відпочинок і нічого більше.

Але бізнес і робота – поняття схожі, у чому ж відмінності цих видів віз і як правильно оформити кожну з них?

 

Бізнес шенгенські візи

 

Бізнес шенгенські візи

Бізнес-візу, як правило, оформляють для того, щоб відвідати своїх партнерів за кордоном, провести конференцію або вирішити винятково ділові питання.

Головні особливості цієї категорії віз:

  1. Дає право перебувати в зоні Шенгену не більше, ніж 90 або менше днів.

  2. Такі візи оформляються на короткий термін. Але якщо є потреба їздити за кордон постійно, можна оформити бізнес мультивізу.

  3. Завдяки їй можна перетинати кордон стільки разів на рік, скільки буде потрібно, не оформляючи нових дозволів на в’їзд. Хоча варто врахувати, що навіть у цьому випадку дозволяються тільки короткі візити (до 90 днів).

  4. Віза не дає права іноземцеві офіційно працевлаштуватися.

  5. Необхідним є запрошення від бізнес-партнерів та офіційне підтвердження їхнього існування.

  6. Не існує національних бізнес-віз.

Досвід співпраці з посольствами показує, що отримати одноразову бізнес-візу досить просто – так само, як і туристичну. Однак щоб оформити мультибізнес-візу потрібно витратити багато зусиль і часу. Наша компанія готова в цьому допомогти!

Робоча віза – допомога в отриманні

Робоча віза оформляється з метою отримати дозвіл на офіційне працевлаштування та проживання в одній із країн Шенгену.

Є такі відмінності робочої візи від бізнес:

  1. Віза оформляється на термін від 180 днів, з яких 90 днів можна проводити у всій зоні Шенгену.

  2. Також можна отримати візу на кілька років у залежності від особливостей укладення контракту на роботу.

  3. Дає право іноземцеві на офіційне працевлаштування.

  4. Необхідним є запрошення від роботодавця та офіційне підтвердження існування його організації.

  5. Можна оформити національну робочу візу і надалі залишитися за кордоном для постійного проживання.

У нашій компанії Ви можете замовити оформлення робочої візи на будь-який термін. Ми підготуємо документи і надамо докладні інструкції, як правильно поводити себе у посольстві. Крім того, Ваша анкета для робочої візи буде заповнена настільки грамотно, щоб у ній не було зайвої інформації, але й не залишалося непорозумінь.

Зверніть увагу, що наші послуги з гарантійним отриманням візи обійдуться вам набагато дешевше, ніж безліч витраченого часу на процес оформлення.

 

відмінності робочої візи

 

Як оформити бізнес-візу?

Бізнес-візу варто оформляти заздалегідь – мінімум за 3 тижні до поїздки. Перше, що необхідно зробити – це отримати запрошення від партнерів за кордоном. У цьому запрошенні повинні бути вказані дата, мета зустрічі, місце проведення, детальна інформація про юридичну особу, яка запрошує, і, можливо, деякі подробиці залежно від ситуації.

Другий етап – зібрати пакет паперів. Документи для бізнес-візи будуть потрібні такі:

запрошення від партнера за кордоном;

заповнена анкета (як правило, англійською або національною мовою тієї країни, до якої заплановано поїздку);

якісні фото на візу;

закордонний і національний паспорт;

довідка з місця роботи з мокрою печаткою і підписом директора фірми;

страхування на весь термін дії візи;

довідка про майно, свідоцтво про шлюб і про стан сім’ї (чи є діти).

Далі треба записатися на прийом у візовому центрі або в посольстві. На співбесіді співробітник центру прийме документи, будуть проведені процедури біометрії, оплати консульського збору, а опісля всі папери насилають на обробку до посольства.

Розгляд триває приблизно 2 тижні. Відповідь у письмовому вигляді можна отримати там же, де і подавалися документи.

Як отримати бізнес-візу швидше, Ви зможете дізнатися у нашого менеджера!

Як оформити робочу візу?

Робоча віза оформляється аналогічно до бізнес-візи. Тільки запрошення надсилають від роботодавця, в ньому вказують усі подробиці та особливості роботи, а також відомості про загальну діяльність підприємства. Документи на робочу візу такі ж, як і перелічені вище, але немає необхідності надавати довідку з місця роботи в Україні.

Як отримати робочу візу до Європи гарантовано, якщо раніше з таким не стикався? Зверніться в нашу компанію! Роботу з оформлення буде здійснено швидко і якісно. У найкоротші терміни ви зможете отримати візу і заробляти добрі гроші за кордоном!

 

автор Helpvisa

ОФОРМИТИ ВІЗУ
(097) 630 54 72
(050) 556 04 75
(093) 554 28 20
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Відмінність бізнес-візи від робочої візи

Категорії віз можна розподілити відповідно до мети поїздки. Навіть із назви можна зрозуміти, навіщо людина хоче перетнути кордон. Наприклад, туристична віза передбачає, що метою такого візиту є тільки відпочинок і нічого більше.

Але бізнес і робота – поняття схожі, у чому ж відмінності цих видів віз і як правильно оформити кожну з них?

 

Бізнес шенгенські візи

 

Бізнес шенгенські візи

Бізнес-візу, як правило, оформляють для того, щоб відвідати своїх партнерів за кордоном, провести конференцію або вирішити винятково ділові питання.

Головні особливості цієї категорії віз:

  1. Дає право перебувати в зоні Шенгену не більше, ніж 90 або менше днів.

  2. Такі візи оформляються на короткий термін. Але якщо є потреба їздити за кордон постійно, можна оформити бізнес мультивізу.

  3. Завдяки їй можна перетинати кордон стільки разів на рік, скільки буде потрібно, не оформляючи нових дозволів на в’їзд. Хоча варто врахувати, що навіть у цьому випадку дозволяються тільки короткі візити (до 90 днів).

  4. Віза не дає права іноземцеві офіційно працевлаштуватися.

  5. Необхідним є запрошення від бізнес-партнерів та офіційне підтвердження їхнього існування.

  6. Не існує національних бізнес-віз.

Досвід співпраці з посольствами показує, що отримати одноразову бізнес-візу досить просто – так само, як і туристичну. Однак щоб оформити мультибізнес-візу потрібно витратити багато зусиль і часу. Наша компанія готова в цьому допомогти!

Робоча віза – допомога в отриманні

Робоча віза оформляється з метою отримати дозвіл на офіційне працевлаштування та проживання в одній із країн Шенгену.

Є такі відмінності робочої візи від бізнес:

  1. Віза оформляється на термін від 180 днів, з яких 90 днів можна проводити у всій зоні Шенгену.

  2. Також можна отримати візу на кілька років у залежності від особливостей укладення контракту на роботу.

  3. Дає право іноземцеві на офіційне працевлаштування.

  4. Необхідним є запрошення від роботодавця та офіційне підтвердження існування його організації.

  5. Можна оформити національну робочу візу і надалі залишитися за кордоном для постійного проживання.

У нашій компанії Ви можете замовити оформлення робочої візи на будь-який термін. Ми підготуємо документи і надамо докладні інструкції, як правильно поводити себе у посольстві. Крім того, Ваша анкета для робочої візи буде заповнена настільки грамотно, щоб у ній не було зайвої інформації, але й не залишалося непорозумінь.

Зверніть увагу, що наші послуги з гарантійним отриманням візи обійдуться вам набагато дешевше, ніж безліч витраченого часу на процес оформлення.

 

відмінності робочої візи

 

Як оформити бізнес-візу?

Бізнес-візу варто оформляти заздалегідь – мінімум за 3 тижні до поїздки. Перше, що необхідно зробити – це отримати запрошення від партнерів за кордоном. У цьому запрошенні повинні бути вказані дата, мета зустрічі, місце проведення, детальна інформація про юридичну особу, яка запрошує, і, можливо, деякі подробиці залежно від ситуації.

Другий етап – зібрати пакет паперів. Документи для бізнес-візи будуть потрібні такі:

запрошення від партнера за кордоном;

заповнена анкета (як правило, англійською або національною мовою тієї країни, до якої заплановано поїздку);

якісні фото на візу;

закордонний і національний паспорт;

довідка з місця роботи з мокрою печаткою і підписом директора фірми;

страхування на весь термін дії візи;

довідка про майно, свідоцтво про шлюб і про стан сім’ї (чи є діти).

Далі треба записатися на прийом у візовому центрі або в посольстві. На співбесіді співробітник центру прийме документи, будуть проведені процедури біометрії, оплати консульського збору, а опісля всі папери насилають на обробку до посольства.

Розгляд триває приблизно 2 тижні. Відповідь у письмовому вигляді можна отримати там же, де і подавалися документи.

Як отримати бізнес-візу швидше, Ви зможете дізнатися у нашого менеджера!

Як оформити робочу візу?

Робоча віза оформляється аналогічно до бізнес-візи. Тільки запрошення надсилають від роботодавця, в ньому вказують усі подробиці та особливості роботи, а також відомості про загальну діяльність підприємства. Документи на робочу візу такі ж, як і перелічені вище, але немає необхідності надавати довідку з місця роботи в Україні.

Як отримати робочу візу до Європи гарантовано, якщо раніше з таким не стикався? Зверніться в нашу компанію! Роботу з оформлення буде здійснено швидко і якісно. У найкоротші терміни ви зможете отримати візу і заробляти добрі гроші за кордоном!

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму