(067) 369 62 18

(050) 556 04 75

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Як оформити шенгенську візу до Німеччини в Україні?

 

Чи любите Ви подорожувати? Чи хотіли б побачити сповнену історії та безліччю визначних місць Німеччину? Можливо, у Вас там живуть родичі, яких Ви давно не бачили і хотіли б відвідати їх? Чи Вас цікавить робота у цій країні?

 

Будь-яку з цих цілей можна осягнути. Наша компанія розкаже, як оформити візу до Німеччини на короткий чи тривалий термін і допоможе зробити це швидко і якісно!

 

оформити шенгенську візу

 

Як оформити візу в Німеччину за запрошенням?

 

Якщо родичі, добрі друзі або навіть колишні колеги зараз проживають у Німеччині, звичайно, хотілося б їх відвідати. Разом можна було б приємно провести час й оглянути місцеві визначні місця.

 

Не убачивши давно своїх рідних, тепер буде можливість багато про що поговорити і розповісти все, що назбиралося за роки. Як оформити візу до Німеччини, щоб побачитися з дорогими людьми?

 

Гостьова чи віза за запрошенням є підвидом шенгенської візи і передбачає дозвіл на короткотривале перебування (90 діб) на території Німеччини. Вона дає можливість переїхати в Європу на постійне проживання чи отримати там роботу.

 

Лист-запрошення – документ, на основі якого оформляється віза. У змісті листа повинна бути вказана така інформація:

  • контактні та особисті дані сторони, яка приймає (адреса, телефон, повне ім’я);

  • ім’я, прізвище того, для кого буде оформлятися віза;

  • статус взаємин;

  • очікувана тривалість візиту.

У листі також рекомендується надати які-небудь докази дружніх чи родинних зв’язків. Це можуть бути сімейні (спільні) фотографії, свідоцтво про народження, шлюб, листи тощо.

 

Зверніть увагу, що лист повинен бути засвідчений нотаріально!

Цікаво знати, що лист-запрошення буде дійсним тільки від особи, яка законно проживає у Німеччині. Наприклад, від громадянина країни, від людини, яка отримала вид на проживання чи довгострокову візу.

 

Далі готується стандартний пакет документів і проводиться звичайна процедура оформлення візи. З родичів мешканців Німеччини посольство не стягує плату за візу 35 євро.

 

оформити туристичну візу до Німеччини

 

Як оформити туристичну візу до Німеччини в Україні?

 

Оформлення туристичної візи дещо відрізняється від попереднього варіанту – для неї не потрібно листа-запрошення. Найголовніше, над чим варто попрацювати, – це довести клеркові без вагань, що метою поїздки є тільки подорож. Для цього, крім основних документів, слід докласти додаткові:

  • оплачені квитки в обидва боки (або їх засвідчена копія);

  • виписка про те, що готель заброньовано на весь час перебування;

  • виписка з банку про обіг коштів за останні 3-6 місяців;

  • план подорожі.

Останній пункт є необов’язковим, але він може показати, що за все вже заплачено і характер поїздки до Німеччини є тільки туристичним. Таким чином, під час розгляду заяви на візу відповідальна особа буде впевнена, що

 

Ви не залишитеся у країні нелегально чи будете шукати роботу.

Мандрівка Європою не є найдешевшою, тому на банківському рахунку повинно бути достатньо грошей (із розрахунку приблизно 25-40 євро на добу на людину).

 

Фінансовий стан суттєво впливає на рішення посольства. Варто зауважити, що офіційна місячна зарплата мало враховується, а більше звертається увага на обіг грошей на картці.


Існує багато дрібних деталей, які можна використати для 100% отримання візи. Про них вам можуть розповісти наші менеджери. Телефонуйте нам і не хвилюйтеся про свою візу, ми розв’яжемо будь-які задачі!

 

автор Helpvisa

(067) 369 62 18
(050) 556 04 75
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Як оформити шенгенську візу до Німеччини в Україні?

 

Чи любите Ви подорожувати? Чи хотіли б побачити сповнену історії та безліччю визначних місць Німеччину? Можливо, у Вас там живуть родичі, яких Ви давно не бачили і хотіли б відвідати їх? Чи Вас цікавить робота у цій країні?

 

Будь-яку з цих цілей можна осягнути. Наша компанія розкаже, як оформити візу до Німеччини на короткий чи тривалий термін і допоможе зробити це швидко і якісно!

 

оформити шенгенську візу

 

Як оформити візу в Німеччину за запрошенням?

 

Якщо родичі, добрі друзі або навіть колишні колеги зараз проживають у Німеччині, звичайно, хотілося б їх відвідати. Разом можна було б приємно провести час й оглянути місцеві визначні місця.

 

Не убачивши давно своїх рідних, тепер буде можливість багато про що поговорити і розповісти все, що назбиралося за роки. Як оформити візу до Німеччини, щоб побачитися з дорогими людьми?

 

Гостьова чи віза за запрошенням є підвидом шенгенської візи і передбачає дозвіл на короткотривале перебування (90 діб) на території Німеччини. Вона дає можливість переїхати в Європу на постійне проживання чи отримати там роботу.

 

Лист-запрошення – документ, на основі якого оформляється віза. У змісті листа повинна бути вказана така інформація:

У листі також рекомендується надати які-небудь докази дружніх чи родинних зв’язків. Це можуть бути сімейні (спільні) фотографії, свідоцтво про народження, шлюб, листи тощо.

 

Зверніть увагу, що лист повинен бути засвідчений нотаріально!

Цікаво знати, що лист-запрошення буде дійсним тільки від особи, яка законно проживає у Німеччині. Наприклад, від громадянина країни, від людини, яка отримала вид на проживання чи довгострокову візу.

 

Далі готується стандартний пакет документів і проводиться звичайна процедура оформлення візи. З родичів мешканців Німеччини посольство не стягує плату за візу 35 євро.

 

оформити туристичну візу до Німеччини

 

Як оформити туристичну візу до Німеччини в Україні?

 

Оформлення туристичної візи дещо відрізняється від попереднього варіанту – для неї не потрібно листа-запрошення. Найголовніше, над чим варто попрацювати, – це довести клеркові без вагань, що метою поїздки є тільки подорож. Для цього, крім основних документів, слід докласти додаткові:

Останній пункт є необов’язковим, але він може показати, що за все вже заплачено і характер поїздки до Німеччини є тільки туристичним. Таким чином, під час розгляду заяви на візу відповідальна особа буде впевнена, що

 

Ви не залишитеся у країні нелегально чи будете шукати роботу.

Мандрівка Європою не є найдешевшою, тому на банківському рахунку повинно бути достатньо грошей (із розрахунку приблизно 25-40 євро на добу на людину).

 

Фінансовий стан суттєво впливає на рішення посольства. Варто зауважити, що офіційна місячна зарплата мало враховується, а більше звертається увага на обіг грошей на картці.


Існує багато дрібних деталей, які можна використати для 100% отримання візи. Про них вам можуть розповісти наші менеджери. Телефонуйте нам і не хвилюйтеся про свою візу, ми розв’яжемо будь-які задачі!

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму