Полезная информация про визы и новости

Як і де правильно оформити шенгенську візу в Україні?

Як і де правильно оформити шенгенську візу в Україні? | Хелпвиза

Оформлення візи – дуже копітке складне заняття. Слід знати алгоритм і правила роботи з цим бюрократичним процесом. На сайті нашої компанії ви зможете знайти корисну інформацію про те, як оформити Шенген-візу в Україні, які потрібні документи і чи варто звертатися до спеціаліста.

оформити шенгенську візу в Україні

Як правильно оформити шенгенську візу?

Шенгенська віза типу С є найбільш популярною. Вона дозволяє три місяці (90 днів) перебувати на території європейських країн. Оформлення цього документа проводять у декілька етапів.

  1. Заповнення і, можливо, переклад анкети спеціальної форми.

  1. Збір пакету документів, який вимагає посольство. Стандартний список охоплює заповнену анкету, закордонний паспорт, копії національного паспорта, 2 нові фотографії на документи, медичне страхування, виписка з банку про рух коштів і суму на рахунку в даний момент, довідка з місця навчання чи роботи.

Можливо, в окремих випадках буде необхідно надати додаткові документи, які свідчать про закорінення на батьківщині, сімейний статус чи фінансові можливості. Також для візи за запрошенням обов’язково повинен бути лист-запрошення.

  1. Запис на співбесіду до візового центру (більшість посольств на даний момент склали такий графік відвідувань, за якого майже неможливо записатися на прийом; а деякі взагалі не приймають особисто, а тільки через візовий центр).

  1. У визначений час прийти на співбесіду, зайняти місце в електронній черзі і віддати документи. Співробітник перевірить правильність заповнення анкети, чи всі документи зібрані й запакує їх у конверт.

Після оплати консульського і сервісного збору необхідно надати працівникові чек, після чого документи будуть остаточно прийняті й надіслані в посольство для розгляду.

  1. 5-8 днів очікування на відповідь і отримання документів у тому ж візовому центрі.

оформити візу

Як оформити візу через нашу компанію?

Досить складний порядок дій багатьох заплутує і при заповненні анкет чи під час збирання документів допускаються грубі помилки. Оформити візу з допомогою кваліфікованого співробітника нашої компанії набагато простіше!

Необхідно тільки представити паспорти та інші особисті документи, трохи поспілкуватися з нашим менеджером – і все. Співробітник грамотно оформить анкету, викладе в ній за порядком всю необхідну інформацію і перекладе документи іноземною мовою.

Всю рутинну роботу виконає наше агентство. Крім того, ми оформимо страхування, за бажанням забронюємо готель, квиток на літак і надамо будь-які схожі послуги.

Перевага роботи з нами полягає у тому, що ми оформили безліч різноманітних віз і змогли впоратися навіть із найскладнішими ситуаціями. Наш досвід дозволяє нам швидко і якісно виконувати цю роботу.


Якщо ви хотіли б детальніше дізнатися про умови нашої роботи чи проконсультуватися, як оформити шенгенську візу в Україні за ваших особистих умов, неодмінно звертайтеся до нас! Все буде зроблено якнайкраще, і ваша поїздка відбудеться на 100%.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика