(097) 630 54 72

(050) 556 04 75

(093) 554 28 20

Оформление виз
в любую страну мира!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

 

 

Мальта 

Послуги з оформлення візи на Мальту

і візова підтримка

 

 

Вартість оформлення візи на Мальту:


- 1200 грн. при наявності Вашого запрошення, у вартість входять переклади, заповнення анкет, запис на співбесіду, консультація, супровід візового процесу і страховка до 14 днів. Окремо оплачується консульський та візовий збір 60 євро по курсу в гривнях на день подачі.

 



Список документів для оформлення візи:


- довідка з роботи з розбивкою про зарплату за останні 6 місяців
- довідка з банку
- закордонний паспорт
- 2 фото 3,5*4,5
- копія українського паспорта


для бізнес поїздки до Консульства необхідно також надати:


- запрошення від юридичної особи, на фірмовому банку компанії


для поїздки у гості до Консульства необхідно також надати:


- запрошення від фізичної особи, у вільній формі
- копія паспорта людини, яка оформила запрошення
- підтвердження спорідненості/відносин з тим, хто запрошує (копії документів про народження/шлюб, фотографії разом)

 



Наші послуги:


- підготовка всіх необхідних документів
- заповнення візових анкет
- переклад
- оформлення страхового поліса (за необхідності)

 



Термін оформлення візи:


від 7 до 10 робочих днів

 


 


Детальну інформацію Ви можете отримати зв'язавшись з нами за телефоном (044) 227 32 60.

 

 


 


Віза на Мальту для українців:

 

Для візиту на Мальту громадянам України потрібна віза. Довгий час консульства на території України не було і всі візові операції проводилися через консульство в Москві (Російська Федерація). Зараз візи на Мальту для українців відкриваються через візовий центр Іспанії в Україні, що значно полегшує процес відкриття візи в цю маленьку, але дуже гарну країну Європи. Якщо ви маєте намір відвідати цю острівну державу, то для Вашого комфорту оформлення візи на Мальту для українців ми раді допомогти Вам у візовому центрі HelpVisa.
Візовий центр HelpVisa, у разі необхідності, допоможе вам оформити візу на Мальту без вашої присутності в консульстві. Від вас лише потрібно необхідний пакет документів, а також оплата консульського збору і послуг візового центру.
Фахівці візового центру HelpVisa, завдяки своєму багаторічному досвіду допоможуть оформити візу вчасно і без проблем. Вартість візи на Мальту залежить від її типу і тривалості, яка вам необхідна.
Завдяки своєму багаторічному досвіду фахівці візового центру HelpVisa зможуть оформити візу на Мальту у необхідний для Вас термін без зусиль і зайвої витрати часу з Вашого боку.


Візовий центр HelpVisa, допоможе вам з оформленням візи на Мальту в разі:


- якщо ви збираєтеся здійснити туристичну подорож самостійно, а вам необхідна віза;
- ви збираєтеся відвідати мовні курси на території Мальти;
- ви плануєте відвідати родичів або друзів на Мальті;
- у вас передбачається ділова зустріч на території Мальти;
- ви хочете отримати інший тип візи, але у Вас немає часу їхати для цього в Росію.


Документи необхідні для отримання візи на Мальту для українців:


- закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з дня подачі документів;
- дві фотографії 3,5 х 4,5мм;
- документи, що підтверджують мету поїздки, будь то запрошення або бронювання готелю. Немає необхідності отримувати оригінал цього документа, консульство влаштує його електронна або факсова копія.
- якщо Ви відвідуєте Мальту з метою відвідати родичів до запрошення повинні бути додані копії паспорта людини, яка Вас запрошує. Також додатковим документом, який послужить на Вашу користь буде документ, що підтверджує наявність нерухомого майна на Мальті, або копія договору оренди нерухомості людиною, який несе за Вас відповідальність на Мальті.
- довідка з місця роботи, в якій вказано стаж, посада, рівень заробітної плати за останні 6 місяців.
- студенти подають довідку з місця навчання та копію студентського квитка.
- пенсіонерами подається копія пенсійного посвідчення.
- довідка з банку
У разі якщо ваша поїздка оплачується третьою особою, від нього буде потрібно спонсорський лист, а також довідка з роботи, в якій буде вказаний рівень заробітної плати, займана посада, копія паспорта, сторінки з особистими даними особи.

