Полезная информация про визы и новости

02.09.2015 Біометричний паспорт. Чи сдавати відбитки на візу?

1

Багато питань виникає у громадян України з приводу здачі відбитків пальців для отримання шенгенської візи. Чи потрібно здавати відбитки пальців, якщо Ви вже здавали їх при отриманні біометричного паспорта?
Відповідь – однозначно так, здавати обов’язково потрібно. При отриманні біометричного паспорта Ваші біометричні дані храняться в базі українських інстанцій. Коли ж ви подаєте на шенгенську візу – Ваші дані вносяться у візову інформаційну систему (ВІС). Фіксуєте ім’я, прізвище, дата народження, місце проживання, номер паспорта, громадянство, рід занять, тривалість поїздки і місце призначення, інформація про запрошує стороні, відбитки пальців обох рук і Цифрова фотографія. Інформація буде зберігатися в ВІС 59 місяців і буде використовуватися при всіх наступних подачах на візу. По закінченню цього періоду заявнику необхідно буде знову здавати біометричні дані.
Від здачі біометрії освобождаються діти до 12 років, члени офіційних делегацій при дипломатичних поїздках, глави держав і їх дружини, люди які в слідстві своїх фізичних даних не можуть здати відбитки пальців.

Автор: Тарар Алла
www.helpvisa.com.ua

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика