Полезная информация про визы и новости

Як отримати бронювання готелю для візи?

Як отримати бронювання готелю для візи? | Хелпвиза

У більшості посольств країн Європи для отримання візи вимагається надати документ, який підтверджує бронювання готелю.

Таким чином західні країни хочуть перестрахуватися в тому, що в туриста є визначене місце проживання, до якого він буде прив’язаний на цілий час подорожі.

Вважається, що такі заходи перешкоджатимуть гостеві країни знайти нелегальну роботу чи вчинити який-небудь злочин. Для заявників отримання бронювання готелю – зайвий головний біль, адже далеко не кожне підтвердження може задовольнити посольство.

У цій статті ми розглянемо оптимальні способи бронювання готелів без передоплати.

бронювання готелю для візи

Як забронювати номер?

Вибрати готель за кордоном зовсім не складно – достатньо звернутися на один зі спеціалізованих Інтернет-ресурсів. Найпопулярнішим і найдешевшим сайтом бронювання готелів є Booking.com.

За його допомогою можна підібрати номер за різними параметрами: кількість зірок, віддаленість від міста і транспортних розв’язок, тип кімнати, ціна тощо.

На завершальному етапі пропонується роздрукувати підтвердження бронювання номера. Цього папера може бути недостатньо для посольства, тому бажано заздалегідь надіслати запит на факс із готелю.

Щоб отримати цей документ, на сторінці системи онлайн-бронювання слід позначити пункт про підтвердження факсом чи самостійно написати e-mail адміністрації готелю.

Факс повинен містити такі відомості:

  • дати заїзду і виїзду;

  • імена і дати народження всіх, хто подорожує разом із Вами;

  • ім’я і підпис адміністратора;

  • фірмова печатка готелю.

Багато готелів вимагають від туриста сплатити передоплату. Якщо це не входить у Ваші плани, на сайті Ви можете знайти варіанти без оплати бронювання апартаментів. Варто зазначити, що в посольстві лояльніше ставляться до тих заявників, у яких житло оплачене заздалегідь.

бронювання готелю для візи

Як обрати оптимальний варіант?

Окрім системи фільтрів, що дозволяє відсортувати найбільш прийнятні умови проживання, при самостійному бронюванні готелів варто також орієнтуватися на відгуки відвідувачів та експертні оцінки.

Таким чином не тільки за описом і фотографіями можна дізнатися, наскільки привітним є персонал, чи відповідає реальний стан номерів тому, який заявлено в описі, на якому рівні підтримується чистота й інші нюанси.

Підведемо підсумки

Забронювати номер можна через спеціальні онлайн-сервіси. Перед тим як забронювати готель для візи без оплати, переконайтеся, що готель надає таку опцію.

Для підтвердження бронювання посольству можна надати роздруківку з сайту, а краще – факс від готельної адміністрації.

Щоб обрати варіант, який найбільше підходить, ознайомтеся з відгуками і рекомендаціями відвідувачів.

Якщо у Вас іще залишається багато запитань, звертайтеся в компанію Helpvisa.

Наші спеціалісти нададуть вичерпні консультації, а також допоможуть грамотно скласти документи й отримати підтвердження про бронювання готелю для посольства. Чекаємо Вас!

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика