Полезная информация про визы и новости

Що потрібно знати, щоб оформити туристичну візу до США. Найважливіша інформація.

Що потрібно знати, щоб оформити туристичну візу до США. Найважливіша інформація. | Хелпвиза

Віза до США. Зараз дуже багато інформації, статей, сайтів і різних думок щодо отримання американської візи. Хтось говорить, що це елементарно просто, хтось що суб’єктивний фактор – це завжди лотерея, хтось узагалі вважає, що для нього отримання візи до США є неможливим.

Наше завдання, виходячи з багатолітнього досвіду і роботи з посольством США, розповісти найважливіші та фундаментальні моменти, які варто врахувати при відкритті візи.

оформити туристичну візу до США

Є декілька пунктів, на які орієнтується візовий офіцер, ухвалюючи рішення про те, ставити чи не ставити Вам візу до США:

  1. Перше, на що звертає увагу візовий офіцер при поданні документів на туристичну візу до США, – це Ваш закордонний паспорт і Ваші попередні поїздки за кордон. Це, мабуть, найважливіший критерій для отримання саме туристичної візи до США.

Для позитивного результату у Вас повинно бути не менше трьох поїздок за кордон за останні 2-3 роки. І бажано, щоб це були:

Країни Європи

Океанії

Далекої Азії

Латинської Америки

оформити туристичну візу

Найбільше консульство США, звичайно ж, любить:

Візи до Великобританії:

Візи до Австралії:

Візи до Канади:

Візи до Нової Зеландії:

Чому вітають саме такі далекі поїздки – тому що в туристах, які мандрують до США, оцінюють також фінансову спроможність, а такі поїздки зайвий раз підтверджують, що Ви справді активний турист і метою Вашої поїздки та отримання візи до Сполучених Штатів Америки є відпочинок і туризм, а не робота.

  1. Другим, дуже важливим моментом для позитивного рішення візового офіцера консульства США, якщо метою ми вказуємо саме туризм, є те, що Ви їдете не самі, а з ким-небудь.

Багато людей помилково не надає цьому значення, але! У консульстві США головне, щоб Ваша історія була максимально простою і зрозумілою, а самотній мандрівник далеко не відразу може викликати довіру візового офіцера.

І враховуючи те, що на розмову і докази своєї спроможності Вам буде надано в середньому аж 2-3 хвилини, з таким моментом краще не ризикувати. Якщо у Вас є друзі, у яких уже є діюча віза до США – можна вписати їх у DS 160 як Ваших компаньйонів у поїздці.

Або ж краще від самого початку витратити більше часу на підготовку і знайти однодумців серед своїх близьких і знайомих для спільного отримання візи до США.

  1. Третім пунктом є Ваша діяльність і фінансовий прибуток.

На практиці, щоб реально отримати візу до США, Ваш прибуток повинен складати не менше, ніж 400$ на місяць – це за найскромнішими показниками. Винятком є, звичайно, гостьові поїздки, і, певною мірою, бізнес-візи до США, але у цій статті ми говоримо саме про туристичні візи.

Прибуток – це не тільки Ваша заробітна плата, слід вказувати сумарну цифру всіх джерел прибутку. До неї може входити отримання відсотків, дивідендів, орендної плати, будь-яких додаткових прибутків.

Але якщо такі джерела прибутків існують – Вам варто сказати про них окремо вже під час співбесіди, щоб візового офіцера не збентежило, що прибуток викладача, наприклад, складає 25 тисяч гривень.

  1. І четвертим, але не останнім за важливістю, фактором є Ваша прив’язка до країни – Ваші рідні та близькі.

Якщо у людини в Україні залишається дружина/чоловік, батьки похилого віку, то, звичайно, це більшою мірою переконає візового офіцера, що Ви повернетеся в Україну, ніж будь-яка нерухомість чи банківські рахунки.

Останні пункти, до речі, радять вказувати, але вони не є ключовими в отриманні візи до США. Тому свідоцтво про одруження, народження дітей, копії паспортів батьків похилого віку – все беріть з собою на подання документів.

Ось головні критерії, за якими оцінюють кожного заявника на туристичну візу офіцери у Посольстві США, але кожна ситуація є дуже індивідуальною.

Якщо Ви не можете розібратися, який шлях Вам краще обрати і як усе зробити максимально коректно, менеджери компанії Helpvisa.com.ua допоможуть Вас розібратися і зробити Вашу ситуацію максимально простою і такою, що не викликає зайвих запитань і підозр, а це і є головною запорукою отримання візи до США.


У наступних статтях ми детальніше розглянемо гостьові та бізнес-візи до США.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика