Полезная информация про визы и новости

Віза до Бірми на 3 місяці

Віза до Бірми на 3 місяці | Хелпвиза

Бірма (М’янма) – екзотична країна у Південно-Східній Азії. Тут збереглися великі масиви вологих тропічних лісів, численні буддійські храми та інші історичні пам’ятки. Щоб відвідати Бірму, українці повинні оформити візу. Отримати її не важко, якщо відповідально поставитися до збору та підготовки документів.

Віза до М’янми оформляється в посольстві цієї держави. На жаль, представництва цієї країни на території України немає, а найближче з них розташоване в Росії, в Москві. Для початку необхідно зібрати пакет документів. Потім їх подають у посольство. Прийом відбувається в робочі дні з 9.30 до 13.00. Готові візи видаються в ті ж дні, але з 14.00 до 16.00.

Віза до Бірми для українців не вимагає особистого подання документів. Це може зробити  довірена особа (кур’єр), родичі або акредитоване туристичне агентство. На оформлення дозволу йде в середньому 3-4 дні. Терміни дії віз розрізняють залежно від їх різновидів.

Віза до Бірми на 3 місяці

Документи для візи до М’янми для українців

  • Закордонний паспорт.

  • Візова анкета.

  • 5 кольорових фотографій 30х40 мм.

  • Паспорт громадянина України.

  • Запрошення до країни від фізичної особи, компанії або організації.

  • Підтвердження заброньованого номера в готелі.

  • Бронювання авіаквитків в обидва боки.

  • Медичний страховий поліс.

Стандартна віза до Бірми видається на 3 місяці. З них на території цієї країни дозволено перебувати не більше чотирьох тижнів. Якщо необхідно, завжди можна звернутися в Службу імміграції з проханням подовжити дозвіл ще на два тижні. Консульський збір при підготовці візи становить 20 доларів.

При в’їзді до Бірми необхідно мати достатньо грошей. Для розрахунку беруть суму місцевої валюти, що еквівалентна 200 доларам на одну людину на весь період перебування в країні. Обмін грошей можна здійснити безпосередньо в аеропорту після прильоту. До речі, у випадку відмови у видачі візи, консульський збір не повертається.

оформлення візи до Бірми

Що ще потрібно знати при оформленні візи до Бірми?

1. Якщо поточна віза до Бірми протермінована, при виїзді з країни доведеться сплатити штраф із розрахунку 3 долари за кожну протерміновану добу.

2. Візу можуть не видати, якщо Ви є журналістом або працівником ЗМІ.

3. Якщо в поїздці бере участь дитина з одним із батьків, необхідно надати нотаріально засвідчений дозвіл від другого з батьків.

4. На дитину, крім стандартного пакета документів, необхідно надати свідоцтво про народження.

5. Дітям до 7 років, які зазначені в паспорті батьків, не обов’язково оформляти окрему візу.

Оформлення візи через Інтернет

Візу можна оформити також онлайн на сайті Імміграційної служби М’янми: https://evisa.moip.gov.mm/HowToApply.aspx.Для цього мандрівник повинен вибрати тип візи і запланований пункт в’їзду в країну. Далі у форму на сайті вносять особисті дані, серед яких, зокрема, треба вказати готель, в якому заплановано зупинитися. Якщо поїздка організована через турагентство, вказуються його реквізити.

Також під час заповнення треба прикріпити кольорову цифрову фотографію та вказати адресу електронної пошти. Після цього банківською карткою оплачується візовий збір у розмірі 50 доларів. Заявку розглядають близько 3 діб. За умови позитивного результату на поштову адресу прийде бланк eVisa. Його роздруковують і показують під час реєстрації на рейс, а потім під час проходження паспортного контролю.


Отже, чи потрібна віза до Бірми? На жаль, так, але з її оформленням рідко в кого виникають труднощі. Щоб позбавити себе зайвого клопоту, звертайтеся до фахівців Центру візової підтримки Helpvisa. На ринку візових послуг компанія представлена багато років​​. Вона пропонує комплексну підтримку і тільки ринкові ціни на оформлення візи.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика