Полезная информация про визы и новости

Оформлення довгострокової візи для возз’єднання сім’ї в Чехію

Віза з метою возз’єднання сім’ї в Чехію.

Цей тип візи підходять для тих, чиї близькі родичі подаються або вже знаходяться в Чехії по довгостроковій візі або ВНЖ.

Якщо Ваш чоловік / дружина громадяни Чехії – Ви подаєте на возз’єднання сім’ї безпосередньо на території Чехії.

Якщо ж у Вас є близький родич, який проживає в Чехії за національною візою або картою резидента або подається на цю візу, і Ви плануєте переїжджати разом з ним, тоді Вам потрібно оформляти довгострокову візу з метою возз’єднання сім’ї.

Даний тип візи видається на 1 рік максимум.

Отримавши цю візу Ви можете продовжити її за 4 місяці до закінчення, не виїжджаючи з Чехії. А точніше – подати на карту довгострокового перебування.

Основною запорукою успіху отримання візи з метою возз’єднання сім’ї є правильно зібраний пакет документів і успішне проходження співбесіди.

В першу чергу важливо розуміти, хто є близьким родичем, який може претендувати на отримання довгострокової візи в Чехію. І так, до цієї категорії ми можемо віднести:

чоловік / дружина

діти (неповнолітні або старше 18, якщо буде доведено, що вони не забезпечені, а роль їх годувальника виконує якраз їх родич резидент Чехії)

батьки (якщо буде доведено, що вони не можуть самостійно про себе подбати, наприклад, не здатні себе утримувати та обслуговувати в побутовому плані).

Основний список документів для оформлення довгострокової чеської візи з метою возз’єднання візи:

Документ, що підтверджує родинні зв’язки між заявником та родичем, з яким планується возз’єднання сім’ї:

1. свідоцтва про народження (для дітей);

2. свідоцтва про шлюб (для подружжя);

Радимо надати копії всіх сторінок паспорта родича, з яким планується возз’єднання сім’ї.

Документ про фінансове забезпечення перебування в Чехії:

1. ксерокопія діючої міжнародної платіжної карти і виписка з банківського рахунку (або довідка з банку) із зазначенням власника – заявника, суми грошових коштів на рахунку, найменування валюти; Є мінімальна сума балансу для даної візи і вона відрізняється в залежності від термінів перебування в Чехії, там досить складний калькулятор, але наш менеджер обов’язково прорахує її для Вашої індивідуальної ситуації;

2. заяву власника рахунку (з його даними) про фінансове забезпечення, що подає запит на візу, і довідка з банку (або виписка) а, суми грошових коштів, в якій валюті. На ім’я заявника повинна бути відкрита платіжна карта, видана до рахунку особи, що фінансує (для подружжя);

3. заяву власника рахунку (з його даними) про фінансове забезпечення, що подає запрос на візу, і довідка з банку (або виписка), суми грошових коштів, в якій валюті. Якщо рахунок відкритий в банку, який не перебуває на території Чехії, необхідно пред’явити копію діючої міжнародної платіжної карти власного рахунку (для дітей);

4. Довідка про несудимість в Україні;

5. Підтвердження житла в Чехії.

 

Основні вимоги до заявника

 

Чоловік/Дружина:

-бути чоловіком / дружиною;

-не перебувати в іншому шлюбі;

-надати повний пакет документів;

-успішно пройти співбесіду.

Діти:

Якщо дитина неповнолітня – процес оформлення возз’єднання сім’ї буде більш простий і зажадає від Вас менше зусиль і набору документів, якщо ж дитині більше 18 років – потрібно буде довести що вона знаходитися на Вашому забезпеченні. Тут є багато варіантів розвитку візового процесу та документи, які підтверджують фінансову неспроможність можуть бути абсолютно різними, в залежності від конкретно Вашої ситуації.

Батьки:

Що б резидент Чехії міг викликати до себе своїх батьків на постійне місце проживання потрібно буде довести їх фінансову і / або фізичну неспроможність і неможливість обслуговувати себе в побуті.

Такі випадки є більш складними і в залежності ситуації пакет документів може бути дуже різним. Наші фахівці проаналізують Ваш випадок і нададуть Вам максимально повний перелік документів для отримання позитивного рішення Консульства.

Якщо Вам потрібно подати документи на довгострокового перебування з метою возз’єднання сім’ї (для тих, чиї родичі вже знаходяться в Чехії більше 15 місяців) – ми також допоможемо Вам оформити всі документи на тих же умовах. Деталі можна дізнатися замовивши безкоштовний дзвінок на сайті або зв’язавшись з нами за телефоном +38 (097) 630 54 72.

Вартість наших послуг з оформлення візи:

Консультація, аналіз Вашої ситуації, надання повного списку документів – 50 євро

Якщо після консультації Ви звертаєтеся до нас для подальшого повного оформлення документів – її вартість входить у вартість повного пакету послуг, представленого нижче.

Повний пакет послуг – 250 євро

Терміни розгляду в консульстві: від 2 до 4 місяців.

Приблизні терміни очікування співбесіди: 2 – 4 тижні.

Ми можемо запропонувати Вам повний комплекс послуг на всіх етапах отримання візи.

Наші послуги включають:

– консультацію
– аналіз Вашої ситуації
– надання повного списку необхідних документів
– заповнення всіх анкет і форм
– переклади на чеську з нотаріальним посвідченням
– оформлення довідки про несудимість
– запис на співбесіду в Посольство, підготовка до співбесіди
– супровід візового процесу

 

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Меню
Яндекс.Метрика