Полезная информация про визы и новости

Віза на Фолклендські острови

Віза на Фолклендські острови | Хелпвиза

Фолклендські (Мальвінські) острови — це заморська територія Великобританії. Вони розташовані в Південній Атлантиці, недалеко від берегів Аргентини. Тутешня природа приваблює мандрівників і дослідників. Тут розводять овець і займаються рибним промислом. Біля архіпелагу знайдені великі поклади нафти і газу. Віза на Фолклендські острови — обов’язкова вимога для багатьох іноземців, в тому числі і для українців.

віза на Фолклендські острови

Правила оформлення візи на Фолклендські острови

Для відвідування Фолкленд не потрібна віза, якщо ви відвідуєте їх в рамках туру на круїзному лайнері. У всіх інших випадках потрібно оформляти британську візу. Стандартна віза відвідувача видається на 3 місяці. При необхідності її можна продовжити на місці. Для поїздки неповнолітніх дітей додається копія свідоцтва про народження та дозволу від батька, який залишається в Україні.

На оформлення візи на Фолкленди йде від 15 до 60 робочих днів. Такі суттєві терміни пов’язані з тим, що запит відправляється прямо в імміграційну службу цієї території. Тому заздалегідь подбайте про підготовку документів. Бажано цей процес розпочати за кілька місяців до запланованої дати вильоту.

Оскільки це заморська територія Сполученого Королівства, відповідно, дозвіл оформляється в консульстві Великобританії. Щоб зареєструватися на подачу документів, потрібно завести аккаунт на ресурсі Tls contact.

Заявник заповнює візову анкету онлайн. Потім йому присвоюється унікальний код — його вводять під час реєстрації з паролем і e-mail. Після реєстрації відкриється доступ для вибору дати і часу відвідування візового відділу. На цьому ж етапі можна оплатити консульський збір. Потім система автоматично генерує лист з даними про час прийому. Його роздруковують і додають до основного пакету документів.

оформлення візи на Фолклендські острови

Вартість оформлення візи на Фолклендські острови

  • 165 євро — консульський збір. Його оплачують онлайн банківськими картами за курсом на момент подачі документів. Розмір консульського збору може змінюватися. Якщо у візі відмовили, сплачені кошти не повертаються.
  • 100 € — збір за послуги нашого візового центру. У нього входить бронь готелю і квитків на літак, запис на подачу пакету документів, заповнення онлайн-анкети і реєстрація в сервісі, отримання паспорта з готовою візою, переклад текстів на англійську, консультація.

Документи на Фолклендські острови

  • Дійсний закордонний паспорт з копією сторінки з даними заявника.
  • Заповнена он-лайн-анкета з особистим підписом заявника (роздрукована).
  • Нова фотографія 3,5х4,5 мм. Робиться зі світлим фоном (білим або блакитним). Не допускаються рамки, куточки і овали.
  • Докази платоспроможності. Підійдуть виписки з банку, банківські книжки, квитанції про заробітну плату, документи з податкової інспекції.
  • Довідка з місця офіційного працевлаштування.
  • Не завадять старі закордонні паспорти, якщо в них є американські, канадські візи або візи країн Шенгенського союзу.
  • Квитки і підтвердження броні готелю — за бажанням.
  • Лист на фірмовому бланку від приймаючої особи або організації.

До кожного документа повинен додаватися переклад на англійську мову. Крім того, всі документи повинні мати ксерокопію.

Полегшити процес оформлення візи на Фолкленди ви можете з візовим центром Helpvisa. Ми заповнимо і переведемо документи, допоможемо подати їх в консульство. При бажанні ми забронюємо квитки на літак і номер в готелі, оформимо страховий поліс. З нашими фахівцями ви відкриєте для себе нові території і не будете витрачати час на бюрократію.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика