(097) 630 54 72

(099) 544 05 24

(093) 554 28 20

Оформление виз
в любую страну мира!
(044) 227 32 60

helpvisa.com.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНУЮ СВЯЗЬ
И МЫ ВАМ ПЕРЕЗВОНИМ!

 

Новая Зеландия   Послуги з оформлення візи в Нову Зеландію та візова підтримка

 

Вартість оформлення візи в Нову Зеландію:


140 долларів - послуги по оформленню документів під Ваше запрошення

200 долларів - послуги по оформлення під наш туристичний пакет
 


Окремо оплачується консульський збір:

10550 російських рублів

 



Список документів для оформлення візи:


- Закордонний паспорт;
- 2 фото 3,5 * 4,5 см;
- Копія українського паспорта;
- Довідка з місця роботи;
- Довідка з банку;
- Підтвердження мети поїздки (запрошення від фізичної або юридичної особи).


Для бізнес поїздки в Консульство необхідно також надати:

- Копія диплома / свідоцтва,що підтверджують Вашу кваліфікацію;

- Запрошення у вільній формі на фірмовому бланку запрошуючою Вас компанії.


Для поїздки в гості в Консульство необхідно також надати:

- Копія паспорта людини, що оформила запрошення;

- Підтвердження спорідненості / знайомства з запрошуючим.



Наші послуги:


- Подача та отримання документів у Консульстві Нової Зеландії в Москві;
- Підготовка всіх необхідних документів;
- Заповнення візових анкет;
- Переклад;
- Оформлення страхового поліса (при необхідності).



Терміни оформлення візи:


Від 10 до 15 робочих днів



Детальну інформацію Ви можете отримати зв'язавшись з нами за телефоном (044) 227-32-60.

 



Віза до Нової Зеландії:


Громадянам України, незалежно від мети їхнього візиту необхідна віза Нової Зеландії. Ні для кого не секрет, що отримання та оформлення будь-якої візи, справа вельми клопітка і витратна. Візовий центр HelpVisa, пропонує свої послуги в оформленні віз до Нової Зеландії. Ми допоможемо вам правильно заповнити візову анкету, зібрати всі необхідні документи, а також в найкоротші терміни отримати заповітну візу до Нової Зеландії.



Ми допоможемо Вам з наступними візами в Нову Зеландію:


- Гостьова віза в Нову Зеландію;

- Бізнес віза в Нову Зеландію;

- Туристична віза в Нову Зеландію.



Вартість віз в Нову Зеландію:


Список представлених вище документів є приблизними, у кожному окремому випадку можуть бути свої доповнення. На список документів, а так само на вартість візи в Нову Зеландію можуть впливати різні чинники - тип бажаної візи, наявність роботи, нерухомості, сімейний стан. Правильно підготовлений пакет документів - запорука вашого успіху. Не варто ризикувати, тому що у випадку відмови, відповідна відмітка в паспорті, може легко зіпсувати вам візову історію. Віза до Нової Зеландії справа вельми клопітка, вимагає навичок і досвіду, так що краще всього звернутися до фахівців візового центру HelpVisa прямо зараз за телефонами:

(097) 630 54 72

(044) 227 32 60.


 

Інші існуючі типи віз:


Тимчасові візи (Temporary entry class visa) - сюди відносять всі туристичні, робочі та студентські візи.


Резидентські візи (Residence class visa) - власники цих віз мають дозвіл на імміграцію і особливі дозволи для працевлаштування та інвесторської діяльності.


Транзитні візи (Transit visa) - ця віза дозволяє туристам легально перебувати на території Нової Зеландії не більше 24 годин.


Коментарі  

# Марк 26.04.2017, 12:30
Добрий день, хотілося б дізнатися чи можу я оформити найближчим часом туристичну візу в Нову Зеландію, якщо це моя перша поїздка? Справа в тому, що я переселенець із зони АТО і чув, що майже нікуди не випускають, крім країн СНД, в такій ситуації. Які довідку і документи потрібні додатково в моєму випадку? Дуже б хотілося відвідати цю країну в цьому році. Сподіваюся на вашу відповідь
# Визовый менеджер Алла 27.04.2017, 13:10
Доброго дня Марк,

якщо це Ваша перша поїздка то Нова Зеландія поставить візи тільки у випадку, якщо там проживають родичі. Якщо поїздка просто туристична то шанси на отримання візи дуже маленькі
# Галина 02.05.2017, 21:43
Доброго дня! Збираємося у відпустку з дитиною, чотири роки. Приблизний термін перебування - три тижні (у жовтні). Підкажіть, які документи потрібно підготувати та які щеплення зробити в обов’язковому порядку? Чи потрібна домовленість від нотаріуса, якщо вимушені будемо їхати вдвох, без батька дитини? І скільки приблизно це буде коштувати?
Раніше нікуди не виїжджали, але можемо отримати запрошення від громадянина Нової Зеландії.
# Ігор 28.05.2017, 20:53
Я чув, що у Новій Зеландії дуже сурове законодавство, що до міграції у цю країну. Мене цікавить які документи, окрім тих що перераховані вище на сайти, треба ще додати, якщо я хочу переїхати на жити туди. Для Резидентської візи треба вже мати запрошення на роботу? А є в цій країні такі види віз як «грін карта»? Які проблеми можуть виникнути при отримані запрошення на роботу в цій країні?
# Візовий менеджер Алла 29.05.2017, 13:05
Доброго дня Ігор,
так, Нова Зеландія дуже складна в плані імміграції, там є багато програм, вони всі різні, дуже багато нюансів, так не відповім, телефонуйте)
# Ірина 02.06.2017, 13:22
Вітаю. Підскажіть таке питання: ми з подругою відкриваємо візу в Австралію, чи можна нам поїхати по ній ще й у Нову Зеландію?
# Візовий менеджер Ксенія 02.06.2017, 13:27
Доброго дня, Ірина.
Нажаль Ви не зможете поїхати в Нову Зеландію з Австралійською візою.
Віза Нової Зеландії є окремою та розповсюджується лише на територію даної країни - Нової Зеландії.
# Марія 16.06.2017, 10:29
Хочемо з майбутнім чоловіком після весілля поїхати у медовий місяць до Нової Зеландії хотіли дізнатись за який термін можна оформити усі необхідні документи?
# Візовий менеджер Ксенія 16.06.2017, 11:01
Доброго дня,Марія

Усі необхідні документи для Вашої поїздки можливо оформити терміном у 3-4 тижні, адже консульство Нової Зеландії знаходиться не в Україні.Тому Вам необхідно якнайшвидше підготувати пакети документів для перекладу.
Компанія HelpVisa з радістю готова допомогти Вам.
# Ігор 16.07.2017, 16:11
У мене запитання загального характеру: чи запропонований список документів є однаковим для оформлення всіх видів віз, в тому числі і тимчасової? Та ще цікавить, чи є обов'язковим представлення довідки з місця роботи для отримання тимчасової візи. Коли ця довідка є обов'язковою, то як мені поступити в такому випадку, якщо в даний час я ніде офіційно не працевлаштований?
# Оксана 16.07.2017, 16:22
У вас на сайті написано, що маєте величезний досвіт роботи з консульствами
в Україні та за кордоном і це дає можливість допомагати навіть у складних
ситуаціях. У на така ситуація: У мене сестра живе у Новій Зенландії і давно запрошує нас до себе в гості, тим більше є привід - народження дитини. Ми мешкаемо в Криму (це найголовніша проблема), дитині 10 років, закордонніх паспортів не маємо. Який пакет документів ми повінні зібрати, дє і скільки це буде коштувати?
# Анна 21.07.2017, 14:34
Доброго дня,, я хочу в кінці серпня злітати до свого друга уЛондон, мене цікавлять такі питання. Чи можна офомити і отримати візу за місяць? І які документи необхідні, скільки максимум часу можна буде знаходиться з візою за кордоном. Ще хотіла б дізнатися з приводу робочої візи на скільки важко її отримати і скільки часу чекати рішення? Зазделегідь дякую
# Андрій 24.07.2017, 13:09
Якщо я хочу оформити візу в Нову Зеландію, то чи можу я бути впевненим на сто відсотків, що мене не розвернуть на кордоні і я не відправлюсь додому, але вже без грошей? Просто щоб не було так, як у ситуації із США, коли українцям навіть візу не хотять давати, а гроші все одно йдуть. Якщо можливо, то підкажіть всі документи, які необхідні для туристичної візи в Нову Зеландію.
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:29
Ігор,
на тимчасові візи базовий список документів і актуальний. Довідка з роботи необхідна. Якщо не працюєте є два варіанти: або спонсорський лист від родича і його довідка. або якийсь інший документ, що підтверджує регулярний дохід (наприклад договор оренди)
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:29
Оксана, доброго дня!
те що ви з Криму це не проблема, але треба закордонні паспорти оббовьяково, без них ніяк)
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:34
Анна,
по Великобританії - за місяць встигните, якщо зараз почнете. По робочій візі - так, дуже складно
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:36
Андрій,
у правилах кожної країни написано, що офіцер на кордонні має право не пустити Вас в країну, якщо Ви бвизвете підозре, це міжнародне законодавство і звичайно бгарантувати 100% ніхто не може) Тому не везіть з собою одежи не по сезону, багато сумок, приладдя кухонне, все що може визвати підозру що Ви не турист і їдете в один бік. І тоді все буде добре
# Галя 28.07.2017, 10:57
Доброго дня! Мені з модельного агенства запропонували контракт, за яким потрібно працювати у Новій Зеландії три місяці моделлю, тому хочу уточнити у Вас такі питання: мені потрібно спеціальне запрошення з модельного агенства яке в Новій Зеландії? І чи потрібно відкривати робочу візу, або ж достатньо простої? Я після трьох місяці роботи хочу ще на місяць залишитись та відпочити у цій країні, мені потрібно додатково робити туристичну візу?
# Візовий менеджер Алла 03.08.2017, 13:34
Галя,
потрібна робоча віза і її має оформити Вам роботодавець
# Катерина 14.08.2017, 11:20
Добридень! Я планую відвідати Нову Зеландію в січні 2018 року. У мене там живе подруга. Підкажіть, які документи мені потрібні для оформлення візи і чи потрібно запрошення від моєї подруги? І які документи потрібні для підтвердження, що ми подруги? Це ж не родинні стосунки. Як швидко оформляється віза? Коли мені потрібно починати збір документів? Буду вдячна за відповідь.
# Менеджер Алла 16.08.2017, 13:24
Катерина,
Вам необхідний наступний список документів:
- Закордонний паспорт;
- 2 фото 3,5 * 4,5 см;
- Копія українського паспорта;
- Довідка з місця роботи;
- Довідка з банку;
- Підтвердження мети поїздки (запрошення від Вашої подругии).

Також Ви можете надати Ваші спільні фото, переписки, листи для підтвердження знайомства. Віза оформлюється за 2-3 тиждні, починати збір документів можете вже зараз)

Гарного дня)
Joomla SEF URLs by Artio
ОФОРМИТИ ВІЗУ
(097) 630 54 72
(099) 544 05 24
(093) 554 28 20
helpvisa@i.ua
helpvisa.com.ua@gmail.com
Європа
Азія
Південна і Північна Америка
Африка
Океанія

 

Новая Зеландия   Послуги з оформлення візи в Нову Зеландію та візова підтримка

 

Вартість оформлення візи в Нову Зеландію:


140 долларів - послуги по оформленню документів під Ваше запрошення

200 долларів - послуги по оформлення під наш туристичний пакет
 


Окремо оплачується консульський збір:

10550 російських рублів

 



Список документів для оформлення візи:


- Закордонний паспорт;
- 2 фото 3,5 * 4,5 см;
- Копія українського паспорта;
- Довідка з місця роботи;
- Довідка з банку;
- Підтвердження мети поїздки (запрошення від фізичної або юридичної особи).


Для бізнес поїздки в Консульство необхідно також надати:

- Копія диплома / свідоцтва,що підтверджують Вашу кваліфікацію;

- Запрошення у вільній формі на фірмовому бланку запрошуючою Вас компанії.


Для поїздки в гості в Консульство необхідно також надати:

- Копія паспорта людини, що оформила запрошення;

- Підтвердження спорідненості / знайомства з запрошуючим.



Наші послуги:


- Подача та отримання документів у Консульстві Нової Зеландії в Москві;
- Підготовка всіх необхідних документів;
- Заповнення візових анкет;
- Переклад;
- Оформлення страхового поліса (при необхідності).



Терміни оформлення візи:


Від 10 до 15 робочих днів



Детальну інформацію Ви можете отримати зв'язавшись з нами за телефоном (044) 227-32-60.

 



Віза до Нової Зеландії:


Громадянам України, незалежно від мети їхнього візиту необхідна віза Нової Зеландії. Ні для кого не секрет, що отримання та оформлення будь-якої візи, справа вельми клопітка і витратна. Візовий центр HelpVisa, пропонує свої послуги в оформленні віз до Нової Зеландії. Ми допоможемо вам правильно заповнити візову анкету, зібрати всі необхідні документи, а також в найкоротші терміни отримати заповітну візу до Нової Зеландії.



Ми допоможемо Вам з наступними візами в Нову Зеландію:


- Гостьова віза в Нову Зеландію;

- Бізнес віза в Нову Зеландію;

- Туристична віза в Нову Зеландію.



Вартість віз в Нову Зеландію:


Список представлених вище документів є приблизними, у кожному окремому випадку можуть бути свої доповнення. На список документів, а так само на вартість візи в Нову Зеландію можуть впливати різні чинники - тип бажаної візи, наявність роботи, нерухомості, сімейний стан. Правильно підготовлений пакет документів - запорука вашого успіху. Не варто ризикувати, тому що у випадку відмови, відповідна відмітка в паспорті, може легко зіпсувати вам візову історію. Віза до Нової Зеландії справа вельми клопітка, вимагає навичок і досвіду, так що краще всього звернутися до фахівців візового центру HelpVisa прямо зараз за телефонами:

(097) 630 54 72

(044) 227 32 60.


 

Інші існуючі типи віз:


Тимчасові візи (Temporary entry class visa) - сюди відносять всі туристичні, робочі та студентські візи.


Резидентські візи (Residence class visa) - власники цих віз мають дозвіл на імміграцію і особливі дозволи для працевлаштування та інвесторської діяльності.


Транзитні візи (Transit visa) - ця віза дозволяє туристам легально перебувати на території Нової Зеландії не більше 24 годин.


www.38i.ru

Коментарі  

# Марк 26.04.2017, 12:30
Добрий день, хотілося б дізнатися чи можу я оформити найближчим часом туристичну візу в Нову Зеландію, якщо це моя перша поїздка? Справа в тому, що я переселенець із зони АТО і чув, що майже нікуди не випускають, крім країн СНД, в такій ситуації. Які довідку і документи потрібні додатково в моєму випадку? Дуже б хотілося відвідати цю країну в цьому році. Сподіваюся на вашу відповідь
# Визовый менеджер Алла 27.04.2017, 13:10
Доброго дня Марк,

якщо це Ваша перша поїздка то Нова Зеландія поставить візи тільки у випадку, якщо там проживають родичі. Якщо поїздка просто туристична то шанси на отримання візи дуже маленькі
# Галина 02.05.2017, 21:43
Доброго дня! Збираємося у відпустку з дитиною, чотири роки. Приблизний термін перебування - три тижні (у жовтні). Підкажіть, які документи потрібно підготувати та які щеплення зробити в обов’язковому порядку? Чи потрібна домовленість від нотаріуса, якщо вимушені будемо їхати вдвох, без батька дитини? І скільки приблизно це буде коштувати?
Раніше нікуди не виїжджали, але можемо отримати запрошення від громадянина Нової Зеландії.
# Ігор 28.05.2017, 20:53
Я чув, що у Новій Зеландії дуже сурове законодавство, що до міграції у цю країну. Мене цікавить які документи, окрім тих що перераховані вище на сайти, треба ще додати, якщо я хочу переїхати на жити туди. Для Резидентської візи треба вже мати запрошення на роботу? А є в цій країні такі види віз як «грін карта»? Які проблеми можуть виникнути при отримані запрошення на роботу в цій країні?
# Візовий менеджер Алла 29.05.2017, 13:05
Доброго дня Ігор,
так, Нова Зеландія дуже складна в плані імміграції, там є багато програм, вони всі різні, дуже багато нюансів, так не відповім, телефонуйте)
# Ірина 02.06.2017, 13:22
Вітаю. Підскажіть таке питання: ми з подругою відкриваємо візу в Австралію, чи можна нам поїхати по ній ще й у Нову Зеландію?
# Візовий менеджер Ксенія 02.06.2017, 13:27
Доброго дня, Ірина.
Нажаль Ви не зможете поїхати в Нову Зеландію з Австралійською візою.
Віза Нової Зеландії є окремою та розповсюджується лише на територію даної країни - Нової Зеландії.
# Марія 16.06.2017, 10:29
Хочемо з майбутнім чоловіком після весілля поїхати у медовий місяць до Нової Зеландії хотіли дізнатись за який термін можна оформити усі необхідні документи?
# Візовий менеджер Ксенія 16.06.2017, 11:01
Доброго дня,Марія

Усі необхідні документи для Вашої поїздки можливо оформити терміном у 3-4 тижні, адже консульство Нової Зеландії знаходиться не в Україні.Тому Вам необхідно якнайшвидше підготувати пакети документів для перекладу.
Компанія HelpVisa з радістю готова допомогти Вам.
# Ігор 16.07.2017, 16:11
У мене запитання загального характеру: чи запропонований список документів є однаковим для оформлення всіх видів віз, в тому числі і тимчасової? Та ще цікавить, чи є обов'язковим представлення довідки з місця роботи для отримання тимчасової візи. Коли ця довідка є обов'язковою, то як мені поступити в такому випадку, якщо в даний час я ніде офіційно не працевлаштований?
# Оксана 16.07.2017, 16:22
У вас на сайті написано, що маєте величезний досвіт роботи з консульствами
в Україні та за кордоном і це дає можливість допомагати навіть у складних
ситуаціях. У на така ситуація: У мене сестра живе у Новій Зенландії і давно запрошує нас до себе в гості, тим більше є привід - народження дитини. Ми мешкаемо в Криму (це найголовніша проблема), дитині 10 років, закордонніх паспортів не маємо. Який пакет документів ми повінні зібрати, дє і скільки це буде коштувати?
# Анна 21.07.2017, 14:34
Доброго дня,, я хочу в кінці серпня злітати до свого друга уЛондон, мене цікавлять такі питання. Чи можна офомити і отримати візу за місяць? І які документи необхідні, скільки максимум часу можна буде знаходиться з візою за кордоном. Ще хотіла б дізнатися з приводу робочої візи на скільки важко її отримати і скільки часу чекати рішення? Зазделегідь дякую
# Андрій 24.07.2017, 13:09
Якщо я хочу оформити візу в Нову Зеландію, то чи можу я бути впевненим на сто відсотків, що мене не розвернуть на кордоні і я не відправлюсь додому, але вже без грошей? Просто щоб не було так, як у ситуації із США, коли українцям навіть візу не хотять давати, а гроші все одно йдуть. Якщо можливо, то підкажіть всі документи, які необхідні для туристичної візи в Нову Зеландію.
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:29
Ігор,
на тимчасові візи базовий список документів і актуальний. Довідка з роботи необхідна. Якщо не працюєте є два варіанти: або спонсорський лист від родича і його довідка. або якийсь інший документ, що підтверджує регулярний дохід (наприклад договор оренди)
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:29
Оксана, доброго дня!
те що ви з Криму це не проблема, але треба закордонні паспорти оббовьяково, без них ніяк)
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:34
Анна,
по Великобританії - за місяць встигните, якщо зараз почнете. По робочій візі - так, дуже складно
# Візовий менеджер Алла 26.07.2017, 08:36
Андрій,
у правилах кожної країни написано, що офіцер на кордонні має право не пустити Вас в країну, якщо Ви бвизвете підозре, це міжнародне законодавство і звичайно бгарантувати 100% ніхто не може) Тому не везіть з собою одежи не по сезону, багато сумок, приладдя кухонне, все що може визвати підозру що Ви не турист і їдете в один бік. І тоді все буде добре
# Галя 28.07.2017, 10:57
Доброго дня! Мені з модельного агенства запропонували контракт, за яким потрібно працювати у Новій Зеландії три місяці моделлю, тому хочу уточнити у Вас такі питання: мені потрібно спеціальне запрошення з модельного агенства яке в Новій Зеландії? І чи потрібно відкривати робочу візу, або ж достатньо простої? Я після трьох місяці роботи хочу ще на місяць залишитись та відпочити у цій країні, мені потрібно додатково робити туристичну візу?
# Візовий менеджер Алла 03.08.2017, 13:34
Галя,
потрібна робоча віза і її має оформити Вам роботодавець
# Катерина 14.08.2017, 11:20
Добридень! Я планую відвідати Нову Зеландію в січні 2018 року. У мене там живе подруга. Підкажіть, які документи мені потрібні для оформлення візи і чи потрібно запрошення від моєї подруги? І які документи потрібні для підтвердження, що ми подруги? Це ж не родинні стосунки. Як швидко оформляється віза? Коли мені потрібно починати збір документів? Буду вдячна за відповідь.
# Менеджер Алла 16.08.2017, 13:24
Катерина,
Вам необхідний наступний список документів:
- Закордонний паспорт;
- 2 фото 3,5 * 4,5 см;
- Копія українського паспорта;
- Довідка з місця роботи;
- Довідка з банку;
- Підтвердження мети поїздки (запрошення від Вашої подругии).

Також Ви можете надати Ваші спільні фото, переписки, листи для підтвердження знайомства. Віза оформлюється за 2-3 тиждні, починати збір документів можете вже зараз)

Гарного дня)
Joomla SEF URLs by Artio