Полезная информация про визы и новости

Як відвідати Багамські острови. Чи потрібна віза?

Як відвідати Багамські острови. Чи потрібна віза? | Хелпвиза

Багамські острови – престижне місце для пляжного відпочинку і туризму. У цьому могли переконатися мільйони туристів з цілого світу.

На Багамах представлене велике розмаїття готелів для будь-якого гаманця – тут можна зупинитися як у фешенебельному, так і в бюджетному готелі. Так, туристам із різними статками тут знайдеться місце!

Віза на Багамські острови

Віза на Багамські острови для українця

Оскільки Багамські острови є територією Великобританії, охочим відвідати цю країну необхідно оформити візу в відповідному посольстві.

Для отримання бажаної перепустки заявникам необхідно надати такі документи:

  • закордонний паспорт, дійсний 6 місяців після завершення візи (обов’язковою є одна порожня сторінка);

  • попередній закордонний паспорт (якщо є);

  • дві анкети посольства, підписані власноруч;

  • дві фото 3,5х4,5 см (кольорові, зроблені нещодавно);

  • довідка з місця роботи, в якій вказані: посада, яку обіймаєте, оклад за останні півроку, підтвердження збереження робочого місця і заробітної платні на час поїздки;

  • бажано надати банківську довідку за зарплатним рахунком (наявність довідок про володіння нерухомістю, кредитоспроможність також будуть доречними);

  • страхування з сумою покриття не менше, ніж 30 тис. €;

  • запрошення, копія та оригінал квитків туди і назад.

Всі документи треба подавати особисто не пізніше, ніж за місяць до поїздки, а краще за три! Всі документи заповнюються англійською мовою, засвідчення перекладу в нотаріуса не вимагається.

Віза на Багамські острови для українця

Чи складно отримати візу?

Для українців візу на Багамські острови отримати зовсім не складно, але дуже довго. Ця країна зацікавлена у притоці туристів, адже вона живе і розвивається тільки завдяки туризму. Ускладнення можуть виникати, якщо існують сумніви у платоспроможності туриста. Чим вищим є фінансовий добробут – тим вищою є ймовірність успіху.

Віза є дійсною терміном від півроку до року. Тобто кожен турист може відвідати Багами декілька разів за вказаний термін, не займаючись кожного разу оформленням документів.

Консульський збір для українців складає від 135 євро в залежності від типу візи. Якщо Ви бажаєте оформити візу на Багами якнайшвидше, то це буде коштувати дорожче. Оплата здійснюється тільки у будь якій валюті. Термін оформлення візового документа – від одного до трьох місяців!

Коли їхати?

Клімат на Багамах дуже м’який і відпочивальників багато як влітку, так і взимку. Однак ціни на тури взимку вищі, ніж влітку, особливо у святкові дні. Влітку температура є комфортнішою і вартість трохи нижчою.

У цій статті ми коротко розглянули найбільш поширені запитання, які виникають у більшості заявників. Ми будемо раді, якщо ця стаття допомогла Вам вникнути в тонкощі отримання візи на Багамські острови.

Якщо у Вас іще залишилися деякі запитання, звертайтеся до спеціалістів компанії Helpvisa.

Наші співробітники нададуть кваліфіковану допомогу і гарантують надання віз до будь-якої точки світу!

Детальнішу інформацію про ціни та документи на візу на Багамські острови Ви знайдете в розділі https://helpvisa.com.ua/bahamas-islands

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика