(066) 140 20 29

(097) 630 54 72

Оформление виз
с 100% гарантией качества!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

Як отримати візу до Китаю

 

Всім громадянам України для відвідання КНР необхідно зробити китайськувізу, звернувшись до посольства в Києві. Деякі труднощі можуть виникати через графік прийому візового відділу: всього тричі на тиждень з 9 до 11:30.

 

З цієї причини багато хто надає перевагу звертатися до спеціалістів, які грамотно підготують документи і передадуть їх у посольство. Це зручно ще й тому, що не вимагається особиста присутність заявника.

 

віза до Китаю

 

Різновиди китайської візи 

 

    • L — короткотермінова одноразова чи дворазова туристична віза;

    • F — одноразова, дворазова чи мультивіза на термін від 0,5 до 1 року;

    • Z — одноразова робоча на 1 рік, видається друзям і родичам особи, яка постійно працює у КНР;

    • X — студентська на термін від 0,5 до й року;

    • транзитна – видається при необхідності поїздки до іншої країни через Китай;

    • D — необхідна для виїзду на постійне проживання до КНР;

    • F — спеціальний документ для учасників програми обміну;

    • J1, J2 — віза для журналістів;

    • Q1, Q2 — гостьова для родичів резидентів Китаю;

    • R — віза для потрібних у країні спеціалістів;

    • S1, S2 — дозвіл на відвідання країни для родичів іноземців, які постійно працюють чи навчаються на території Піднебесної.

 

Варто зауважити, що українцям дозволяється перебувати в Пекіні та Шанхаї без візового дозволу до 72 годин за умови наявності авіаквитка у зворотному напрямку. Дозвіл на в’їзд до країни можна отримати і без відвідання посольства для групи туристів (від двох людей).

 

При цьому особи, що подорожують, повинні надати від сторони в КНР, яка запрошує, запрошення, терміни якого будуть вказувати на брак часу на оформлення візи на Батьківщині.

 

За умови наявності дворазової візи можна відвідати Гонконг з території «великого» Китаю без необхідності оформлення додаткових дозволів.

Для відвідання Тибету треба отримати додатковий дозвіл у спеціальному туристичному бюро.

 

візи до Китаю

 

Перелік документів для візи до Китаю

    1. Закордонний паспорт із ксерокопією його першої сторінки.

    2. Ксерокопії всіх сторінок національного паспорта.

    3. Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків.

    4. Підтвердження бронювання авіаквитків і готелю.

    5. Дві фотографії розміром 35x45 мм.

    6. Заповнена анкета.

    7. Довідка від роботодавця або копія свідоцтва про реєстрацію ФОП.

 

Залежно від категорії візи та особливостей апліканта можуть бути потрібні додаткові документи. Для людей, яким більше, ніж 60 років, необхідно оформити медичне страхування.

Неповнолітні заявники повинні надати нотаріально засвідчений дозвіл на виїзд від батьків, копію свідоцтва про народження та одну свіжу кольорову фотографію.

 

Важливо врахувати, що мультивізу відкривають тільки для тих осіб, які раніше відвідували КНР.

 

Скільки коштує і які терміни отримання візи до Китаю?

 

Консульський збір на отримання китайської візи є одним із найвищих і залежить від категорії та терміну перебування заявника.

 

Так, вартість дозволу на одноразове відвідання КНР – 110$, дворазове – 140$, мультивізи на 6 місяців – 290$. Стандартний термін для відкриття китайської візи після подання документів – 7 робочих днів.

 

Існує також процедура прискореного оформлення за 3 і 5 днів, але за це треба буде додатково заплатити. Детальніше з прайсом можна ознайомитися на сайті посольства.

 

Як бачимо, нюансів в отриманні китайської візи досить багато. Щоб гарантовано отримати дозвіл на в’їзд до Китаю, можуть знадобитися послуги професіоналів.

 

Для цього ви можете звернутися до спеціалістів Helpvisa.

Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного заявника, а тому ви можете бути впевнені у відмінному результаті!

 

автор Helpvisa

(066) 140 20 29
(097) 630 54 72
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

Як отримати візу до Китаю

 

Всім громадянам України для відвідання КНР необхідно зробити китайськувізу, звернувшись до посольства в Києві. Деякі труднощі можуть виникати через графік прийому візового відділу: всього тричі на тиждень з 9 до 11:30.

 

З цієї причини багато хто надає перевагу звертатися до спеціалістів, які грамотно підготують документи і передадуть їх у посольство. Це зручно ще й тому, що не вимагається особиста присутність заявника.

 

віза до Китаю

 

Різновиди китайської візи 

 

 

Варто зауважити, що українцям дозволяється перебувати в Пекіні та Шанхаї без візового дозволу до 72 годин за умови наявності авіаквитка у зворотному напрямку. Дозвіл на в’їзд до країни можна отримати і без відвідання посольства для групи туристів (від двох людей).

 

При цьому особи, що подорожують, повинні надати від сторони в КНР, яка запрошує, запрошення, терміни якого будуть вказувати на брак часу на оформлення візи на Батьківщині.

 

За умови наявності дворазової візи можна відвідати Гонконг з території «великого» Китаю без необхідності оформлення додаткових дозволів.

Для відвідання Тибету треба отримати додатковий дозвіл у спеціальному туристичному бюро.

 

візи до Китаю

 

Перелік документів для візи до Китаю

    1. Закордонний паспорт із ксерокопією його першої сторінки.

    2. Ксерокопії всіх сторінок національного паспорта.

    3. Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків.

    4. Підтвердження бронювання авіаквитків і готелю.

    5. Дві фотографії розміром 35x45 мм.

    6. Заповнена анкета.

    7. Довідка від роботодавця або копія свідоцтва про реєстрацію ФОП.

 

Залежно від категорії візи та особливостей апліканта можуть бути потрібні додаткові документи. Для людей, яким більше, ніж 60 років, необхідно оформити медичне страхування.

Неповнолітні заявники повинні надати нотаріально засвідчений дозвіл на виїзд від батьків, копію свідоцтва про народження та одну свіжу кольорову фотографію.

 

Важливо врахувати, що мультивізу відкривають тільки для тих осіб, які раніше відвідували КНР.

 

Скільки коштує і які терміни отримання візи до Китаю?

 

Консульський збір на отримання китайської візи є одним із найвищих і залежить від категорії та терміну перебування заявника.

 

Так, вартість дозволу на одноразове відвідання КНР – 110$, дворазове – 140$, мультивізи на 6 місяців – 290$. Стандартний термін для відкриття китайської візи після подання документів – 7 робочих днів.

 

Існує також процедура прискореного оформлення за 3 і 5 днів, але за це треба буде додатково заплатити. Детальніше з прайсом можна ознайомитися на сайті посольства.

 

Як бачимо, нюансів в отриманні китайської візи досить багато. Щоб гарантовано отримати дозвіл на в’їзд до Китаю, можуть знадобитися послуги професіоналів.

 

Для цього ви можете звернутися до спеціалістів Helpvisa.

Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного заявника, а тому ви можете бути впевнені у відмінному результаті!

 

автор Helpvisa

www.38i.ru
Закрыть форму