Полезная информация про визы и новости

Туристична віза в Канаду: особливості

Туристична віза в Канаду: особливості | Хелпвиза

Канада є однією із самих величних держав нашого світу. Вона займає площу не менш, ніж 10 мільйонів квадратних метрів.

Більшість з тих, кому необхідна туристична віза в Канаду знають, що ця держава омивається трьома океанами: Льодовитим, Атлантичним та Тихим. Має єдиного сусіда – Америку.

Країна відома всьому світу стабільною економікою, одним з найкращих рівнів життя людей та особливою привабливістю природи, умов для туристичних відвідин, не кажучи про імміграцію.

Наразі багатьох клієнтів візового центру «Хелпвіза» цікавить туристична мандрівка по країні та як швидко можливо отримати туристичну візу в Канаду та яка її ціна.

відкрити візу в канаду

Туристична віза в Канаду для українців: особливості отримання

Для отримання всіх необхідних прав на в’їзд на територію бажаної країни потрібно пройти всі «кола аду» бюрократичної машини. Тому багатьом простіше звернутися за допомогою для отримання туристичної візи в Канаду до компетентної компанії.

Наші співробітники беруть на себе всі обов’язки стосовно швидкого отримання візи в Канаду за доступну ціну.

Держава складається з трьох територій та з десяти провінцій, тягнеться безпосередньо від Північного поясу, навіть до субтропіків. Складність самостійного оформлення туристичної визі до Канаді полягає в ретельній перевірці всіх документів Посольством та заяви від кожного бажаючого відвідати країну.

Незалежно від того, чи потрібно вам відвідати родичів, чи намічається ділова поїздка, чи звичайна туристична, співробітник посольства все одно прискіпливо дивиться на кожного заявника та його документи.

Тому, хто хоче без зайвих турбот туристичну візу в Канаду візовий центр «Хелпвіза» надає любій людини своєчасну та професійну допомогу в отриманні туристичної визі в Канаду за короткий строк та адекватну ціну.

Які особливості є в Канаді для туристичної поїздки?

Саме примітне те, що у кліматично-природні комплекси держи збереглися у первозданному вигляді. Цей й притягує до держави багатьох еко-туристів і не байдужих до найкращих пейзажів. Тому не дивно, що знаходиться все більш бажаючих оформити туристичну візу в Канаду.

Тут такі простори, що в одному місці можна спускатися на гірських лижах с засніжених схилів, йти до пам’ятного місця через самий густий ліс, плисти на особливому каное безпосередньо по гірській річці, або ловити океанські хвилі та ніжитися на сонці.

віза канаду документи

Самі популярні туристичні тури в Канаді для українців

Більш за все користуються популярністю серед наших туристів 3 основних напрямки: гірськолижні, пляжні та еко-тури. Про кожен з них слід поговорити далі детальніше…

Гірськолижні тури передбачають найкращі траси, найрозвинутішу інфраструктуру, які наразі знаходяться в зоні тихоокеанського узбережжя. Цей район славиться Береговім хребтом і Скелястими горами.

Різної протяжності та сучасно обладнаними трасами вважаються курорти, розташовані в провінціях Квебек, Манітоба, Нью-Інсбург, Саскачеван. Тут можна випробувати себе в зайняттях гірськими та біговими лижами, сноубордом, бордеркросом, слаломом та іншим подібним ділом.

Ці зайняття підходять для туристичного відпочинку в Канаді, починаючи з листопада та закінчуючи травнем. Пік напливу туристів приходиться на зимові місяці. Саме в цей час спостерігається найбільший ажіотаж стосовно оформлення туристичної візи до цієї країни.

Пляжні тури – є сенс отримати туристичну візу для відпочинку на пляжах Канади у провінціях Лоуренстаун-біч, Мартинік, Мавилліт-біч, а також доглянутими береговими зонами славиться парк 5 островів, Стежка Кабото, розташована на о. Кейп-бретон.

В околицях цих курортів створені найкращі умови для зайнять серфінгом і віндерсерфінгом. Тому туристи вважають ці місця ідеальними, як для пляжного відпочинку, так і занять водними видами спорту.

Є навіть умови для того, хто хоче заказати туристичну візу в Канаду і відпочити тут «дикуном». Для втілення задуманого найкращий варіант відправитися на пляж Парлі в провінцію Інсбург. Тут є всі умови для кемпінгу, змагань з волейболу, проведенні пікніків та ігри в футбол.

Пляж Співаючих, відомий багатьом українцям своїми прекрасно обладнаними пляжними зонами та інфраструктурою. В провінції Острів Принца Едуарда також можна добре прогріти свої «кісточки» на узбережжі Жак-картер, Стенхоуп, Рустіко, Кавендиш. Достатньо перед цим отримати туристичну візу в Канаду.

Ще одна перевага пляжних турів в Канаду – є можливість насолодитися дайвінгом, а в певних місцях навіть дослідити затонулі кораблі. Словом, цей напрямок туристичного відпочинку прийдеться по душі багатьом українцям.

Еко-тури – цим видом мандрівки, після оформлення туристичної візи в Канаду, українці у 2016 року можуть вдосталь насолодитися у більшості заповідників і парків країни.

Багато туристів можуть залишитися під величезним враженням від історичний і природних пам’яток , спостереження за ссавцями і птахами, непорушною цивілізацією і дивовижними місцями, не кажучи про етнографічний вид туризму.

Туристичні путівки для українців в Канаду після отримання жаданої часто передбачають захоплюючий дух екскурсії в такі провінції як Ньюфаундленд і Лабрадор, де можна вести спостереження за тими людьми, що дрейфують. Також можна помандрувати до одного із місць, де можна своїми очима побачити північне сяйво.

Це лише мала частина того, як і де можна відпочити в Канаді любому туристу.

Туристична віза в Канаду, особливості

Особливості кваліфікації мотелів і готелів Канади

Як і в США, у Канаді відсутня єдина, затверджена урядом класифікація готелів. Тут немає того поділу готельних комплексів, які присутні у Європі. Але за комфортабельністю номера мотелів діляться на 5 основних категорій.

Також, маючи на руках туристичну візу, треба знати, що мотелі в Канаді мають свою класифікацію за ціною та безпосередньо їх місцем розташування.

Наприклад, курортними вважаються готелі, розташовані і туристичній зоні, центральними – в центрі міста, особлива каста установ знаходиться в казино.

До аеровокзальних можна віднести ті установи, які знаходяться в районі аеропорту, відповідно автомагістральними називаються мотелі біля автостраді і так далі.

У ціновому еквіваленті е поділ на бюджетні, економічні, середні, першокласні, апартаментні та фешенебельні готелі Канади.

Загалом канадські готельні установи, як і американські, діляться на три основні види:

  1. Люкс – має числений персонал та найкраще обслуговування клієнтів;

  2. Середній рівень – відрізняється більшою автоматизацією, чим люкс, тим самим надає номера людям за меншою ціною;

  3. Не дуже великий розмірів затишний готель – підходить для тих, хто потребує особливої уваги з боку співробітників мотелів, але не бажають переплачувати за ціною, як у люксових готелях.

Отримав туристичну візу, також важливо знати, що в Канаді також прийнятий буквений тип кваліфікації готельних установ. Він більш традиційний для Північної Америки.

Рівень готелів – залежно від числа та якості – зазначається слідкуючими літерами:

  • Т – класичний бюджетний мотель і готель;

  • F – готелі, які можна прирівняти до 3*;

  • S – готелі 4*;

  • D – п’ятизіркові установи.

Туристична віза в Канаду, особливості

Яким транспортом краще мандрувати по Канаді після отримання туристичної візи?

Самий швидкий вид пересування по країні – літаки. Тут дуже розвинуті регіональні авіакомпанії, серед яких 75 самих відомих. Для юних пасажирів (13-21 років) передбачені знижки, при цьому, для дітей 12-ти роки особливу відчутні.

Якщо хто воліє до потягу під час туристичного туру по країні з необхідною вазою на руках, компанія «VIA Rail Canada» надає самі широкі транспорті послуги на всій території Канади.

Регіональні потяги можуть безкоштовно перевозити дитину до двох років, якщо остання не буде займати окремого місця. За чадо від 3 до 16 років достатньо оплатити половину вартості від дорослого квитка.

Клієнту канадської залізниці пропонують платити як в один, так і обидва кінця самого маршруту. Цей варіант справедливий до туристичного маршруту, де в ціну входять алкогольні напоi, їжа, два дні мандрівки та інші привілеї.

Ще одним популярним варіантом пересування по території країни в Канаді вважається автотранспорт. Мережа доріг країни покриває великі відстані.

Самою довгою дорогою в Канаді є скоротна автомагістраль «Trans-Canada Highway», яка протяглася із западу на схід на цілих 8000 кілометрів.

Багатьом туристам відомо, отримавши відповідну візу, що самим комфортним та дешевим способом мандрівки по Канаді, окрім приватного автомобіля, є міжміський автобус.

Протяжність каналів і суднохідних річок також складають не одну тисячу миль. По всій країні для перевезення пасажирів активно використовуються як великі судна, так і менших розмірів човни.

віза в канаду для українців 2016

Віза в Канаду: документи для українців 2016 року

Оформлення туристичної візи в Канаду потребує від заявника підготовки певного пакету документів, який обов’язково повинен включати в себе:

  • заповнення анкеті на англійській, або французькій мові;

  • фото певного розміру;

  • копія та оригінал як закордонного, так і національного внутрішнього паспорту;

  • довідка про офіційний прибуток;

  • підтвердження сьогоденного сімейного стану;

  • наявність довідки з банку з рухом коштів

  • підтвердження броні готелю та квитків на авіа переліт в обидва боки;

  • та ще деякі документи, про які зазвичай йдеться окремо для кожного заявника.

відкрити візу в канаду

Туристична віза в Канаду: терміни і ціни

Якщо звернутися за допомогою в візовий центр «Хелпвіза», термін очікування туристичної візи становить не більш декількох тижнів, а при особливих умовах – й зовсім складає всього 2-3 дня.

Стосовно ціни за оформлення туристичної візи до Канади, тут є свої особливості.

По-перше, щоб швидко отримати очікувану «перепустку» до жаданої країни за допомогою нашої компанії, вам знадобиться заплатити лише 1500 гривень при наявності у Вас Вашого туристичного пакету, бізнес або гостьового запрошення.

Для оформлення туристичної візи без наявності запрошенні від канадської сторони, треба мати на руках 2700 грн, а для організації бізнес візиту на виставку чи бізнес подію – ціна буде в межах 300 американських доларів.

автор Helpvisa

0/5 (0 Reviews)

Безкоштовно проконсультуємо з усіх візових питань!


Відправивши заявку Ви отримуєте безкоштовну консультацію з питань:

  • Повний перелік необхідних документів;
  • Нюанси з оформлення візи;
  • Наші вигідні пропозиції для Вас

Меню
Яндекс.Метрика