Joomla SEF URLs by Artio
ОФОРМИТИ ВІЗУ
(097) 630 54 72
(050) 556 04 75
(093) 554 28 20
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

 

 

Мальта 

Послуги з оформлення візи на Мальту

і візова підтримка

 

 

Вартість оформлення візи на Мальту:


- 1200 грн. при наявності Вашого запрошення, у вартість входять переклади, заповнення анкет, запис на співбесіду, консультація, супровід візового процесу і страховка до 14 днів. Окремо оплачується консульський та візовий збір 60 євро по курсу в гривнях на день подачі.

 



Список документів для оформлення візи:


- довідка з роботи з розбивкою про зарплату за останні 6 місяців
- довідка з банку
- закордонний паспорт
- 2 фото 3,5*4,5
- копія українського паспорта


для бізнес поїздки до Консульства необхідно також надати:


- запрошення від юридичної особи, на фірмовому банку компанії


для поїздки у гості до Консульства необхідно також надати:


- запрошення від фізичної особи, у вільній формі
- копія паспорта людини, яка оформила запрошення
- підтвердження спорідненості/відносин з тим, хто запрошує (копії документів про народження/шлюб, фотографії разом)

 



Наші послуги:


- підготовка всіх необхідних документів
- заповнення візових анкет
- переклад
- оформлення страхового поліса (за необхідності)

 



Термін оформлення візи:


від 7 до 10 робочих днів

 


 


Детальну інформацію Ви можете отримати зв'язавшись з нами за телефоном (044) 227 32 60.

 

 


 


Віза на Мальту для українців:

 

Для візиту на Мальту громадянам України потрібна віза. Довгий час консульства на території України не було і всі візові операції проводилися через консульство в Москві (Російська Федерація). Зараз візи на Мальту для українців відкриваються через візовий центр Іспанії в Україні, що значно полегшує процес відкриття візи в цю маленьку, але дуже гарну країну Європи. Якщо ви маєте намір відвідати цю острівну державу, то для Вашого комфорту оформлення візи на Мальту для українців ми раді допомогти Вам у візовому центрі HelpVisa.
Візовий центр HelpVisa, у разі необхідності, допоможе вам оформити візу на Мальту без вашої присутності в консульстві. Від вас лише потрібно необхідний пакет документів, а також оплата консульського збору і послуг візового центру.
Фахівці візового центру HelpVisa, завдяки своєму багаторічному досвіду допоможуть оформити візу вчасно і без проблем. Вартість візи на Мальту залежить від її типу і тривалості, яка вам необхідна.
Завдяки своєму багаторічному досвіду фахівці візового центру HelpVisa зможуть оформити візу на Мальту у необхідний для Вас термін без зусиль і зайвої витрати часу з Вашого боку.


Візовий центр HelpVisa, допоможе вам з оформленням візи на Мальту в разі:


- якщо ви збираєтеся здійснити туристичну подорож самостійно, а вам необхідна віза;
- ви збираєтеся відвідати мовні курси на території Мальти;
- ви плануєте відвідати родичів або друзів на Мальті;
- у вас передбачається ділова зустріч на території Мальти;
- ви хочете отримати інший тип візи, але у Вас немає часу їхати для цього в Росію.


Документи необхідні для отримання візи на Мальту для українців:


- закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з дня подачі документів;
- дві фотографії 3,5 х 4,5мм;
- документи, що підтверджують мету поїздки, будь то запрошення або бронювання готелю. Немає необхідності отримувати оригінал цього документа, консульство влаштує його електронна або факсова копія.
- якщо Ви відвідуєте Мальту з метою відвідати родичів до запрошення повинні бути додані копії паспорта людини, яка Вас запрошує. Також додатковим документом, який послужить на Вашу користь буде документ, що підтверджує наявність нерухомого майна на Мальті, або копія договору оренди нерухомості людиною, який несе за Вас відповідальність на Мальті.
- довідка з місця роботи, в якій вказано стаж, посада, рівень заробітної плати за останні 6 місяців.
- студенти подають довідку з місця навчання та копію студентського квитка.
- пенсіонерами подається копія пенсійного посвідчення.
- довідка з банку
У разі якщо ваша поїздка оплачується третьою особою, від нього буде потрібно спонсорський лист, а також довідка з роботи, в якій буде вказаний рівень заробітної плати, займана посада, копія паспорта, сторінки з особистими даними особи.

www.38i.ru
Joomla SEF URLs by Artio