Полезная информация про визы и новости

Курси англійської за кордоном на канікулах

Курси англійської за кордоном на канікулах | Хелпвиза

Літні курси англійської за кордоном — це відмінний спосіб вивчити або закріпити знання англійської мови. Це не просто навчальний курс, це ще й унікальна можливість подорожувати, відпочивати і заводити нові знайомства в іншій країні.

Англійська на канікулах за кордоном — 100% гарантія поліпшення мовних навичок і падіння мовного бар’єру. Студент знаходиться серед носіїв мови. Протягом курсів він вбирає знання, удосконалює розмовні навички, розширює словниковий запас.

Навчання відбувається природно і мимоволі в міру того, як учень просто виконує звичайні справи. Йому немає необхідності зубрити слова і сидіти за підручниками. Ніяких надзусиль робити не доведеться, тому що хорошу підтримку нададуть вчителя.

літні курси вивчення мови

Найпопулярніші країни для вивчення англійської

  • Великобританія — популярний напрям, який тримає лідерство вже багато років. Рівень кваліфікації місцевих коледжів один з найвищих в світі. Великобританія — найпопулярніший варіант для вивчення мови.
  • Мальта — як не дивно, це другий за популярністю напрямок. Справа в тому, що в минулому Мальта була колонією Великобританії, тому англійські мовні традиції тут добре розвинені. Особливість цього вибору в тому, що вивчення англійської тут можна поєднати з відпочинком. Пляжний сезон на острові доводиться на весну і літо і цінова політика найлояльніша.
  • Канада — ще один перспективний напрям. Вона теж має родзинку. Країна славиться своїми університетами. Вивчивши англійську, можна «промацати грунт» і вступити в один з вузів, які пропонують абітурієнтам різні програми лояльності.
  • США — авторитет американської освіти не потребує реклами. Багато українців готові платити великі гроші для отримання якісної мовної практики, яка дозволить працевлаштуватися в будь-якій країні світу.

Англійська мова на канікулах за кордоном: як проходить навчання

Самі інтенсивні заняття тривають максимум до середини дня, хоча мимовільне вивчення мови проходить і в позаурочний час під час спілкування з носіями. Ніяких подібностей з вивченням мови в українських школах і вузах немає — учень не буде стикатися з конспектуванням, заучування складних термінів і запам’ятовуванням непотрібної інформації.

У кожній країні свої особливості вивчення англійської, проте всі вони діляться в залежності від специфіки та рівня складності. Залежно від знань, учнів ділять на групи — таким чином, в процесі навчання зможуть брати участь всі на рівних правах. Студент навіть не вловить той момент, коли почне думати і говорити англійською.

вивчення англійської за кордоном

Літні курси вивчення мови: вартість

Вартість літніх курсів англійської мови за кордоном залежить від конкретної країни, тривалості та інтенсивності курсу. В ціну деяких курсів включається вартість харчування, проживання, культурно-розважальні програми та екскурсії. Вибір того чи іншого місця проживання буде також впливати на підсумкову вартість курсів.

Англійська на канікулах за кордоном: умови проживання

  • Резиденція — це гуртожиток, в якому живуть студенти з різних країн. У ньому є плюси і мінуси. З одного боку, це спілкування і можливість завести друзів, а з іншого — необхідність самостійно піклуватися про себе.
  • Приймаюча сім’я — по суті, студент буде жити під одним дахом з носіями мови. Приймаюча сторона буде піклуватися про всіх фізичних потребах студента, зазвичай у вартість входить харчування і послуги прання. Приймаючі сім’ї зазвичай популярний варіант для неповнолітніх.
  • Готель, апартаменти — варіант для тих, хто хоче жити окремо і незалежно від усіх. Він підходить тим, хто вивчає англійську всією родиною, а також діловим людям і 18+.

Вибрати літні курси англійської мови за кордоном вам допоможе компанія Helpvisa. Наші фахівці допоможуть підібрати вам курси та країну в залежності від Ваших побажань, бюджету і рівня знань. Ми надамо всебічну підтримку в оформленні візи, страховки і всіх необхідних документів. Так ви зможете повністю зосередитися на програмі навчання і підготуватися до поїздки.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика