Полезная информация про визы и новости

Як заповнити DS 160?

Як заповнити DS 160? | Хелпвиза

Охочі отримати туристичну візу до США повинні заповнити анкету DS 160. Оформляти документ треба на сайті Держдепу в режимі онлайн. Для цього буде потрібно трохи вільного часу, знання основ англійської мови і стабільний доступ до Інтернету. Розглянемо поетапно процес заповнення анкети.

DS160

Етапи оформлення анкети DS 160 на візу до США

Багато користувачів зазначають, що вебсайт може зависати у денний час, а тому заповнювати краще ввечері або вночі. Після кожного пройденого етапу рекомендується робити зберігання, щоб не втратити внесені дані.

  1. Розпочинаємо процедуру. Знайдіть пункт Visa Forms в розділі Visas і в запропонованому списку оберіть анкету потрібного маркування. У полі Select a location оберіть країну Вашого проживання. Ті, хто погано розуміє англійську, можуть скористатися опцією вибору рідної мови у верхньому куті сайту.

  2. Завантажуємо фотографію. Для завантаження потрібного знімка клікніть на поле Test photo та оберіть файл. За умови позитивного результату з’явиться напис Photo passed quality standards. Наступний крок – безпосереднє заповнення електронного документа. Тисніть на Start an application.

  3. Записуємо ідентифікатор. Application ID знадобиться при поданні заявки на співбесіду. Якщо Вам необхідно його відновити, слід ввести перші п’ять літер імені, точну дату народження, відповідь на таємне питання.

  4. Заповнюємо анкету на американську візу DS-160. Рекомендуємо вносити тільки правдиві відомості, щоб у співробітників посольства не виникало зайвих запитань під час співбесіди. Заздалегідь підготуйте закордонний паспорт, адже з нього потрібно буде переписати деякі дані.

  5. Підтвердження. Перш ніж фінішувати процедуру, ретельно перевірте правильність написання і достовірність внесеної інформації. Для тих, хто вперше заповнює подібні документи, буде корисно ознайомитися зі зразком анкети DS 160 на візу до США.

 ds 160

Нюанси заповнення анкети на візу США DS 160

Заявнику слід внести детальну інформацію про себе у форму анкети на візу до США DS-160. Детальність і чесність наданих відомостей – хороше підґрунтя для позитивного рішення посольства.

  • Personal – персональні дані: ім’я, прізвище, дата народження і т. д.;

  • Adress and Phone – Ваші контакти: номер телефону, адреса проживання;

  • Passport – дані з закордонного та національного паспортів;

  • Travel – інформація про поїздку: мета візиту, дата, місто прибуття, які населені пункти заплановано відвідати і т. д.;

  • Travel Companions – контактні дані інших мандрівників, які їдуть разом із вами;

  • Previos U. S. Travel – вносяться відомості про попередні поїздки, відмови у виданні візового посвідчення;

  • U. S. Contact – інформація про організацію або приватну особу з Америки, яка запрошує;

  • Family – відомості про Вашу сім’ю;

  • Work/Education/Training – інформація про Вашу зайнятість: місце роботи, навчання або стажування;

  • Security and Background – пункт складається з 5 частин, у яких ставляться запитання, що стосуються психоемоційного здоров’я, ставлення до наркотиків, торгівлі людьми, кіднепінгу та інших.

Де отримати консультацію?

Якщо ви сумніваєтеся в тому, що зможете самостійно заповнити візову анкету, звертайтеся до фахівців Helpvisa. Наші консультанти із задоволенням допоможуть правильно внести інформацію, а також підготують до співбесіди зі співробітником посольства.

Не сумнівайтеся, з нами Ви обов’язково отримаєте візу!

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика