(067) 369 62 18

(050) 556 04 75

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Віза нареченої – що це?

 

У наш час не треба докладати надмірних зусиль, щоб знайти супутника життя за кордоном. Але коли надходить час укласти сімейний союз, пари можуть стикатися з численними бюрократичними труднощами, серед яких є й оформлення візи нареченої.

 

Майбутні чоловік і дружина готові подолати всі перешкоди для досягнення своєї мети. Але щоб усе відбулося гладко, до випробувань слід підготуватися завчасно. Отже, у цій статті ми розглянемо, як нареченій отримати дозвіл на виїзд за кордон до свого обранця.

 

Віза нареченої

 

Документи для візи нареченої

 

Віза нареченої – це документ, який отримує обраниця нареченого, яка ще не є його дружиною, для того, щоб укласти шлюб і в подальшому мати у цій країні вид на проживання у тій країні за одруженням.

 

Процесом оформлення візи нареченої повинен опікуватися наречений. Він звертається в імміграційну службу своєї держави з проханням про дозвіл укласти шлюб із іноземною громадянкою.

 

Для цього йому знадобляться деякі документи з боку нареченої:

  • Ксерокопія закордонного паспорта.

  • Ксерокопія свідоцтва про народження.

  • Всі документальні підтвердження ваших особистих зустрічей: фотографії, листи, відео, де чітко простежується ваша симпатія і серйозність намірів.

Ці документи наречена повинна надіслати нареченому заздалегідь. Він, у свою чергу, заповнює визначені документи і подає в імміграційну службу країни. Може бути потрібен засвідчений нотаріусом переклад документів.

 

Водночас наречена збирає документи в Україні та подає їх, уже маючи на руках шлюбне запрошення від нареченого.

 

Будуть потрібні такі документи:

  • національний паспорт;

  • закордонний паспорт;

  • свідоцтво про народження;

  • якщо був попередній шлюб, то свідоцтво про розірвання шлюбу;

  • довідка про сімейний статус (заява, засвідчена нотаріально);

  • довідка про громадянство і реєстрацію з ОВІРу;

  • довідка про не притягнення до кримінальної відповідальності;

  • медичний висновок про здоров’я.

Зібрані папери повинні пройти апостилювання. Штамп «Апостиль» - це спеціальний знак для установ і країн-учасниць Гаазької конвенції, який ставиться на документи некомерційного характеру в Міністерстві закордонних справ і Міністерстві юстиції для оформлення шлюбу. Якщо ж країна не є учасницею Гаазької угоди, то потрібно їх легалізувати, а це більш трудомістка процедура.

 

Документи для візи нареченої

 

Наскільки довго будуть розглядати шлюбну заяву?

 

Після приїзду нареченої вашу шлюбну заяву будуть дуже ретельно розглядати, щоб виявити шлюби, укладені фіктивно. Працівники консульства часто суб’єктивно розглядають те, наскільки стосунки пари є близькими.

 

Тут буде не зайвим показати якнайбільше спільних фотографій, листування, подарунки. Якщо ви стримані у почуттях, то це може вважатися відсутністю любові. Запитання можуть бути неетичними, мати інтимний характер.

 

У деяких країнах вимагається знання державної мови, навіть якщо для Вашого майбутнього супутника життя вона не є рідною. Також враховується матеріальний достаток нареченого і житлова площа для спільного проживання.

 

Зазвичай ця неприємна процедура триває близько 2 місяців, але якщо виникають додаткові запитання, то процес може затягтися на довше.

 

Права, які дає віза нареченої

  1. Законне перебування у державі.

  2. Видається віза на рік із можливим продовженням.

  3. Офіційне працевлаштування.

  4. Віза нареченої – перший крок на шляху отримання громадянства.

Деякі нюанси

Після завершення терміну дії візи пара повинна або одружитися, або нареченій доведеться виїхати з країни. Якщо ж не вдалося вступити у законний шлюб, візу можна отримати повторно, знову пройшовши весь шлях оформлення документів.

 

Однак існує неписане правило: якщо ви приїхали до нареченого, але не вийшли за нього заміж, а потім знову звертаєтеся за візою нареченої, то найімовірніше її не видадуть. До дівчини, яка отримала відмову, будуть із підозрою ставитися у різних консульствах і їх трудно буде отримати візу навіть на навчання.

 

Хоча відмови щодо шлюбних віз існують, але якщо Ви сумлінно і відповідно до всіх існуючих правил оформляли документи, провели ретельні репетиції можливих запитань на співбесіді у посольстві, то ваші клопоти і надії на щасливе сімейне життя обов’язково увінчаються успіхом!


А за допомогою в цій нелегкій справі звертайтеся в нашу компанію! Ми надамо вичерпні консультації і допоможемо зробити процес отримання візи нареченої гладким і безпроблемним. Сміливо плануйте своє весілля, а всі паперові питання ми візьмемо на себе!

 

автор Helpvisa

(067) 369 62 18
(050) 556 04 75
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Віза нареченої – що це?

 

У наш час не треба докладати надмірних зусиль, щоб знайти супутника життя за кордоном. Але коли надходить час укласти сімейний союз, пари можуть стикатися з численними бюрократичними труднощами, серед яких є й оформлення візи нареченої.

 

Майбутні чоловік і дружина готові подолати всі перешкоди для досягнення своєї мети. Але щоб усе відбулося гладко, до випробувань слід підготуватися завчасно. Отже, у цій статті ми розглянемо, як нареченій отримати дозвіл на виїзд за кордон до свого обранця.

 

Віза нареченої

 

Документи для візи нареченої

 

Віза нареченої – це документ, який отримує обраниця нареченого, яка ще не є його дружиною, для того, щоб укласти шлюб і в подальшому мати у цій країні вид на проживання у тій країні за одруженням.

 

Процесом оформлення візи нареченої повинен опікуватися наречений. Він звертається в імміграційну службу своєї держави з проханням про дозвіл укласти шлюб із іноземною громадянкою.

 

Для цього йому знадобляться деякі документи з боку нареченої:

Ці документи наречена повинна надіслати нареченому заздалегідь. Він, у свою чергу, заповнює визначені документи і подає в імміграційну службу країни. Може бути потрібен засвідчений нотаріусом переклад документів.

 

Водночас наречена збирає документи в Україні та подає їх, уже маючи на руках шлюбне запрошення від нареченого.

 

Будуть потрібні такі документи:

Зібрані папери повинні пройти апостилювання. Штамп «Апостиль» - це спеціальний знак для установ і країн-учасниць Гаазької конвенції, який ставиться на документи некомерційного характеру в Міністерстві закордонних справ і Міністерстві юстиції для оформлення шлюбу. Якщо ж країна не є учасницею Гаазької угоди, то потрібно їх легалізувати, а це більш трудомістка процедура.

 

Документи для візи нареченої

 

Наскільки довго будуть розглядати шлюбну заяву?

 

Після приїзду нареченої вашу шлюбну заяву будуть дуже ретельно розглядати, щоб виявити шлюби, укладені фіктивно. Працівники консульства часто суб’єктивно розглядають те, наскільки стосунки пари є близькими.

 

Тут буде не зайвим показати якнайбільше спільних фотографій, листування, подарунки. Якщо ви стримані у почуттях, то це може вважатися відсутністю любові. Запитання можуть бути неетичними, мати інтимний характер.

 

У деяких країнах вимагається знання державної мови, навіть якщо для Вашого майбутнього супутника життя вона не є рідною. Також враховується матеріальний достаток нареченого і житлова площа для спільного проживання.

 

Зазвичай ця неприємна процедура триває близько 2 місяців, але якщо виникають додаткові запитання, то процес може затягтися на довше.

 

Права, які дає віза нареченої

  1. Законне перебування у державі.

  2. Видається віза на рік із можливим продовженням.

  3. Офіційне працевлаштування.

  4. Віза нареченої – перший крок на шляху отримання громадянства.

Деякі нюанси

Після завершення терміну дії візи пара повинна або одружитися, або нареченій доведеться виїхати з країни. Якщо ж не вдалося вступити у законний шлюб, візу можна отримати повторно, знову пройшовши весь шлях оформлення документів.

 

Однак існує неписане правило: якщо ви приїхали до нареченого, але не вийшли за нього заміж, а потім знову звертаєтеся за візою нареченої, то найімовірніше її не видадуть. До дівчини, яка отримала відмову, будуть із підозрою ставитися у різних консульствах і їх трудно буде отримати візу навіть на навчання.

 

Хоча відмови щодо шлюбних віз існують, але якщо Ви сумлінно і відповідно до всіх існуючих правил оформляли документи, провели ретельні репетиції можливих запитань на співбесіді у посольстві, то ваші клопоти і надії на щасливе сімейне життя обов’язково увінчаються успіхом!


А за допомогою в цій нелегкій справі звертайтеся в нашу компанію! Ми надамо вичерпні консультації і допоможемо зробити процес отримання візи нареченої гладким і безпроблемним. Сміливо плануйте своє весілля, а всі паперові питання ми візьмемо на себе!

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму