Полезная информация про визы и новости

Про що необхідно подбати для отримання візи нареченої до Німеччини?

Про що необхідно подбати для отримання візи нареченої до Німеччини? | Хелпвиза

Якщо цікавить віза нареченої до Німеччини, значить Ви звернулися за адресою. З центром візової підтримки «Хелпвіза» можна оформити «перепустку» в сімейне життя без будь-яких зволікань і проблем.

візи нареченої до Німеччини

Віза нареченої до Німеччини: документи

Щоб стати власником візи нареченої до Німеччини зазвичай треба зібрати 3 набори необхідної документації, з-поміж яких до першого належить запрошення нареченого, для якого він повинен зібрати певні «папірці», другим займається наречена у своїй країні і, нарешті, третій етап – збір документації для офіційного укладення шлюбу.

Як зібрати документи для візи нареченої до Німеччини?

Під час збору необхідної документації для отримання візи до Німеччини нареченій з України необхідно багато всього врахувати. Причиною відмови німецького консульства часто є непоінформованість людей щодо цього процесу. Наприклад, не там стоїть літера чи для позитивної відповіді забракло якогось документа.

Окрім цього, Вам доведеться зібрати не одну юридичну довідку, пройти безліч медичних обстежень, заповнити визначені бланки англійською. Для тих, у кого є діти від першого шлюбу, вимагатиметься додатковий пакет нотаріально засвідченої документації, не враховуючи згоди на виїзд рідного батька Вашого чада.

Віза нареченої до Німеччини: документи

Коли слід звертатися в компанію по візу нареченої до Німеччини?

Якщо рішення узаконити стосунки з німцем прийняте остаточно і безповоротно, варто звернутися до компетентних органів за допомогою. Це звільнить Вас від багатьох клопотів, переживань і помилок.

Для своєчасного отримання візи нареченої до Німеччини слід заздалегідь поцікавитися всіма умовами її отримання, як мінімум, за кілька місяців, щоб нічого не пропустити і встигнути зібрати всі необхідні документи до часу «Х».

Щоб полегшити отримання візи для українок, ми пропонуємо замовити її «під ключ»:

  • оформлення документів і подання їх у консульство Німеччини через нашого кур’єра;

  • запис на співбесіду, якщо вирішили подати готову документацію самостійно;

  • переклад німецькою;

  • нотаріальне засвідчення визначеного набору документів;

  • допомога в оформленні страхування та інших медичних документів;

  • заповнення візових бланків;

  • збір усіх без винятку «папірців».

Окрім візи нареченої до Німеччини з України, ми можемо забезпечити кожного охочого будь-яким видом «перепустки». Візову підтримку надають одні з найдосвідченіших представників туристичного, юридичного та інших супутніх напрямків.

З нами легше і швидше можна стати власником заповітної «перепустки» не тільки для одруження з німцем, але й для відвідання рідних, зустрічі з бізнес-партнерами. З’являється шанс безперешкодно подивитися на всі архітектурні пам’ятки і гарні місцини Берліна, познайомитися з традиціями народу і скуштувати відмінного німецького пива.

Скільки вартуватимуть наші послуги, дивіться на сторінці https://helpvisa.com.ua/germaniya, хоча вже зараз можемо сказати, що ціни компанії є найбільш прийнятними для багатьох. Терміни оформлення документа також не можуть не тішити клієнтів «Хелпвіза».

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика