Полезная информация про визы и новости

Англійська на Мальті


Англійська на Мальті | Хелпвиза

Як не дивно, вивчення англійської мови на Мальті друга за популярністю після самої Англії. Ключова особливість мовних курсів острівної держави — це доступність за ціною. Так, навчання англійській на Мальті обійдеться на 30% дешевше, ніж в середньому по Європі. Всі спеціалізовані установи в цій країні ліцензовані. Це означає, що вони відповідають суворим вимогам Міністерства освіти.

Навчання англійській на Мальті підпорядковується Федерації організацій з навчання англійської мови (FELTOM). Завдання цієї інституції — створювати стандарти навчання в мовних центрах. Одним словом, на Мальті навчання організовано на найвищому рівні. Любителям середньовічних вуличок тут сподобається: усі міста країни являють собою музей під відкритим небом.

курси англійської на Мальті

Школи англійської на Мальті

Мальта — крихітна острівна держава в Середземному морі. Оскільки в минулому вона була англійською колонією, зараз тут відповідно англійська — офіційна мова. Європейці давно відкрили Мальту для поліпшення навичок англійської. Тут повністю збереглися класичні методики викладання, які майже ідентичні британським. Крім того, за британську якість навчання студенти тут платять значно менше.

Незважаючи на невелику площу, на Мальті налічується безліч мовних шкіл на будь-який смак і гаманець. Мальта відома як острів-курорт. Тут м’який клімат і першокласні пляжі. Економні європейці успішно поєднують тут навчання і відпочинок. Найбільша кількість мовних курсів зосереджена в найбільших містах:

  • Валетта.
  • Сліма.
  • Сент-Джуліанс.
  • Мсіда.
  • Свійі.

Найвідоміші курси англійської на Мальті — European Centre (EC). Вони розташовуються в Сент-Джуліанс. Студенти можуть записатися на базовий або індивідуальний курс англійської. Також доступні програми прискореної підготовки до тестів IELTS / TOEFL і кембріджському мовною іспиту, курси розмовної та ділової англійської.

Студенти від 16 років можуть записатися в Слім в молодіжний мовний центр. Він примітний невимушеною обстановкою, завдяки якій інтеграція в мовне середовище відбувається дуже швидко і непомітно для учнів. Як і в інших країнах, на Мальті діє програма HLI (Home Language International), по якій учень інтегрується в сім’ю носіїв мови.

англійська на Мальті

Після закінчення проходження курсу видається сертифікат міжнародного зразка. Він котирується у всіх вузах і є підставою для підвищення кваліфікації за місцем працевлаштування. Тому багато хто, вирішуючи заощадити не на шкоду якості навчання, вибирають не Англію, а саме Мальту. Тут можна не тільки підтягнути свої знання, а й відпочити.

Проживання

Студент може проживати на території школи або в окремому готелі. Залежно від обраного оператора, вартість проживання може входити або не входити до ціни курсу. Також студент може оселитися в місцевій родині. У природному середовищі носіїв мови він найкраще засвоїть нові слова і розмовний стиль спілкування.

Вартість англійської на Мальті

Бюджетні курси англійської обійдуться в 150 євро, дорожче — від 250 євро. Курси з пакетом «все включено» пропонують за ціною від 400 євро в тиждень і вище. На ціноутворення істотно впливає інтенсивність курсу, авторитетність обраної школи, профільний напрям, відпочинок і додаткові послуги. Заняття за індивідуальною програмою обійдуться дорожче групових.

Спеціалізований центр «Хелпвіза» детально проконсультує Вас по всіх можливостей навчання для Вас чи Вашої дитини. При необхідності ми організовуємо все від А до Я: зробимо візу (якщо у Вас немає біометричного паспорта), допоможемо вибрати найкращі квитки на літак, зробимо страховку. Ми відповімо на будь-які питання і надамо всебічну підтримку в оформленні документів. Так ви зможете без хвилювання підготуватися до поїздки.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика