Полезная информация про визы и новости

Чи легко отримати італійську візу в Києві?

Чи легко отримати італійську візу в Києві? | Хелпвиза

Багато хто вважає, що отримати візу до Європи дуже складно, навіть майже неможливо. Інші стверджують, що в цьому абсолютно немає нічого складного і візи дають майже всім. Яке з цих висловлювань є справедливим щодо Італії?

Чи легко українцеві отримати візу до Італії? Які чинники суттєво впливають на отримання візи до цієї країни? Тут, на сайті нашого агентства, можна отримати правдиві відповіді на ці питання!

отримати італійську візу

Як отримати італійську візу?

Італія – ​​одна з тих європейських країн, яка не всім роздає візи, – це правда. Економіка держави дуже розвинена, тому влада не хоче приймати у себе кожного, хто хоче тут фінансово поживитися.

Розгляд запитів на візи відбувається дуже ретельно. Можливо, основний критерій, на який дивляться у посольстві, – це матеріальне забезпечення людини.

Скеровуючи запит для отримання шенгенської візи на запрошення необхідно надати папір, який запевнить клерка, що про утримання людини подбають її родичі (ті, хто надсилав лист-запрошення), або ж вона сама в змозі забезпечити себе на час поїздки.

Туристична віза передбачає, що для короткотермінового проживання на рахунку приїжджого буде сума з розрахунку 35-50 євро на добу для однієї людини.

Чи варто самому оформляти візу? Все залежить від навичок. Фахівці нашої компанії неодноразово оформляли візи до Італії та інших країн Шенгену.

Довірити оформлення документів професіоналам – стратегічно правильне рішення! Цікавим є факт, що посольства лояльніше ставляться до запитів на візи від агентств.

Причина полягає в тому, що такі компанії є відповідальними за своїх клієнтів і за порушення людиною правил, відповідатиме не посольство, а агентство.

отримати італійську візу

Документи для отримання італійської візи в Києві

До списку документів на візу до Італії включено:

  • заповнену анкету;

  • закордонний паспорт;

  • копії всіх сторінок національного паспорта;

  • 2 нещодавно зроблені фотографії на документи;

  • виписку з банку про стан рахунків і рух на них за останні півроку;

  • довідку з роботи або навчання (закорінення на батьківщині);

  • за потребою: довідку про народження, смерть, реєстрацію шлюбу, документи про нерухомість, свідоцтво платника податків, реєстрацію компанії або ПП, спонсорський лист або довіреності.

Залежно від зовнішніх факторів та особистих обставин перелік може бути доповнений. Усі документи повинні бути перекладені англійською або італійською мовами.

Немає необхідності засвідчувати його нотаріально. Менеджери нашої компанії зроблять якісний переклад всього пакета документів.

Де отримати візу до Італії

Оформляйте візу в нашій компанії, щоб ваша поїздка точно відбулася! Наші фахівці вміють грамотно підійти до справи, правильно заповнити анкету, так що це не викличе жодних запитань у посольства і доступ на в’їзд до Італії вам буде благополучно відкритий. 

Заплачені кошти окупляться прекрасною мандрівкою до цієї сповненої історією країну.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика