Полезная информация про визы и новости

Возз’єднання родини в Іспанії: порядок отримання візи

Возз’єднання родини в Іспанії: порядок отримання візи | Хелпвиза

Возз’єднання родини в Іспанії — один з дієвих способів отримати посвідку на проживання в цій країні. Родинні зв’язки допоможуть вам не тільки поліпшити свої житлові умови, а й отримати якісну освіту, знайти гідну роботу. Відразу скажемо, що возз’єднання — процедура не з легких. Однак ті, хто зважився на неї і вник в усі нюанси, вже зараз змінили якість свого життя.

Право запрошувати родичів мають громадяни, які вже більше року проживають в Іспанії. Громадянин повинен надати документи, що підтверджують наявність прийнятної для проживання запрошених осіб нерухомості. Право бути запрошеними мають неповнолітні діти, чоловік / дружина, літні батьки, які не в змозі утримувати себе.

віза в Іспанію

Вартість оформлення візи на возз’єднання родини в Іспанії

  • Консульський збір — 60 євро, але краще уточнити актуальний на момент подачі, він може змінюватися.

  • Сервісний збір візового агентства — 200 євро.

Подаючи документи в консульство, заявник повинен сплатити консульський збір на місці. Без нього подальші процедури оформлення візи будуть припинені.

Документи на возз’єднання родини в Іспанії

  • Візова анкета (2 примірника). Заповнюється іспанською мовою і підписується запитуваною особою.

  • Дві свіжі фотографії 35х45 мм на білому фоні з непокритою головою.

  • Паспорт громадянина України.

  • Закордонний паспорт, що діє ще як мінімум 4 місяці після закінчення терміну дії візи.

  • Медична довідка, видана не раніше, ніж за 3 місяці до моменту подачі візи, з певним формулюванням. Детально можна дізнатися у наших менеджерів, консультація безкоштовна

  • Свіжа довідка про несудимість.

  • Оригінальні документи, що підтверджують родинні зв’язки.

  • Для дітей – дозвіл від батька, який не бере участь у возз’єднанні. Опікуни також повинні надати відповідні документи.

  • Копія карти резидента, який возз’єднує спорідненість.

  • Фінансові документи.

Документи на візу на возз’єднання родини в Іспанії можуть подаватися тільки особисто. Повинні бути надані як оригінали, так і копії всіх документів, представлених в списку. До кожного документа додається переклад на іспанську мову в форматі 30 рядків. Ще одне вимоги до важливих документів — наявність апостиля.

У консульстві в будь-який момент можуть зажадати особисту явку заявника для з’ясування додаткових відомостей. Також представники візового відділу можуть попросити надати додаткові документи без роз’яснення причин.

Тому потрібна хороша підготовка. Перш за все, ключове значення потрібно приділити збору та заповненню документів – жодної дезінформації бути не повинно.

Іспанія віза

Розгляд заявки консульством може займати місяць, а іноді і більше. У зв’язку з цим процедуру бажано починати завчасно. Після того як запрошений громадянин проживе в Іспанії два роки, йому видадуть посвідку на проживання. Після цього він сам отримує право запрошувати своїх родичів. Крім того, він отримує розширені права — майже ті ж, що мають корінні жителі.

Важливо розуміти, що якщо особа, яка запрошує родичів, живе в Іспанії нелегально, то звичайно дадуть відмову. Мало того, його самого можуть видворити з країни. Також працівники велику увагу приділяють перевірці історії родича.

Якщо його репутація як громадянина бездоганна, він отримує набагато більше шансів отримати позитивну відповідь. Також на практиці велику роль відіграє розмір зарплати особи, яка проживає в Іспанії. Від цього показника безпосередньо залежить, чи зможе він утримувати запрошених родичів.

Якщо вас бентежить трудомісткість процесу, зверніться до фахівців, які знають що до чого. Вони ретельно підготують кожну довідку, звірять дані, гнучко обійдуть проблемні ситуації, зроблять легалізацію, переклад, заповнять всі анкети і запишуть Вас на подачу, це все входить у вартість наших послуг. Все, що вам залишиться робити — слідувати порадам наших спеціалістів.

Компанія Helpvisa додатково пропонує послуги страхування. Так ви заощадите свої сили, адже усі послуги можна замовити в одному місці, а не бігати від дверей до дверей.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика