Полезная информация про визы и новости

Як отримати шенгенську візу?

Як отримати шенгенську візу? | Хелпвиза

Що таке мультивіза? Які переваги вона надає людині, коли та відправляється у подорож по європейським країнам? Де та як можливо оформити цей

документ швидко та недорого?

мульті віза

Які документи потрібні для шенген візи?

Перш за все, слід відмітити, що мультивіза – це документ, який наразі дійсний у любій державі, підписавши Шенгенську угоду. Остання передбачає скасування наявності внутрішнього паспортного контролю безпосередньою між країнами Євросоюзу.

Головна перевага мультивізи – пересування по державам Європи без додаткових умов та віз. З шенгенською візою для українців не складе труднощів перетинати спільні межі цих країн.

Де можна отримати необхідну «перепустку» для здійснення бажаної подорожі? Сама мультивіза видається консульством, а в ролі помічника в цій справі виступає наш візовий центр «Хелпвіза».

Фахівець компанії також може проконсультувати Вас стосовно переліку необхідних документів для подачі в Консульство.

В першу чергу, це:

  • Закордонний паспорт;

  • Національній паспорт;

  • Ідентифікаційний номер;

  • Документальне підтвердження того, щоб Вам достатньо коштів для поїздки, або наявність для життя в певній країні Євросоюзу;

  • Та інша не менш важлива документація.

шенгенська віза для українців ціна

Шенгеньска віза для українців: ціна та термін оформлення

Час безпосередньо оформлення мультивізи залежить від наявності певного пакета документів, мети поїздки и самого типу «перепустки» в одну з європейських держав.

Ціна для отримання візи з нашим візовим центром стає самою доступною для клієнта. Але більшість з них вважають, що саме головне, що ми надаємо послуги в самій короткий термін та практично в 100% випадків даємо шанс кожному отримати позитивну відповідь.

Зазначені у нас ціни з урахуванням всіх нюансів, а також консульського збору.

Види мультивізи шенгену

Серед самих затребуваних віз можна зазначити:

  • гостьову;

  • бизнес та другу, яка вам потрібна.

Зазвичай для гостьової мультівізи шенгену необхідно мати на руках спеціальне запрошення від родичів, або друзів.

Бізнес віза – коли у заявника є офіційне запрошення від свого ділового партнера на конференцію, або на важливу зустріч стосовно розвитку певного напрямку, чи компанії.

Також з нашим візовим центром є можливість отримати любий вид мультивізи, який вам на цей час особливо важливий.

Якщо у Вас виникли питання стосовно оформлення та отримання шенгенської візи, які документи потрібні у вашому випадку, щоб в майбутньому стати власником довгоочікуваної «перепустки», можете звернутися до нашої компанії.

Ми не лише можемо проконсультувати стосовно отримання мультивізи, але й взяти всі обов’язки на себе по оформленню та отриманню жаданого документу. Наші послуги особливо затребувані у тих, у кого немає часу та можливості, та хто боїться, що йому не хвате досвіду, щоб зробити все правильно.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Яндекс.Метрика