Полезная информация про визы и новости

Віза в Кот-д’Івуар

Віза в Кот-д’Івуар | Хелпвиза

До недавнього часу Кот-д’Івуар називався Берег Слонової Кістки. Держава багата на природні копалини, пам’ятки та цікаві ландшафти. Тут налічують понад півсотні етнічних груп. Країна пережила чимало сумних сторінок історії, але зараз політика спрямована на розвиток туризму й економіки.

Для в’їзду в Кот-д’Івуар українцям потрібно оформляти візу. Найближче посольство цієї держави розташоване у Москві. Альтернативний варіант – оформлення єдиної візи для країн Західної Африки. Остання, крім Кот-д’Івуару, дозволяє безперешкодно відвідувати Нігер, Бенін, Республіку Того і Буркіна-Фасо. В цілому оформити дозвіл не складно.

Віза в Кот-д’Івуар

Документи для оформлення візи в Кот-д’Івуар

  • Закордонний паспорт із терміном дії щонайменше півроку з моменту закінчення поїздки. Також додається копія першої сторінки з особистою інформацією.

  • Візова анкета (три екземпляри). Заповнюється французькою мовою та особисто підписується заявником.

  • Три кольорових або ч / б фотографії формату 30х40 мм.

  • Підтвердження заброньованого номера в готелі.

  • Квитки на літак в обидва боки.

Оформлення єдиної західноафриканської візи

Отримати такий дозвіл можна тільки в західноафриканських країнах. Консульства тих країн, які розташовані поза межами Союзу західноафриканських країн, не видають візу. Для отримання дозволу звертаються до представництва однієї з зазначених вище країн. Як показує практика, проблем із видачею таких дозволів не виникає.

Консульський збір за документ сплачується в доларах США або у місцевій валюті. Його розмір – 50 доларів. Для отримання візи надають закордонний паспорт і дві фотокартки встановленого зразка. Також необхідно заповнити анкету французькою мовою. Допускається заповнення також і англійською. Готову візу видадуть через кілька годин після подання документів або на наступну добу. Віза є актуальною два місяці. Вона дозволяє одноразово відвідати кожну з країн, які перебувають в договорі.

оформлення візи в Кот-д’Івуар

Умови отримання візи до Республіки Кот-д’Івуар

1. Податок консульства – 100 доларів.

2. Дозвіл оформляється через 2-3 дні після подання заявки.

3. Допускається, що дітей, які не досягли 16-річного віку, можна вписувати в паспорт батьків.

4. Термін в’їзної візи становить 3 місяці.

Транзитна віза в Кот-д’Івуар

Видається у випадках, коли потрібно проїхати через територію Кот-д’Івуару, прямуючи до третьої країни. Щоб її отримати, подають такі ж папери, як і для туристичної візи. Додатково пред’являють квитки на транспорт, що підтверджують транзит, і, якщо цього вимагає працівник міграційної служби, – візу до країни, в яку заплановано поїздку.

Бізнес-візу в Кот-д’Івуар оформляють за наявності запрошення від компанії або організації, що приймає. Цей тип візи зручний для ділових людей, які беруть участь у фінансових операціях або налагодженні контактів. Крім базового пакета документів, необхідно надати реквізити юридичної особи, яка видала запрошення.


Якщо Ви хочете оформити одноразову або мультивізу в Кот-д’Івуар, звертайтеся до компанії Helpvisa. Ми допоможемо зібрати, підготувати документи й анкету, подати їх у посольство. За Вашим бажанням наші фахівці оформлять медичне страхування і проконсультують щодо будь-якого запитання. Відкривайте для себе нові землі з задоволенням!

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика