Полезная информация про визы и новости

Віза у Тринідад і Тобаго

Віза у Тринідад і Тобаго | Хелпвиза

Тринідад і Тобаго – це насамперед невелика за розміром держава, що розташувалася у Карибському морі. На сьогодні до неї входять два острови, один із яких, відповідно, називається Тринідад, а інший – Тобаго.

Мальовничий куточок приваблює своїми прекрасними пляжами і природними красотами. Однак, щоб відвідати Тринідад і Тобаго, для українців потрібна віза. До того ж отримати її не так просто.

Віза у Тринідад і Тобаго

Особливості оформлення візи у Тринідад і Тобаго безпосередньо для громадян України

Спеціальним правилом для в’їзду до того ж Тринідаду і Тобаго – обов’язкова наявність візи. Щоб отримати цей документ необхідно звернутися у британське Посольство, яке має славне суворими правилами і пристрастю до порядку.

Кожен, хто бажає поїхати до названої держави, важливо зібрати визначений список документів і подати їх у Консульство власноруч. При цьому важливо перевірити, що всі Ваші підписи стояли там, де потрібно, всі бланки заповнені правильно.

 Які потрібні документи на візу на мальовничі Тринідад і Тобаго

Для отримання візи безпосередньо в Тринідад і, звичайно ж, у Тобаго будуть потрібні такі документи:

    • закордонний паспорт;

    • правильно заповнена анкета англійською мовою;

    • національний внутрішній паспорт;

    • офіційна довідка про присвоєння визначеного ІПН;

    • довідка з Вашого місця роботи або ж навчального закладу;

    • страхування;

    • бронювання завчасно заброньованого готелю;

    • довідка з банку + рух на рахунку за 3 місяці

    • та інші дуже важливі «папери».

Наприклад, для ділової поїздки від людини додатково може знадобитися запрошення від організації та компанії. Правила в’їзду як у Тринідад, так і в Тобаго, для того, хто зібрався в гості до когось – запрошення саме від приватної, а не юридичної особи.

Від пенсіонера, який їде у подорож, щоб отримати візу саме у Тринідад, британське Посольство може вимагати, відповідно, пенсійне посвідчення.

Додатковими документами на візу безпосередньо у Тринідад і, звичайно, Тобаго для того, хто їде з неповнолітніми дітьми, можуть стати дозвіл на в’їзд безпосередньо дитини від кожного з батьків, а також свідоцтво про народження вашого малюка.

оформлення візи у Тринідад і Тобаго

Терміни оформлення бажаної візи у Тринідад і Тобаго

Час на отримання Вами візи у Тринідад і Тобаго, якщо звернетеся до візового київського центру «Хелпвіза», займає в середньому 2 місяці. Мінімум – один місяць може бути потрібен для здобуття заповітного папера.

Чому існує така розбіжність у часі. Причина – у запиті, який надсилається для розгляду просто в імміграційну службу згаданих островів. Останні не завжди поспішають надати відповідь.

Досвід спеціалістів із юридичною та іншою відповідною вищою освітою дозволяє допомогти здобути необхідну перепустку майже у 100% випадків.

Звернутися за допомогою можна у будь-який зручний для Вас час через чат, за номером телефону та через інші варіанти зв’язку.


Найкоротші терміни, оптимальна оплата послуг, позитивна відповідь щодо отримання візи стають нагородою після звернення до компетентних спеціалістів нашої компанії.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика